Perekond Klavanid: Ragnar (vasakul) viibib Eesti koondisega Küprosel, Lili (paremal) aga Liverpooliga Tenerifel. Foto: Instagram
Jalgpall
23. märts 2017, 16:13

Klavani abikaasa ja pojad sõitsid Liverpooliga treeninglaagrisse (3)

Kui Ragnar Klavan ja paljud teised FC Liverpooli jalgpallurid on sellel nädalal rahvuskoondiste juures, siis ülejäänud mehed sõitsid klubiga Tenerifele treeninglaagrisse.

Peatreener Jürgen Klopp rääkis Inglismaa meediale, et tegemist on sedasorti laagriga, kuhu olid oodatud ka jalgpallurite perekonnad. Muuhulgas sõitsid klubiga kaasa ka Klavani abikaasa Lili ja kaks poega.

Klopp usub, et perekondade kaasamine tõstab kogu meeskonna vaimu ja lõpuks väljendub see mängupäeval väljakul. "Usume sellistesse asjadesse. Usume atmosfääri, mida püüame luua. Perekondade siinolek aitab mängijaid. Ka proua Klavan ja tema kaks poega on meiega, kuigi Raggy (Ragnar Klavani hüüdnimi – toim) viibib rahvuskoondise juures. See on väga tore," rääkis peatreener.

"Profijalgpalluri perekondadel pole lihtne normaalset eraelu elada. Peame oluliseks, et tüdrukud üksteist tunneksid. Püüame selliseid asju teha võimalikult tihti, et neil oleks võimalikult mugav."

Klopi sõnul mõjutab see kõik mängijaid: kui nendel on kodus kõik korras, siis suudetakse ka väljakul tulemust näidata.