"Unibeti Vutihullus" 3. osaVideo: Õhtuleht
Vutihullus
24. märts 2017, 12:46

UNIBETI VUTIHULLUS | Miks istutati Santiago Bernabeu ette vinge palmipuu ja millise Hispaania maakonna vastu lõi Marko Kristal koondisekarjääri kauneima kolli? (1)

Õhtulehe jalgpallisaate "Unibeti Vutihullus" Hispaania seikluse kolmanda osa teemad järgivad täpselt jalgpallirütmi – kuna tippklubid ei mängi, räägime omapärastest koondistest, Segunda B-st ja bioloogiast!

Hispaania jalgpallikoondis kohtub MM-valiksarjas Iisraeliga, aga lisaks ametlikule eksisteerib kuningriigi piires veel mitu väiksemat ja mitteametlikku rahvusmeeskonda selle sõna kõige otsesemas tähenduses. Juttu tuleb Kataloonia ja Baskimaa koondistest.

Pärast tutvutmist Unibeti koefitsientidega siirdume otsima hipsterlikku hõngu ja läheme külla tugevuselt kolmanda liiga Segunda B jalgpalliklubilde Getxo Arenas Club, kes kuulus 1928. aastal Hispaania kõrgliiga asutajate sekka.
Saate lõpetuseks aga midagi bioloogiasõpradele – tutvustame ühte eriskummalist parki, mis paikneb täpselt Madridi Reali koduareeni, Santiago Bernabeu staadioni külje all.