Tele

Eestis elav moslem: Eestis peab olema rohkem minusuguseid inimesi, et näidata eestlastele, mida islam tegelikult tähendab (305)

LISA KOMMENTAAR

RISTO30. jaanuar 2018, 13:55
KÄIGE VTTU OMA PROPAGANDAGA
alla23. aprill 2017, 00:46
Eestis peaks olema rohkem surnud moslemeid näitamaks, et ainuke hea moslem on surnud moslem!
kevad tulemas31. märts 2017, 16:00
Minu eeskujuks on vanaema Kadri, kes kasvatas üksinda 6 last, ja teised esivanemad. Ali, ära pea end prohvetiks vôôral maal, ära suru. Me vaim on tugev ja me teame, kelle poole pöörduda, et hingejôudu saada.
Anta31. märts 2017, 13:11
Huvitav kaua see ajupesu käib. Lugege läbi koraan, hadithid ja tutvuge Muhhamedi elulooga, kes on näidismoslem nr.1. Siis saate aru, et islamil pole midagi pistmist rahumeelsusega. Vabandust, rahu siiski saabub aga alles siis kui kõik on hakanud moslemiteks.
styliane30. märts 2017, 15:23
Alles võõrale maale tulnud ja kohe - peab! Eestis on moslemi kogukond päris kaua aega olemas olnud, nii et midagi ei pea.
Islamiusuga tutvumiseks on meie inimesed Türgis ja Egiptuses käinud. Praegusaja sündmused aga sinna minema ei isuta enam.
Türgi ja Küprose islamiusulised tundusid välispidiselt meeldivad olevat ja sai kohalikes mošeedes käidud. Huvitavad kohad.
Kui aga nende ajaloo vägivaldsust vaadata ja teada, mis hirmutegusid armeenlaste-kreeklaste kallal korda saadetud - ei, tänan.
Praegu on Euroopas ka juba tükk aega d ž i h a a d käimas, seda miskipärast ei taheta ainult tunnistada. Milleks importida s õ d a.
talunaine30. märts 2017, 15:22
Eestis ei ole tööinimesel võimalik 5 korda päevas pead vastu põrandat tampida, meil siin on ikka normaalsed inimesed.
Tuurakala30. märts 2017, 14:59
Mis ajast ja miks peaks eestlasi huvitama moslemid ja nende tavad, samas kui neid moslemeid ei koti yldse eesti seadused- tavad- kultuur....see ytleb nende isendite kohta palju!
Eks me ole juba piisavalt näinud!30. märts 2017, 13:46
Võib olla oleks moslemitel aeg midagi juurde õppida, eriti kui tullakse võõrustama!
a naljakas30. märts 2017, 14:28
ned vennad mõtlevad et on mingi kingitus inimkonnale või midagi et lase šarik lauda paneb jalad lauale
Maali30. märts 2017, 12:26
Ükski kommentaar ei lähe läbi + ja - saab ka kuidagi imelikult lähevad selles artiklis.
Elust enesest30. märts 2017, 11:41
Rääkida võiks ka nendest naistest keda need koduhoidvad moslemid maha jätnud on.Ma arvan et neidki on Eestis palju.Enamus on nii et kui mustal ülikool lõpetatud siis ka lapsed ja naine unustatud,
heiki herman soome30. märts 2017, 10:58
need mustanahalised on kõige kohutavamad inimtüübid!
täna moslem, homme kristlane, ülehomme pagan jne jne...
nad on siiani oma aju ja arusaamdega primitiivsuse tasemel!...
nad elavad oma ümbruses ja neil puudub respekt teistesse
ning soovivad, et kõik teised oleksid samad nagu nad ise...
neid ei tohiks lubada tulla üldse euroopasse ja põhjmaadesse,
sest nad toovad endaga kaasa ainult probleemid, kaose ja hävingu!...
vanaema30. märts 2017, 10:35
ei ja veelkord ei30. märts 2017, 09:35
Meil ei ole vaja islamit siia. Moslem artiklis ise väidab, et koraani saab tõlgendada mitut moodi. Sellest tõlgenduste rohkusest lokkabki neil vägivald. Moslem imestab, et Eesti mehed lähevad oma perede juurest minema. Mina imestan samuti, et moslemi mehed jätavad oma pered kodus saatuse hoolde ja eluga riskides pressivad end Euroopasse. Saamata siin elamisluba ei lähe neist keegi vabatahtlikult oma perede juurde tagasi. Eesti mimmid kilkavad, et nemad ei ole pidanud oma harjumusi moslemist meeste pärast muutma. Mimmid vist ei tule selle peale, et nad elavad siinses keskkonnas, siinsete seaduste ja tavade järgi. Islami maades elades vaevalt nad nii ringi tilbata saaksid ja oma tavade järgi elada.
Hea29. märts 2017, 23:19
ehh30. märts 2017, 02:26
elajad! kas nad saavad miskitmoodi rahuldust sellest?? kuidas küll saavad eesti naised sellist tõugu tüüpidega olla?!?
Ju30. märts 2017, 11:47
mehenälg on nii suur, sellised siin ei leiaks meest. Esimene Euroopasse tulnud laev oleks tulnud põhja lasta, siis enam poleks tulnud ehk. Ja sigivad kui rotid, õudne!!!
milline 29. märts 2017, 21:00
tööandja on nõus, et me hakkame töö ajal tagumikud püsti palvetama. Hommikul vist ka suht raske tööle õigeks ajaks jõuda, sest poole öö ajal ka palve vaja lugeda. Paastu ajal vist ka suht raske tööd teha, siis saab ehk lihtsalt kodus jõudu taastada selle aja.
onu29. märts 2017, 18:39
Moslem näeb kristlast oma vaenlasena keda tuleb maha tappa...ehk tulete siia et meid maha nottida ,rääkige ,mida tahate aga varsti hakkame vaguneid tegema et teid mosleme siit välja saata sünnimaale tagasi -EESTI ON RAHVUSRIIK
pisa test29. märts 2017, 18:36
Vean kihla, et sa ei tea ühtegi su maa kirjanikku, sa pole ühtegi ta raamatut lugenud, muidu sa räägiksid meile, ma kuulaksin sind. Vean kihla, et sa ei tea ühtegi Itaalia kunstnikku vôi muusikut. Vean kihla, et sa ei tea ühtegi nime maailmakirjandusest, eesti kirjandusest. Ühe usu pealesundimine ja propageerimine avalikus sotsiuumis on Eesti Pôhiseadusega keelatud. Mind ei huvita, mida sa loed, mul on oma huvide ring. Me oleme vaba môtlemisega inimesed. Ma tahan tantsida meeste ja naiste ühisel peol, ma tahan istuda pulmas, sünnipäeval ühises peolauas, aga mitte naised ja mehed eraldi. See on mul selge nagu allikavesi ja mu esivanematel ka.
Mine29. märts 2017, 17:52
näita oma islamit oma kodumaal, eestlastele ei ole seda vaja !
Ag29. märts 2017, 17:20
Pakkugu neile selliseid tingimusi ja sissetulekuid nagu enamus meie rahval on. Otseselt häiribki neile pandud eritingimused ja soodustused. Elavad nagu jõukam keskklass. Palgad samad suured kui osadel juhtivatel kohtadel lihttöö tegemise eest ja teatud ajaks tagatud neile üpris suure rendisumma eest elamispind riigi kulul.
yll29. märts 2017, 16:16
hjm29. märts 2017, 15:27
Mida ta siis tähendab? Sisuliselt on tegu satanismi ühe allharuga ja asi vask.
sooja ilma tahaks29. märts 2017, 14:13
Kiidulaul, ah, kui head, nii heatahtlikud, ainult head, peaks rohkem olema....Mine sinna, kus pole astumisruumi ja naudi! Nautige oma magamistoa rôôme, te ei saa, kahjuks, 100% pressingut oma naistele peale panna, sest nad elavad vabade inimeste môtlemis ja suhtlemis ruumis, te lihtsalt olete sunnitud sellised olema, kuna teil ei ole teist vôimalust. Meie emad, vanaemad olid vabad ja kui mehed läksid merele, siis nad toimetasid oma elus vôrdväärsete kogukonna liikmetena. Mu vanaema oli kirjaoskaja, aga sinu oma? Su tädid on kirjaoskajad, aga su ema? See on tähtis. Mu rahva seas ma vôin minna kinno, spordisaali ja mulle ei panda mehe vend vôi onupoeg kannusesse. Mu isa usaldas mind, oma tütart, meie mentaliteedis ei ole seda lihtsalt: olen ônnelik, et kasvasin just nii. Ära aja pada, mul ei ole sult midagi ôppida. Kas sa tead mu rahva ajalugu, tema kangelasi, tema olemust ja ka ta märtrit? Elasin ühes teie maal, te olete isegi ühe mustema nahavärvi suhtes vaenulikud, kutsute neid "Kahlus". Teie tôeline olemus on just teie maal näha. Hea, et sealt minema sain - ühel Eurooplannal pole seal midagi teha!
oje30. märts 2017, 14:41
mul vanavanaema õppis mõisa kulul heebrea kreeka ladina keelt olid kuidagi head suhted
Mammu29. märts 2017, 14:03
Milline kitsarinnalisus, habi teil olgu!! Islam on ilus ja rahulik usk, ei saa koiki inimesi yheteisega vorrelda. Igal rahvusel ja usul on haid ja halbu inimesi. Avage koik artiklid siin ohtulehes ja naete kui palju "terrorismi" meie kohalikud teevad.
to Mammu30. märts 2017, 02:21
Kahjuks29. märts 2017, 13:53
on moslemid näidanud ennast ainult halvast küljest terrorism on nende hüüdsõna ja selliseid pole meie armsale,kaunile kodumaale vaja.Annaks jumal,et nad ruttu siit äraläheksid saaksid inimesed rahus elada,sest kartus,et ka eestimaal hakkavad pommid lendama on väga õõvastav tunne.Kahju oli vaadata neid eesti naisi,kes on abielus moslemitega,väga kahju neist,aga mis teha kui eesti meest ei leidunud neile . Kahju ka lastest,kes peavad igapäev nägema meest,kes kummargil maas palvetab,moslemi usk ja moslemid ei sobi eestimaale. Väga kahju eestimaast ja eestlastest ,mis on meie tulevik ???
huvitav29. märts 2017, 16:44
Pea kõik nad räägivad, et on head inimesed. Ok aga miks nad siis üksteise mošeesid õhivad?
matemaatik.29. märts 2017, 13:44
üks on vagur-kümme laliseb mis suudab-sada on juba näha, tuhat segab elu ning kümme tuhat väljub kontrolli alt.
Õhtuleht tsensureerib!29. märts 2017, 12:19
Kas on meil sõnavabadus või ei?!? Vihjasin terrorirünnakutele Prantsusmaal, Balgias, Inglismaal, Saksamaal, Rootsis mis näitab õiget islamit ja minu kommentaari ei avaldatud. 100% viimase aja terrorirünnakute taga Euroopas on moslemid!
Publitseerige kohe!
Haha29. märts 2017, 12:10
Moslemid on näidanud Prantsusmaal, Balgias, Saksamaal, Rootsis, Inglismaal mis islam on. Eestlastele ütlen et jalgratast ei ole vaja jälle leiutada!
Aga...29. märts 2017, 12:08
..miks eestlastele näidata, te olete seda ju kogu maailmas näidanud, kes te olete. Ilma ususõdadeta elada ei suuda, ristiinimesed on määratud hukule teie poolt.Mida teil veel tõestada on??
Haha29. märts 2017, 11:48
Prantsusmaal, Belgias, Saksamaal, Rootsis, Inglismaal on moslemid näidanud mis islam on. Ei ole vaja jalgratast leiutada jälle Eestis. Võtke õppust!
ah et kohe PEAB!29. märts 2017, 11:34
kes sa migrant selline oled, et kamandad Eesti riiki?
Huvitav,29. märts 2017, 11:17
et eestlasel on rahvus, aga moslemite puhul öeldakse alati ainult "moslem". Ometi on igal oma rahvus ja eestlased, kuigi ütlevad end kristlasteks, pole seda alati teps mitte-pole ristitud, pole piiblit õppinud jne. jah, me ei vaja võõraid siia, aga ei maksa unustada, et väga paljud eestlased elavad samuti välismaal ( ei põgene sõja eest, ikka rahaahnusest kannustatuna).
Naiivne oled!29. märts 2017, 11:53
Muidugi on jumalat ja Jeesust uskuvatel kristlastel samad põhimõtted, samuti on moslemitel. Asi pole rahvuses! Ainult et need on nii erinevad, vaata mis toimub moslemite maades, ainult vägivald, see on traditsioonide ja kultuuri küsimus.
Eestlased välismaal töötavad ja õpivad ning ei tegele kuritegevusega. Vaata mis Euroopas toimub!
Memm 30. märts 2017, 11:51
Rahaahnusestkannustatud eestlane teeb välismaal tööd.Minu pikem tööpäev oli 17 tundi.Majalaen oli vaja maksta Eestis.Välismaal ei antud korterit.Kõik vajaliku maksin kinni.Palju eesti moslemeid tööl käib???Koristajal pole keeleoskust vaja või inseneril ei sobi koristada.Tean Eestis kõrgharidusega inimesi kes müüvad rongis pileteid või hooldavad vanureid.Nendele peab sobima.
ÕHTULEHELE!!!__PALUN SÕNAVABADUST!!Kommentaar on arutlev ,mitte jälle keelata!!!
Ehk oleks aeg tunnistad,meil on kohe sama probleem nagu Taanis?29. märts 2017, 11:09
Taanis kasvas moslemite hulk imaani sõnul
25 aastaga mis ta oli elanud Taanis 55 tuhandelt 300 tuhandele,mis see kaasa tõi saab igaüks ise vaadata. https://www.youtube.com/watch?v=rw-rI7NXwYg Kas soovime sama saatust,sest seda tendentsi peale kriitilise massi tekkimist tagasi ei keera.Võõraste sissevedamine pole teinud õnnelikuks ei Kreekat,Itaaliat,Rootsit ega ka meid.
Kole naine29. märts 2017, 10:58
Mina saan sellistest naistest isegi aru- mõelge ise, kui tal ikka pole mitte mingisugust võimalust taha saada, rääkimata mehelesaamisest, siis lähebki hädas kasvõi moslemile. Neil, kes ise naise moodi välja näevad on hea ette heita ja kiruda aga nad pole sellises olukorras olnud.
veel koledam29. märts 2017, 12:05
ma ei taha ikkagi moslemit
to kole naine29. märts 2017, 14:08
ma olen ka tähele pannud (meie linnapildis), et sellise välimusega naised, kes no kohe kuidagi ei saa ka kuskil pimedas mehele, siis muri ikka võtab ära. uhke olla kohe, mees ja sõrmus sõrmes, väiksed murid keti otsas... neil naistel on ikka peaviga ka.
Katrin31. märts 2017, 11:20
No mina ei saa aru. Seda Tallinna naist tunnen juba ammu. Tark naine on...kahel erialal magistrikraad. Aastaid oli abielus eestlasega ja siis kihlatud samuti eestlasega. Siin kommenteeriad aga vaevu suudavad end kirjalikult väljendada. No võta sa siis kinni, mis see õige on.
e22re29. märts 2017, 10:39
ausalt ei soovi siia sellist kultuuri, kus keset parki kuskil kaevatakse naine maa sisse ja visatakse kividega surnuks, jms. tramburai... naised on kõige suuremad eestvedajad muidugi eestis, et saaks aint rohkem mustanahalisi siia ja teibaid enda sisse. linnapildis kohe näha kuidas flirdivad negrudega.
pärast häda jälle lahti, et aiii kividega pilluvad!
ehh29. märts 2017, 14:10
kuna meelelahutus kui selline teistsugusel viisil puudub, siis mõeldigi see kiviviskemäng välja.
aga no on ikka täiega haiged, kes õigustavad või veel rohkem, elavad, sellistega.
Kallid kaasmaalased29. märts 2017, 10:35
Selleks tuleb valimistel toetada ikka solidaarseid parteisid ja isikuid kes islamistlikest pagulastest hoolivad.
10:3529. märts 2017, 12:10
AJU, tule koju, ära rohkem peale võta!!!
sinu irooniast 10:3529. märts 2017, 14:29
ei saa paljud aru.Mina jälle sain aru ,et oled Ekre valija,mina olen ka.
Halloo29. märts 2017, 10:32
...inimesed sallijad. Olen 44 aastat tööd rüganud, saan 350 eu pensioni ja peaksin tahtma tapjaid oma riiki?Tema saab 3000 ühekordselt IGA pereliikme peale + igakuine tuhat, mitte millegi eest. Miks peame MEIE vastutuse võtma Islamimaade ususõdade eest, riskides oma eludega???Aafrikas pole mingit sõda peale usulahkude tapatalgute, aga tulevad-Nigeeriast ühe aastaga 132 isendit.
julius29. märts 2017, 10:20
Rohkem islamiusulisi, et näidata, mis see endast kujutab? Milleks? Kas ilma islamita ei ole võimalik olla rahumeelne? Peab tingimata 5 korda päevas pepu uppi ajama? Kas muidu hakkavad rusikad sügelema või mis siis juhtub, kui allah enam elu ei juhi? Normaalsel inimesel ei ole vaja mingit väljamõeldud tegelast, et olla lihtsalt rahulik inimene.
külatädi29. märts 2017, 10:14
Musulmanid jäägu sinna kust nad pärit on ja ärgu tulgu siia meile. Me tahame rahus elada ja ärge laske ennast nendesuguseks muuta. Olgem eestlased ja jäägem selleks lõpuni.
mari29. märts 2017, 10:04
Selliste saadete viga on see, et leitakse üles need mõned enam-vähem pered, kes jutule võtavad. Tegelikkust sealt teada ei saa. Tegelikult võiks saate teha ka neist, kellel on juba praeguseks negatiivsed kogemused ette näidata. Minu tutvusringkonnas näiteks toimus olukord, kus eesti soost naist ilmselt manipuleeriti , see suri lõpuks ära. Kirst maeti surnuga küliliasendis ja moslemist mees on nüüd kena korteri omanik. Üksikud naised eriti peaksid hoiduma mustadest meestest. Nende siirus on kahe otsaga.
29. märts 2017, 10:04
pealkiri kõlab ähvardusena.
Johanna29. märts 2017, 09:56
Ei julge oma nägu näidata?!
Üks tegelane kartis kaamerat, järelikult põhjusega, ilmselt kuskil kuritööga hakkama saanud ja varjab ennast avalikkuse eest.
Vabandus, et muidu ei võeta muidu tööle, on täiesti ajuvaba, ju ei tulnud pähe muud öelda.
Huvitav, et kõik piiririkkujad ei taha endast rääkida,- olevat olnud veri-veri bääd ja ei taha seda meenutada.
CDE29. märts 2017, 09:56
Ma olen lugenud, kuulnud ja näinud mida erinevad moslemid(kaasa arvatud võltsid ISIS ja Al-queda) peavad õigeks Islamiks. Igaühel on erinev arusaam sellest kui palju peab kartma naise ilu, kui palju võib naisi peksta ja kui palju võib teisi kultuure taluda või isegi rünnata. Sama on muidugi kristlusega maailmas. Parem olgem ausad iseenda suhtes ja tunnistame, et organiseeritud usk on kõige osavam propaganda ja mõistuse hävitaja ning isiklik usk mingisse mitte inimesest olendisse on vaimse toetuse otsing ja ammutamine või halvimal juhul odav vabandus mitte vastutada oma pattude eest.
ccddee30. märts 2017, 16:01
Kulla CDE ! Kuipalju Sa tead kristlusest?
seda29. märts 2017, 09:48
kuuleme me meediast niigi iga jumala päev mida moslem tähendab.
Puuks29. märts 2017, 09:47
Vaata meie pealt, kuidas normaalselt elada. Kogu aeg palvetades ja ei-tea-keda uskudes veedate päevas tunde. Elu on ikka nagu elu, ainult, et usu vaimus tekkivad äärmuslikud mõtted. NEID EI OLE VAJA!
mida juttu29. märts 2017, 09:16
"....kuna religiooni taga tuleb näha inimest" - mis naiivne liirilaa! Tõsiasi on see, et "religiooni taga" ei ole enam inimest, inimlikku (parimas mõttes) inimest, ainult zombi.
aga miks pagulasmassid ei lähe oma kultuuriga maadesse - Araabia Ühendemiraatidesse, Qatari jne29. märts 2017, 08:24
Kas mitte selleks, et seal peab tööd tegema, ei lasta võõral rahal niisama vegeteerida?
.....29. märts 2017, 09:57
sest neid lihtsalt ei lasta sinna terrorismi hirmus...
29. märts 2017, 10:07
seal ei võeta neid vastu.
EIT29. märts 2017, 07:06
EI PEA siin olema moslemeid ja veel paljusid teisigi. Aitab oma venelastest. Me peame oma kultuuri arendama ja kaitsma, inimeludest rääkimata. Kui moslemitele on teiseusulised või üldse mitte usklikud ainult kui koerad, kes tuleb maha tappa - siis sellise eesmärgiga nad siia tulevadki, Et OMA usu järgi toimida.
Uraaaa29. märts 2017, 16:31
igale eestlasele oma venelane!!!
jeekim29. märts 2017, 06:56
islam on terrorism ja Allahh on maailma suurim terrorist ja seda on ta tõestanud tuhandeid kordi oma mõrvaritega
29. märts 2017, 08:12
Eve29. märts 2017, 06:54
Meil pole vaja siia mingeid moslemeid teame väga hästi mis see islam on ,nii et minge oma kodumaale tagasi ja ärge tulge siia oma islamit pähe määrima
uu 29. märts 2017, 06:13
moslem, ela oma kodus ja ära püüa üksiku silmakirjaliku moslemina oma jubedat usku õigustada . Teie ei oska oma kodus elada, aga tahate, et teised rahvad teist lugu peaksid.
Kahvel29. märts 2017, 02:13
Kas kodune terror läheb ka terrorismi alla.
29. märts 2017, 08:12
kodune terror on eestis iga eestlase kodus ka, silmas pean pere vägivalda.
Jep29. märts 2017, 09:08
iga eestlase kodus? Sa musulmann võta hoogu maha, me ei ole moslemid
hetzer29. märts 2017, 09:54
Sa, kaldkriips, ära aja möga.... pole minu käsi veel naisterahvast löönud. Ega muul viisil haiget teinud. Aga sellise jutu eest annaks sulle küll molli. Kuskohast sa võtad niisuguse ülbuse? Murid panevad oma naisi põlema, oled sa kuulnud, et eestlane või venelane nii teevad?
08:12 Sina ei oska isegi vahet teha perevägivallal ja terroril29. märts 2017, 10:41
Ära lahmi ega sildista, see on vihaõhutajate väljamõeldis enese õigustamiseks.Olen abielus 50 aastat, ei mingit vägivalda , mitte iial.Ka minu lastel mitte, isegi kogu ümbruskonnas mitte, sulest väljaimetud argument, mis ei päde. Sallijate ainuke õigustus paari näite varal, mis teid nii haledateks oma riigi vihkajateks tituleerib. Terror on Sinu peas, kulla inimene.
Ära valeta!29. märts 2017, 12:21
Moslemite kodudes tõesti.
maamiiz29. märts 2017, 02:03
Kas Eesti ühiskond on valmis moslemite tulekuks?ja et vaja rohkem,hallo nõuka ajal veeti ju siia tuhandeid aga jah need ei nõua ja kisas kog uaeg
ninni30. märts 2017, 16:05
Nõuka aegsed tulnukad nõuavad ja kisavad siiani oma õigusi, näiteks et maha eesti keel jne.
meie29. märts 2017, 01:58
..ei roni Araabiamaadesse kus on islam siis miks on vaja neil siia trügida. Meil on oma kodumaa ja elagu seal ja sõdigu või mis iganes. Me tahame ja vajame rahu. Palun peatage see õudukas enne kui hilja on.
KÕNEkäend29. märts 2017, 01:00
Mille pärast eestlastel neid moslemeid vaja läheb ????29. märts 2017, 00:04
Jääb arusaamatuks.Tuleb siia ja hakkab oma seadusi kehtestama.
Sa sinder29. märts 2017, 00:01
No mida te liputate oma moslemst meestega? Mis vajadus on neid telekas ja lehes kogu Eestile esitleda? Ei saa nagu aru.No elage ja olge oma valikuga rahul. Minu mees pole ka eestlane,kuid ei ole kùll pähegi tulnud teda reklaamima hakata. Noh ta pole moslem kùll ka.
Kalevipoeg28. märts 2017, 23:58
Olen korduvalt kokku puutunud öises helsingis islami usku tegelastega,öises rautejaamas neid kohati rohkem kui mingit muud rahvust.Kuid oma kogemuse põhjal ei ütleks et nad kuidagi ohtlikud või otsivad pahandusi.
to:Kalevipoeg29. märts 2017, 06:23
Mine ja küsi nendelt moslemitelt, mida nad teevad öösel seal raudteejaamas...ja tule räägi siis edasi .
Meeste mõistus29. märts 2017, 13:56
see on sellepärast, et sa oled "Kalevipoeg" aga mitte "Linda". Kui sa oleksid blond Linda siis oleks sind juba kümme korda öises rautejaamas ahistatud või isegi ära lohistatud.
Kalevipoeg29. märts 2017, 16:28
Nad ei tee midagi eriti rautejaamas, sest vähemalt 2 poliisi autot seisab alati rautejaama ees ja mõnikord poliisi ei pea paljuks ka niisama sees rautejaamas passida.
30. märts 2017, 10:04
äkki oled 2,5 meetrit pikk ja näed välja kui gorilla
Islam on rahu28. märts 2017, 23:36
Islamiusust taganemise eest karistus- surm
kõigile uskmatutele, detaile üleslugemata, karistus -surm
naistele abielurikkumise ja veel muudele omal suval leitud süüdistuste eest - kividega loopimine(ikka surnuks, kuis muidu)
Keegi vaatab mingit mosleminaist valesti või hoidku alla-H selle eest et veel teeb seda vanainimeste asja - naise suguvõsa loobib ise naise kividega surnuks ja võtab endale ühtlasi aukohustuse ka see mees maha lüüa.
alla-h hoidku kui mõni naine peaks keelduma moslemiga abiellumast. Kohe hapet näkku või kividega surnuks...
Ühtlasi on moslemitele moeasjaks kujunemas protesteerida neile endile asüüli ja sotsiaaltoetusi pakkuvate riikide vastu.
PEACE!
PEACE!
A.29. märts 2017, 12:41
Kuigi Sinu poolt toodud faktide vastu on raske vaielda, siis on ka islami kogukondades/riikis piisavalt inimesi, kes pole sellest usust tegelikult huvitatud aga kel lihtsalt pole teist võimalust...
.. 28. märts 2017, 23:27
No ei, see usk meie kultuuriruumi ei sobi. Nädal tagasi käisin Rootsis ja see mida ma seal kohalikelt kuulsin, mis tegelikult toimub ja kuidas peavoolumeediat koolitatakse midagi muud rääkima jne.. kõik see mitte ei lähendanud neid, vaid tõesti - see on sõda kus islam püüab maailma üle võtta. Helsingi kesklinnas kus vanasti käisime abikaasaga jalutama, on tumedanahaliste kambad, eriti raudteejaamas ja neid on palju! Pimedas jalutada ei julge seal enam ammu ja ka Tallinn on väga tumedaks järsku muutunud. Kui neid veel vähe on, siis saab hakkama, aga Euroopas on juba riike kus nendest enam jagu ei saada, on tekkinud getod kus lokkab kuritegevus. Neil selline komme, et kui midagi ei meeldi, siis kohe tuli otsa jne.. maal nad olla ei taha, põgenevad linnadesse, nõuavad eritingimusi, tööd teha ei taha, vähesed käivad tööl. Isegi need sisserändajad samadest maadest kes aastakümneid siin elanud, isegi need ütlevad, et asi on kontrolli alt väljumas. Nägin seda saadet, kus moslem ütles, et islam on rahumeelne usk. Mina küsin kelle jaoks rahumeelne?? Nende endi jaoks jah, kuigi erinevad usulahud kaklevad omavahel. Aga kristlikes maades elavaid inimesi peavad nad vaenlaseks. Loomulikult on ka normaalseid inimesi kes austavad meie riigi kombeid, aga neid on käputäis võrreldes selle massiga kes sisse on tulnud. Ei ja veelkord ei! Elagu omas kultuuriruumis, siia neil asja ei ole! Vaadake ajalugu, islam on alati püüdnud Euroopat vallutada ja nüüd on nad siis valinud sellise taktika..
Muretsemiseks pole põhjust28. märts 2017, 23:24
Teame juba niisamagi. Võib ju teid mõni tore inimene ka olla, aga ülejäänutest piisab et luua väga hea ettekujutus.
Kas see on mingisugune paha unenägu ?28. märts 2017, 23:15
Miks ta omas kodus ei taha elada ? Miks ta tahab omasuguseid siia juurde tuua ?
28. märts 2017, 22:51
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vaevalt28. märts 2017, 23:18
Ma arvan et kohalikud , kes mängivad seda pealesurutud ajuvaba mängu , mis Rootsis on juba lõppenud katastroofiga .
Lumememm29. märts 2017, 01:13
Rootsis on MÄNG "Kill White Man"
Mustad võtavad ette suvalise valge rootslase,
ajavad 50- pealise kambaga teda taga ja kui keegi appi ei jõua, siis tapavad ära.
Ma ei jõua hetkel linki otsida, sest youtubest on see kustutatud.
Kui keegi väga tahab, siis andke teada.
Otsin oma varudest üles...
Lumememm30. märts 2017, 23:03
Siin on üks video selle mängu kohta.
Vaba tõlge:
/Rohkem kui 50 isikut, peamiselt araablased ja aafriklased,
Rinkebys, Stocholmi lähistel, nägid valgenahalist Rootsi meest tänaval.
Nad hakkasid teda jälitama.
Nad arvasid et ta on politseinik, seega nad tahtsid teda tappa.
Olla valge Rootsis äärelinnas, on väga ohtlik.
Sind võidakse röövida, vägistada, peksta või tappa.
Sel mehel oli õnne.
Nad ajasid teda kaua taga ja ta pidi jooksma pikka maad kiiresti, et ellu jääda.
Lõpuks ta jõudis metroojaama, kus mõned inimesed püüdsid peatada teda ründavat rahvahulka.
Aga enne kui jõudis politsei, teda peksti.
See mees elab selles getos. Pärast ellujäämist rünnakus ta ütles, et talle meeldib elada Rinkebys.
Võimalik, et ta on loll.
1969 aastal oli Rinkeby kena linnaosa. Nüüd on seal peaaegu 100 protsenti migrandid.
Isegi politsei ei lähe praegu sinna ilma erilise kaitseta.
Mees pärast ütles, et ta andestab migrantidele tema vigastamise eest.
Samas migrandid kunagi ei puhka, nad süütavad autosid ja koole, nad viskavad asju politsei pihta.
Rootsi ühiskond sooritab enesetappu/
http://vidmax.com/video/154086-Muslims-in-Sweden-s-Game-Kill-the-Swede-watch-50-Muslim-Migrants-Chas...
Lumememm30. märts 2017, 23:39
Ei tea, kas Moderaator on kõrgema auastme saanud?
Nüüd isegi ei öelnud mulle, et kommentaar on ebasobiv või läheb kontrollimisele :) Lihtsalt kõik kadus ära ja tuli ette tühi brauser...
Proovin siiski veelkord.
Video selle mängu kohta.
Vaba tõlge:
/Rohkem kui 50 isikut, peamiselt araablased ja aafriklased,
Rinkebys, Stocholmi lähistel, nägid valgenahalist Rootsi meest tänaval.
Nad hakkasid teda jälitama.
Nad arvasid et ta on politseinik, seega nad tahtsid teda tappa.
Olla valge Rootsis äärelinnas, on väga ohtlik.
Sind võidakse röövida, vägistada, peksta või tappa.
Sel mehel oli õnne.
Nad ajasid teda kaua taga ja ta pidi jooksma pikka maad kiiresti, et ellu jääda.
Lõpuks ta jõudis metroojaama, kus mõned inimesed püüdsid peatada teda ründavat rahvahulka.
Aga enne kui jõudis politsei, teda peksti.
See mees elab selles getos. Pärast ellujäämist rünnakus ta ütles, et talle meeldib elada Rinkebys.
Võimalik, et ta on loll.
1969 aastal oli Rinkeby kena linnaosa. Nüüd on seal peaegu 100 protsenti migrandid.
Isegi politsei ei lähe praegu sinna ilma erilise kaitseta.
Mees pärast ütles, et ta andestab migrantidele tema vigastamise eest.
Samas migrandid kunagi ei puhka, nad süütavad autosid ja koole, nad viskavad asju politsei pihta.
Rootsi ühiskond sooritab enesetappu/
http://vidmax.com/video/154086-Muslims-in-Sweden-s-Game-Kill-the-Swede-watch-50-Muslim-Migrants-Chas...
Kui video ei avane, trüki see fraas:
Kill the Swede" watch 50 Muslim Migrants
Lumememm28. märts 2017, 22:41
Kui sa tuled võõrasse riiki, siis sa ei NÄITA MITTE KUI MIDAGI!
Sa VAATAD, kuidas kohalikud käituvad. Ja teed nii nagu nemad teevad.
Sa õpid ära nende KEELE. Sa austad nende KOMBEID.
Ja kui need ei kattu sinu omadega, siis sa teostad OMA kombetalitusi vaikselt ja märkamatult, sest sa oled VÕÕRAS...
KUI sa tahad, et eestlased oleksid sinu vastu sõbralikud, siis sa:
1) Oled tagasihoidlik ja viisakas.
2) Otsid endale TÖÖ. Eestis käivad inimesed tööl. Isegi puudega inimesed.
3) Käid SURNUAIAL
jõulude, aastavahetuse, munapühade, suvistepühade, jaanipäeva, hingedepäeva ajal.
Lähedase sünnipäeval, surmapäeval, pulma aastapäeval.
Sügisel riisud hauaplatsilt lehed. Kui sügis on pikk, siis riisud MITU KORDA.
Kevadel koristad haualt ära talvise prahi. Siis istutad kalmule lilled ja käid neid iga nädal kastmas. Kui põud on pikk, siis käid IGA PÄEV neid kastmas. Või palkad kellegi, kes seda teeb.
Pärast aastavahetust koristad ära jõulu-ja aastavahetuse aegsed küünlad, mida on terve kotitäis, sest lahkunul oli palju lähedasi, sõpru ja tuttavaid...
4) Austad LOODUST ja ei pillu oma paganama prahti laiali! Nagu Ungari piiri ääres ja Lapimaal.
http://objektiiv.ee/puhkus-lapimaal-ehk-petrooleum-minu-katel/
Tellid endale kohalikult omavalitsuselt prügiteenuse
4.90 eurot kuus 120 liitrine prügikast.
5) Sa EI TEKITA Maksimarketis järjekorda, uurides (inglise keeles):
"Kas see kanasalat sisaldab sealiha?"
Müüja vastas: "Ei. Ja see porgandisalat ei sisalda ka sealiha"
(Kui ma oleks saanud üle klaasvitriini minna, siis ma oleks seda müüjat kallistanud )
6) Jaanipäev, kasevihad, saunaleil
7) Jõulud, seapea, sült, verivorst,hapukapsas, pohlamoos, seened
lumetaat29. märts 2017, 01:18
siit paljud punktid sobivad ka mittemoslemitest kohalikele
Lumememm29. märts 2017, 01:50
Otse loomulikult.
Rääkisin siin VÕÕRASTEST.
Pole kordagi maininud sõnu moslem, neeger, mustanahaline
"Võõrasse kirikusse ei minda oma kommetega"
Ka mõni eestlane võib mõnikord olla täiesti VÕÕRAS
A. 29. märts 2017, 12:44
Kas see on mingi uue hüpoteetilise ultraparempoolse valitsuse tulevane reeglistik Eesti passi omajatele? Ma nagu olen kahjuks eestlane ja ma ei tee mitte ühtegi neist Sinu poolt üles loetletud asjadest...
A. 29. märts 2017, 13:29
Täpsustan: prügi tõepoolest ei viska maha aga muud tegevused ja üles loetletud toit jätavad täiesti ükskõikseks...
12:44-13:29 /oled nagu "kahjuks eestlane"29. märts 2017, 15:18
Kui kahjuks, siis Schengeni ruumis on sul vabadus olla seal, kus ei pea olema "kahjuks", vaid õnneks see kes tegelikult ollakse. Milles küsimus, kes Teid auväärt moslemit siin kinni hoiab???
seda on kogu 28. märts 2017, 22:41
euroopas ja eriti rootsis ja soomes näha, , mida islam tegelikult tähendab.
rootsist29. märts 2017, 00:04
"Nad vaatavad iga inimese peale hea pilguga ja näevad igas inimeses oma venda," selgitas mees."
rootsi moslemimutid käivad küll kurja ja õela näoga ringi. no ma saan aru, et saavad vist kodus peksa. hea pilguga nad kohe kindlasti ei vaata siin kedagi
adalbert28. märts 2017, 22:32
No PALUN õelge üks põhjus ,miks Meie peame neid ootama
Lp.Roald28. märts 2017, 22:30
teil seal leidub vast aega ja võimalusi selgitamaks välja missugune % nn. sõjapõgenikest tööl käib, missugused elukutsed valinud on ja palju neist Eesti Vabariigile kasu on. Kindlasti on eesti elanikud sellest rohkem huvitatud kui sellest missugune on moslemi suhe sealihaga ja mitu korda ta ennast päeva jooksul vaiba peale käpuli viskab.
Scaramanga28. märts 2017, 22:23
Miks nad kuskil moslemiriigis ei ela huvitav ? Seal ju kõik tsiviliseeritum ja viisakam.
Imelik. Ja nendel sealiha sees olevatel bakteritel on nimetus ka või Allah ei täpsustanud ?
usuteadlane29. märts 2017, 10:21
Ei ole sel notsul mingeid baktereid...söö rahulikult, Scaramanga. Sel sealiha põlgamisel on erinevad põhjused....kunagi oli siga muistsete kaananlaste kultuseloom ja juudid võtsid omaks sea põlgamise, et vältida ebajumalateenistust. Moslemid jälle suuresti kopeerisid oma käsud-keelud maha judaismist. Teiseks ....sealses kliimas pole sealiha üleliigne söömine tõesti hea ega kasulik. Olen ise elanud pikemat aega lõunas, kuumas kliimas ja tean, et üsna ruttu hakkad ise eelistama väherasvast toitu ja lepid oluliselt vähemaga, kui siin Põhjamaades.
ax29. märts 2017, 11:04
Jutuke jälle28. märts 2017, 22:18
õhtulehe taseme, "Ethel ja Ibrahim elavad koos juba 5 aastat Pärnus aga Ibrahim elab ja töötab Ghanas "? Kuidas see võimalik on, lendab hommikuti Ghanasse ja õhtul koju tagasi? Seaduse järgi saab olla vaid üks elukoht ,vastavalt sellele kus üle 180 päeva oled. Kui elab ja töötab seal ,siis ei saa eestis sissekirjutust olla vastavalt eesti seadustele.
Ei29. märts 2017, 11:12
ta ei lenda igal hommikul tööle. Ta lendab vahel siia või aerutab kummipaadiga, ei tea, roald sellest ei rääkinud, eostab oma kaunitari ja tagasi koju.
ethel29. märts 2017, 18:06
Me elasime 4 aastat Ghanas ja visiitabielu on meil vaid vimane aasta, mil mina lastega siin. Ja tõepoolest loeme päevi, et Ibrahim veedaks aastas 183 päeva Eestis. Õnneks on ta saanud töö Ghanas nii korraldada, et võib pikalt ära käia ning elamisluba taodeldes uuriti küll Eestisse tööle asumise kohta ning saadi väga hästi aru, et see ei käi üleöö ning ongi ni et jah justkui elab Eestis aga käib aastas 182 päeva Ghanas tööl. meie tegemistest rohkem blogis www.tagasieestis.com
Skorpion28. märts 2017, 22:02
Noored terved mehed ju,kes siia põgenike sildi all tulevad.Ja usufanaatikud peale selle. Võtku kuuliprits kätte ja loogu seal kord majja,kust ära põgenesid.Ja siis elagu seal nii nagu meeldib.
Tulevikus on kuidagi kummaline,kui mingi must mees näitab oma passi ja väidab,et on eestlane.
siis nõuka liidus sõimati meid fašistideks,euroopa liidus oleme rassistid.28. märts 2017, 21:55
Kui eestlasele ei meeldi võõrad kombed OMA KODUS
urmas28. märts 2017, 21:48
Koju tagasi ja kohe, ei seleta siin midagi!
????28. märts 2017, 21:21
Huvitav miks need eesti mutid neid siia veavad? Miks nad ei ela nende moslemite kodumaadel?
Ah soo, et midagi kordasaata, selleks on veel vähe? Jumal hoia isamaad hullude eest!28. märts 2017, 21:20
Mida veel, juba nõuavad Haapsalus. 7276 aastas ja ikka veel vähe?
toida hunti palju tahes....28. märts 2017, 21:15
hunt vaatab ikka metsa poole, nii ka moslemitega, aga et Eesti saagu täidetud moslemitega -EI IIAL!
Indrek228. märts 2017, 21:14
Kal.tspeapropa jätkub täie hooga! Aga asjata pingutate, seltsimehed - eestlane pole NII loll.
arvamus28. märts 2017, 21:14
Elage oma kodumaalmaal, oma kultuuris ja näidake seal mida tahate. Me siin juba küll näinud, ka seda, mida te teistes Euroopa riikides ja USA-s näitate.
kadrin28. märts 2017, 21:14
televiisorist näen, mida islam tegelikult tähendab. jälk.
T.Mets28. märts 2017, 21:07
See moslemisõbralik lugu on Mihkelsoni kontori tellimus
Koraani tõdesi lugedes lühidalt.28. märts 2017, 21:05
Islam ei anna usulisi valikuid naistele ja lastele. Islami mehest sündinud lapsed usku valida ei saa. Nemad on muslimid. Muslimi naine võib abielluda vaid muslimist mehega. Muslimist mees võib abielluda muslimist, kristlasest, juudist, zoroastristist või hinduistist naisega. Nende lapsed on muslimid. Selline demograafiline tee pidi prohvet Muhamedi arusaamist mööda muutma maailma ajapikku ainitiselt islamlikuks.
Ususallivus islamis piirdub ’’raamaturahvastega’’ ning need on islamile vaimselt allutatud ega saa olla islami kõrval võrdväärsed. Jutt käib kristlastest, judaistidest, zoroastristidest ja hinduistidest. Nõukogude marksism talus samuti mitmeid maailmavaateid, millega tehti koostööd ning väideldi. Selleks olid sotsialistid, rahuliikumised, rahvuslikud vabadusliikumised jne… Neid taluti, kuid marksitliku täiuseni ühiskonna käsitlemisel ei küündinud neist marksistide arvates keegi. Marksismile vaenulikesse ja laostavatesse ideoloogiatesse (kapitalistlik kord) oli suhtumine ühene – need tuleb hävitada. Nii Nõukogude Liidu käsilased kui ka paljud islamistid, kes neavad Õhtumaade ühiskonda ja ennustavad talle kadu, nautisid(vad) Lääne ühiskonna võimalusi. Püüdes seda samas seestpoolt igati õõnestada. Ülaltooduga ei piirdu islami ja marksismi praktika sarnasus.
Paraku on neil üks oluline erinevus. Marksism oli ajaloolises mõttes hiline ja juurdumatu nähtus. Islam on aga juurdunud üle tuhande aasta. Sisuliselt on islami sallivus muu maailmavaate allutamise sallivus. See ei anna inimestele maailmavaatelisi vabadusi ja valikuid ning on seetõttu praegusel kujul Lääne ühiskonnale sobimatu ja ohtlik.
( Kuidas on nende naiste laste usutunnistusega kes moslemiga koos elavad ja lapsi saavad ? Onlapsed ristitud ? Vastus on üks, ei ole. )
Vatamata naise usust on moslemiga sigitatud lapsed muslimid . Aamen
Kui 28. märts 2017, 21:25
islami usku mees taganeb oma usust ja võtab vastu teise usu olgu see siis kristlus või midagi muud kirjutab ta alla oma surmaotsusele.
Tüdesi28. märts 2017, 21:45
Õpi rääkima, siis räägi!
täpselt28. märts 2017, 22:24
See ei muuda midagi, kui eestlanna abiellub moslemiga. Kaks vanainimest õiendavad oma asju ise. Kuid! tõesti tulevad esimesed jamad, kui sünnivad oma lapsed ja moslemist isa ei ole huvitatud, et tema poeg oleks näiteks kristlane ja ammugi ei taheta näha mittemoslemist miniat. See asi tuli eredalt välja ka vanades Serbia moslemi enklaavides ja sõda sai sealt tuld manu.
Kui moslemist30. märts 2017, 10:16
papake lubab kristlasest naisega eostatud lapsed ristida võrdub see tema jaoks oma soost ja usust lahti ütlemisega. Palgaks on surm.
Juulius28. märts 2017, 21:02
Järgmine sündmus toimus 2015 suvel ja kevadel.Naabrimees Mardi abikaasa Piret käis raamatukogus ja sattus seal rääkima ühe 62 aastase vanaprouaga. Proua, nimetame teda Malleks, käis puhkamas Türgis mingi turismifirmaga. Giidiks oli selline 30-ne mustasilmne ja vähest vene keelt purssiv türgi mees. Ütleme, et nimeks Ali. Olgem ausad, proua Malle näeb päris kena välja, aastaid pakuks talle vähemalt 10 vähem. Vot see Ali oli siis hakanud kiitma Mallet ja rääkima elust ja asjadest ja muust. Ja rääkiski Malle ära. Kiitnud teda ja tema ilusaid silmi ja nooruslikku välimust. Proua olnud kohe kõrvust tõstetud. Peale seda ekskursiooni mõelnud Malle kohe ka järgmise peale. Seniks vahetatud aga sõnumeid ja helistatud. Ja siin soovitud Pireti abi, sest Malle venekeel oli ka selline karune. Piret hea inimesena siis aitas, kuigi mainis, et neid armuasju peaks ikka aeglaselt võtma. Sügisel mindigi uuesti Türki. Kaasa viidi kingitusi, raha ja asju, sest seda on ju ikka vaja. Kombed ka nõuavad ju. Tuldi tagasi ja jälle räägiti Piretile suurest armastusest. Piret, va realist (vanust ju 45), ütles, mõtle ikka ilusti järele. Mis sina ka , lapsuke , armastusest tead? Mitte midagi! Sellise vastuse sai Piret. Proua aga korjas oma viimased sendid kokku ja saatis Western Unioniga välismaale. Türgi mees ju lubas tutvustada emale ja pidu ka vaja korraldada. Müüs maha, mis müüa andis ja tahtis ka Piretilt raha laenata. Piret seda teha ei saanud, sest mõistus on pangas töötaval naisel kodus. Malle viskas korterist välja oma kauaaegse elukaaslase, sest suur armastus ja millised kuumad ööd olid mõistuse viinud. Kõik, mis sai , saatis Türki. Ise ootas kutset ja kiitis teise usutunnistusest meest. Tütre jutud tunnistas vanaproua vihakôneks teise usu vastu. Proua teatas, et eestlane on mats ja rahaahne, aga see mees on aus, truu ja kindlameelne.
Kui enam midagi saata ei olnud, siis kadus ka mees ära. Prouale mõjus selline asi väga halvasti ja vaimset tervist tuli pikalt turgutada teatud haiglas. Ega terveks ei saanudki, sest siiani arvab, et inimeste kadedus ajasid armastuse vankri kraavi. Süüdi ka need, kes raha ei laenanud. Tütar sealhulgas. Kui tütar sai teada, palju seda va rahakest sinna Türki saadeti, siis oli tüli majas. Raha olnud nii 25000 euro kanti.
Selle elust enesest loo moraal on selles, et ka nende meeste juttu ei tasu uskuda.
heh28. märts 2017, 21:18
selliseid loIIe on küll ja küll, tean ise ka ühte 42aastast naist, kel 25ne neegrus ootamas. rahasaadetisi ootamas ma mõtlen.
mis28. märts 2017, 21:52
mulle tundub,et inetutel pardipoegadel polegi valikut--paasi,et mees majas,maailma parim mees on meie armas eestimees eesti naisele,pole kultuuris erinevusi ja oleme enamuses paganad.
mida moslem meile õpetaks?28. märts 2017, 21:36
mida on afil inimesele õpetada?
nad28. märts 2017, 21:56
ei oskagi midagi,täiesti mõttetu genotsiid euroopas.
mx3528. märts 2017, 20:59
" ei läinud modede poolt läbi " Teine katse.. nii siis mida on islam maailmale näidanud.. Tuletage meelde suuremad sündmused.. ja kui seal taga pole islami tegelast siis on hästi... ja üldse mis on neil asja metssigade maale.. kui nad ise seda loomakest ei kannata... kogu maa ja toit ning kombed on ju sellest...
nõmeee28. märts 2017, 20:50
MIND EI HUVITA MOSLEMITE KOMBED! TE EI SOBI SIIA KULTUURIRUUMI, KASIGE OMA KODUMAALE TAGASI!
Hetk28. märts 2017, 20:50
Lugesin kommentaare ja kõhe hakkas, kuidas kõik seatakse ühesuguseks. Paraku igas usus ja rahvuses on väga erinevaid inimesi. Pole õige kõiki üldistada.
Üks tõsiasi on kindlasti see, et enamusel (mitte kõigil) neist on pereväärtused väga olulised. Samas paljudel eestlastel (isadel) ununeb kohustus oma laste eest hoolitseda, kuid see on märk sellest, mis neile endile osaks on saanud lapsepõlves. On ka väga häid isasid, kellele on lapse käekäik alates sünnist täisealiseks saamiseni väga tähtis. Seega igas rahvuses on inimesi seinast seina.
õige28. märts 2017, 20:59
aga need seinast seina elagu omal kodumaal mitte ärgu trügigu siia meid õpetama
Urrr28. märts 2017, 21:00
Näita mõnda terroristi kes poleks olnud islamiusku?
ökul28. märts 2017, 22:13
Nii ühekülgne see asi ka pole. Üle terve maailma, sealhulgas Euroopas, on leidunud terroriste ja terveid terroristlikke organisatsioone, kel pole islamiga olnud midagi pistmist.
!!!!!29. märts 2017, 11:26
Ju talle jäigi "pereväärus". Hindaja tutvustab seda juba järgmisele. Kõige parem on seda tõmmut "pereväärtust" valmistada palvetamise ajal kui taguots meka poole urvakil. Kõik pereväärtused on neil vist koeraasendis loodud. Arvukus pole mingi ime kui palvetundi iga natukese aja tagant eeslikisa saatel läbi viiakse.
20.5028. märts 2017, 21:19
Erilised pereväärtused ikka kui 95% siiajõudnutest on mehed kes põgenesid argpüksidena ja jätsid oma naised,lapsed, isad ja emad sinna?
to hetk28. märts 2017, 21:20
jälle üks suursallija väljas, vastik. et sa ise ja su pere tunda saaksite, mis pe do fiilide islam tähendab.
aga28. märts 2017, 22:01
palun õppige koraani ja siis tulge siia rääkima,kas soovite,et sotsliberid lubaks siis miljoneid nagu rootsis,et valijad neile eluksajaks,moslemi naised tööl ei käi,jälestan sallivaid sotslibereid,lugege ajalugu kui palju on nad kristlasi tapnud ja maid anastanud,meie isamaa jäägu looduslikult ja rahvastikult ikka oma kultuuri.
hetkele28. märts 2017, 22:24
loomulikult on olemas toredaid moslemeid, aga Eestisse nad ikka ei peaks sisse trügima, elagu oma kultuuriruumis. Ja mida see üks "tore" seal meie rahvale õpetas - Eestis peaks rohkem meiesuguseid olema - VÕEH, kui jube, näete ometi ise nende nn rahumeelsete mentaliteeti. Üsna sarnane meie idanaabrite omaga.
see on sõda29. märts 2017, 08:36
Minaretid on meie odad, mošeed meie kilbid ja moslemid meie sõdalased - nii on öelnu Erdogan - Thilp Sarrazin "Saksamaa käib maha."
Lumememm28. märts 2017, 23:58
/Nice, juuli 2016/
See on küll väga väike pilt, aga olen seda hoidnud ja kopeerinud
Suuremad on ajapikku kõik ära kustutatud
Siin viib veoauto sündmuspaigalt ära
surnud laste
väikseid roosasid jalgrattaid ja beebikärusid....
http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/160715134348-nice-stroller-truck-medium-plus-169.jpg
Pereväärtused, ütled?
Mul hakkas VÄGA KÕHE, teades et Eestimaal on sinusuguseid inimesi, kes käivad juba
mitu aastat kinniste silmadega...
heiki herman soome30. märts 2017, 11:03
need mustanahalised on kõige kohutavamad inimtüübid!
täna moslem, homme kristlane, ülehomme pagan jne jne...
nad on siiani oma aju ja arusaamdega primitiivsuse tasemel!...
nad elavad oma ümbruses ja neil puudub respekt teistesse
ning soovivad, et kõik teised oleksid samad nagu nad ise...
neid ei tohiks lubada tulla üldse euroopasse ja põhjmaadesse,
sest nad toovad endaga kaasa ainult probleemid, kaose ja hävingu!...
see28. märts 2017, 20:49
moslemiusk on tänu rituaalsetele loomaohverdamistele tegelikult üks s.a.t.a.n.i.s.m.i haru
Jumal see Headuste Allikas ja Eluandja ei vaja verd ja piina vaid headust
see keelatud vili õun mille pärast meid esimesest dimensioonist madalamasse vibratsiooni kupatati
oli tegelikult liha ja tapmine
random28. märts 2017, 20:49
I d i o o d i d moslemid vaatasin seda saadet.Ei tähenadb ei ,Pugejad kel pole selgroogu astugu tagasi oma soojalt kohalt,häbi .
mx3528. märts 2017, 20:43
kas me siis pole näinud mida islam tähendab.. peale lennukite kaaperdamiste ja enesetapu pommide , nüüd ka surmaautode ribu rada pidi ... oleme jõundnud ära tundmisele et islam ei tähenda midagi .. aga toob probleeme.. ja kannatust...
Stepihunt28. märts 2017, 20:40
ME EI TAHA SEDA NÄHA, MILLISED TE OLETE! Teil on oma kodumaa, näidake seda seal!
.....28. märts 2017, 20:34
mingu oma maale tagasi, kui ise ei lähe siis ajame.
ärgu oodaku mingit aupaklikkust...äärmine lugupidamatus vaid minu poolt
rein28. märts 2017, 20:31
oot oot.
ei maksa ikka üle ka pingutada.
eksole28. märts 2017, 20:27
Nohahh enamvähem normaalsed ja käituvad hästi nad seniks kui neid on vähe kristlaste seas. Näete islam on niiii hea, me oleme tupsununnud. Nii kui tekib suurem kogukond, siis hakkavad praktiseerima vägivalda ja julmust, kaob igasugune tolerantsus, sest islam kohustab.
random28. märts 2017, 20:26
Ei pea olema ega tulema et teid näha, tulen ise teid vaatama kui huvi on.
juss28. märts 2017, 20:25
arvan samuti,et Eestis elagu need,kes austavad kultuuri ja kombeid,mitte ei kehtesta omi.Niikaua,kui neid mosulmanne on vähe,nad midagi teha ei julge !Ei möista neid naisi,kes vötavad oma ellu sellise taaga,on siis mehe nälg nii suur?!Nii kauge ja vööras kultuur ei sobi meile mitte mingi hinnaga.Oleme eestlased ja elame omal kodumaal nagu tahame ja kylalisi oskame vöörustada aga siia elama me neid ei taha.Eestlane on haritud rahvas aga moslemitest jm kahtlastest ei ole kindel,sest nende teod ei ole kultuurse inimese teod,vaid pärinevad kiviajast...Ei ole vaja neid ajupesu artikleid,vastus on EI !
5828. märts 2017, 20:24
osad prouad olid lausa vaalad ja üks suht ullike
@5828. märts 2017, 20:39
Ega nad ullikesed ei saa vist ise arugi, et on lihtsalt tontide jaoks priipääsmed Euroopasse.
nii ongi28. märts 2017, 21:25
ameerikas sama lugu, siin lingil näha ine tu va al ja kenake noor mees, va al aga uskus, et see mees armastab teda :D mees polud isegi pulmas nõus suud andma :D osalesid saates, kus paar saab ameerika viisa ja peavad 90 päeva jooksul abielluma, muidu peab tagasi mienma. no abiellusidki. seejärel kohe mees kadus kenade noorte naistega ja see pe le tis ulub nüüd mööda ajakirju. mehel aga on seaduslik luba ameerikas olla. https://www.google.ee/search?q=90+days+to+wed+mohamed+and+danielle+2015&client=firefox-b&source=lnms...
Probleema:28. märts 2017, 21:04
nad arvavad, et nende geenid peaksid ka edasi kanduma, ehkki ei tohiks. A katsu seda neile selgitada
ei meeldi mulle28. märts 2017, 20:23
need naised kes oma rahvast hävitavad
kui moslemid meeldivad siis mingu elama nende juurde
ei tee see i.l.a.n.e jutt neid armsaks
kristlane28. märts 2017, 20:20
iial ei usalda mosleme ,enne kui nad suhtuvad oma asukoha maades kristlastesse sama respektiga,nagu meie neid talume.st,et kristlane voiks avalikes kohtades olla oma tava riietuses,kanda kristlike symboleid ja ehitada kirikuid.kuniks seda pole ,pole vaja nende kahepalgelisust propageerida.
krat Pärnust28. märts 2017, 20:20
miljon moslemit kuluks kibedaste ära et kõik ilusti ette näidata
Kuidas naisi polema panna ja 28. märts 2017, 20:23
vaikeste tudrukutega abielluda jne jne... Ja mis juhtus Lodonis ja Brusselis jne jne
Raivo28. märts 2017, 20:17
Igaüks uskugu mida tahes,ära tule ainult seda teuistele peale suruma.
heh28. märts 2017, 20:13
Tüüpiline jutt nendelt. Eestlased EI TAHA TEADA "MIDA ISLAM TEGELIKULT TÄHENDAB!" Miks peaks meile elavate näidete näol islam huvi pakkuma? Öelge kavõi üks hea põhjus!
hehile28. märts 2017, 22:39
100 plussi - me just nimelt EI TAHA mingite võõraste ( lisaks ebameeldivate, meie vallutajate) "suurest sõbralikust hingest" MITTE midagi teada. Elame oma elu ja sedagi meile end peale surunud "suure hingega" vabastajate all. Meil on oma elu elada oma kodus, ei pea süvenema võõraste ellu haiglaselt ja nende elu elama. Kaduge oma koju ja jätke meid rahule! Ei taha teid näha!
martin28. märts 2017, 20:11
Kolm riigireeturit tõid katku meie isamaale! Häbi teile molsemi madratsid!
eva28. märts 2017, 20:09
On ikka lihtsameelne! Kui nii suur soov oma kultuuri ja usku tutvustada, siis selleks on nn kultuuripäevad. Vaja kultuuriministritel kokku leppida, programm paika, natuke reklaami jne. Ei pea selleks siia elama tulema. Eestlane reisib, eestlane oskab lugeda, telekas ja internet ka olemas. Infot on piisavalt.
troll28. märts 2017, 20:09
Et need moslemid on eestis ja endale naise siin võtnud - näitab nende tõelist palet!! Kui nad oleks nii head siis nad oleks oma kodumaal ja ei tule suvalisele maale, kus võetakse meeleheitel naine. Kes ka islamiusku sunnitakse ja veel tagatipuks hakkatakse nõudma, et siin maal võiks minu suguseid rohkem olla ja teised selle maa isikud on vales kohas, kuna ei mõista minu kombeid.
**Kokkuvõte: Moslem tahab, et teised teeks nii nagu tema tahab mitte vastupidi. See sama eneseuhkus paneb nad ka halvas olukorras inimesi tapma.
Tigedik28. märts 2017, 20:08
No on jama kokku tipitud !
Et sealihas on bakter mis ei hävine - andke andeks , kirjatsura , pöördu mõne mikrobioloogi juurde enne kui sellist jama siia kirja paned
Ka võiks ajakirjanikuhakatis endale selgeks teha see halal liha - see pole mitte lubatud vaid teataval viisil tapetud ( loom peab surema piineldes ) - you tube on täis sedasorti videosid , võiks end harida
tige28. märts 2017, 21:31
halal tuleks juba praegu eesti pinnal keelata! mis loomade piinamine see on! ei huvita üldse, mida mingi af tahab., mingu koju ja tahtku seal.
tulevane EKRE valija28. märts 2017, 20:04
Eesti kvoot on null, valimistel näeme, kas tahame neid isesüttivateks naabriteks!
28. märts 2017, 20:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
@Mine per28. märts 2017, 20:34
"Postimees" juba imeb! Pakkusid äsja mulle 2 kuu tellimust 15€ eest. Ma pole seda sopalehte juba üle 10 aasta tellinud, aga näe üles otsisid! Saatsin loomulikult pikalt! Ei hakka selle saasta peale enam ühtegi senti kulutama, ka siis vist mitte, kui anonüümne kommentaarium taas avatakse. Huvitav, kas "Õhtuleht" tahab tõesti sama rada käia? Tulevik on ju siis teada!
irw28. märts 2017, 21:33
sellest hetkest, kui kompostimees sulges kommentaariumi, pole ma enam kordagi seda lugenud. ega plaani ka.
Nii kahju28. märts 2017, 23:07
Arusaadav, et oma nime alt ei julgeta roppustest kubisevat vigast teksti kirjutada. Ise saad ka aru, et piinlik on, aga vähemalt on siin kommentaariumis võimalus ennast välja elada.
Pööriöölane28. märts 2017, 20:01
Et te kõik teaksite, siis Koraan lausa kohustab tapma kõiki USKMATUID! Kuna Eestlased on valdavalt kas paganlikud või ateistid, seega need kõige suuremad uskmatud, kuuluvad nad Koraani järgi hävitamisele esimeses järjekorras.
kadugu28. märts 2017, 20:01
oma kultuuri tegema sinna kust tuli
statistika28. märts 2017, 19:54
Eestis saab moslem parema tingimused kui Eestis sündinud eestlane üürikorteris.
hmm28. märts 2017, 20:17
need saate moslemid ei saa riigilt korterit.
20:17 /hmm-need saate moslemid, ehk tõlgiks ära?29. märts 2017, 12:50
Kust kohast nad siis need korterid saavad, ise ehitavad või??Isegi lehest sa ei oska lugeda, kuidas riik kortereid kokku ostab nendele, koos sisustusega muidugi veel.
ethel29. märts 2017, 18:38
Saate moslemitest polnud ju keegi pagulasena Eestisse tulnud, et riigilt korteri saaks. Meie pere näiteks hetkel üürib ning varsti hakakme ostma esimest korterit Eestis
30. märts 2017, 09:44
Hakanud siis koos mehega pagulasteks, oleks kohe antud. Asi see siis end süürlaseks teha ja uluda, kuidas kõik kotivad.
saade vaadatud28. märts 2017, 19:51
Kui vaadata siin tallinnas linnas neid paare ja seda saadet siis need naised kõik täpselt ühesugused.Ma ei taha neid naisi solvata aga nad on ühed rumalad ja koledad ullikesed.Mõistan täiesti neid naisi,et ka nemad vajavad sexi ja nende moslemitega kes neid lollitavad ongi nende ainus võimalus meest saada.
Seda saadet oli piinlik vaadata,elamised räämas ja tolmused ja nende naiste jutt piinlikult rumal ja loll.
Lumememm28. märts 2017, 21:42
Sullegi minu poolt 60 plussi
Sest "moderaator" on Sinu mõistlikku kommentaari 2 tundi "modereerinud" :)
Bill de Berg28. märts 2017, 23:05
See saade oli tõesti neid naisi alandav. Milleks seda vaja oli? See, et moslem abiellub mitte-moslemiga, kategoriseerub nii ehk naa demograafilise džihaadi alla - oluline on, et moslem teeb naisega lapsi, sest lastele ei anta usulist vabadust, nii et nad peavad ikka moslemiteks saama. Vahel juhtub, et läheb ka teisiti, aga enamasti ei lähe.
Ja see eesti inimeste suhtumine: peaasi, et on normaalne ja perehoidev. No ma ei tea, varsti jõuame sinnamaani, kus ütleme: peaasi, et imetaja on, see kas ta räägib või määgib, pole oluline.
Pööriöölane28. märts 2017, 19:50
Kes veel ei tea, mida islam tähendab, sõitke Ekerö Line sooduspiletiga (6+6€) Helsinki ja jalutage Länsisatamast nii kilomeetrike raudteejaamani. Umbes 20 aastat tagasi oli see veel normaalne koht. Mõni joodik koperdas hommikuti ringi, aga kus neid ka poleks. Siis kui ma jälle umbes 6 aastat tagasi sinna sattusin, pidin raske šoki saama. Põrandal istusid räpased mosleminaised, nende ümber tiirutasid veel räpasemad lapsed, neid jälgisid kiivalt vihased moslemimehed. Siin seal tõmblesid närviliselt ringi veel ka Aafrika päritolu hulgused. Ja see hais, mis sealt üles kerkis oli KOHUTAV! Kes on käinud elus sikulaudas, see oskab midagi sarnast ette kujutada. Vene aja lõpul sai käidud vahel ärireisidel Moskva mõnedes äärelinnades. Sinna oli kõige kergem sõita lähirongidega, läbi Kaasani vaksali. See oli ka parajalt räpane koht, aga Helsinki vaksal pani küll Moskva Kaasani vaksalile, pika puuga, ära.
Lumememm28. märts 2017, 21:37
Sinu kommentaar oli moderaatori käes vangis?
Muidu oleks ju 60 plussi
sama29. märts 2017, 13:08
milleks meile28. märts 2017, 19:44
seda näitamist vaja on, kas pead õigemaks kui meie religiooni ?Me tahame hoopis sulle näidata mis kristlik ilmavaade on, sest oled meie maal, Maarjamaal.
teie30. märts 2017, 16:31
Meil ei ole ju enam religiooni, ammugi kristlikku ilmavaadet. Meil pole vist üldse ilmavaadet. Oleme nõuka ajast tulnud ateistid - milline kiviloopimine käib peapiiskopi poole, kui see kusagil esineb - niimoodi paganad, kes islami järgi tuleb hävitada. Kui oleksime Piiblirahvas, jääks ehk veel kuidagi alles.
Avo28. märts 2017, 19:40
Ei vaidlegi vastu,et islam tähendaks vaid terrorismi,kuid parem jäägu islami usk neisse riigipiiridesse,kus ta igavesti on olnud.
avole28. märts 2017, 19:59
oleneb. mida terrorismiks pidada. mina pean väikelaste vä gis ta mist ja pek s mist, 9aastaste "naistega" abiellumist, naiste prügikottidesse toppimist ja igasuguste õiguste puudumist, naiste s uguel undite ära lõikamist. aumõ rvasid: põl ema panemine, hap pe näkku viskamine, kividega sur nuks loopimine jms. seega is lam ongi terrorism. ja iga islami toetaja, ka kaudne, toetab ter rori smi ja pe dofiiliat. islam on vähk, mida ei saa ravida muul moel kui tappes see.
avole28. märts 2017, 20:00
oleneb. mida te rro rismiks pidada. mina pean väikelaste vä gis ta mist ja pek s mist, 9aastaste "naistega" abiellumist, naiste prü gikottidesse top pimist ja igasuguste õiguste puudumist, naiste s ug uel undite ära lõik amist. aumõ rvasid: põl ema panemine, hap pe nä kku visk amine, kividega sur nuks loo pimine jms. seega is lam ongi ter rorism. ja iga is lami toetaja, ka kaudne, toetab ter rori smi ja pe dof iiliat. isl am on vä hk, mida ei saa ravida muul moel kui tap pes see.
uuno28. märts 2017, 19:37
loe ja imesta, lausa kullatükid need moslemid siin, aga tahaks näha kui mõni neist naistest kunagi lahutada tahab, vot siis näete mis on tõeline islam :-D
ei pea Eestis28. märts 2017, 19:36
olema rohkem moslemeid...pole vaja meile midagi näidata! Me pole nii rumalad, kui te arvate, oleme näinud, kuulnud ja ei soovi tunda omal nahal, mis on islam! Kust te võtate, et soovime islamist rohkem teada? Ei soovi...ja teie nn neiud, kes need siia tõite-olge vähemalt vagusi ja ärge tehke endist ega oma meestest reklaami....pole vaja!!!
@just28. märts 2017, 20:54
Vaata tegemist on nagu vist eksootikajanuga. Nii nagu paljud tassivad reisidelt kaasa papagoisid, suhkruoravaid, kilpkonni ja krokusid, nii toovad mõned ullikesed ka omale lemmikloomaks mõne musta eluka. Ja kui veel tasuta saab, siis miks mitte.
Pööriöölane28. märts 2017, 19:36
Mulle täiesti piisab sellest, kui ma näen iga jummala päev telekast, mida islam tähendab. Isegi islamimaadesse praegu enam ei tõmba, ehkki kohati on seal kaunis loodus (muud seal suurt vaadata pole!). Ja ka Soome hakkab tasapisi oma kalifaadistumisega üle viskama. Sakasamaa ja Rootsi on
juba õhtul!
see veel puudus28. märts 2017, 19:34
meile ka siis oma IS vaja vä
78k67628. märts 2017, 19:31
Pealkiri on ju 100% õige
tore28. märts 2017, 19:26
näen niigi mis Rootsis toimub TÄHENDAB SOOJALT SOOVITAN SÕIDA TAGASI , Turist võib olla aga muu võtan vastu sigalihaga
28. märts 2017, 19:26
On ikka Eesti vaeseks jäänud kui sellisest mõttetust mehest kirjutama ja Tv s näitama peab.Koomikust pole jälgegi, selliseid ropu suuga mu(ö)lisejaid on iga poe taga. Nii vilets esineja, et hakkab ise oma naljade üle naerma ja nalja ei tulegi. Elagu uus kultuur!!!!
spets28. märts 2017, 19:22
eestlasi elab ju välismaal ka ja seal on nad islamit näinud piisavalt palju, et aru saada mis see tegelikult on ja just see pärast me neid eestisse ei taha!
ära valeta 28. märts 2017, 19:21
valelik moslem! Islam ja rahu pole koos käinud pedofiilist nn. prohvetist alates!
Abielluda 6- aastase lapsega ja mõrvata süütuid inimesi ja kutsutda ennast prohvetiks ja siis veel tulla rääkima rahust....see on ikka tase!
Mida vähem on selle perversse usuideoloogia esindajaid Eestis, seda suurem on siin rahu!
no28. märts 2017, 19:21
Oooo mai god! Peatage õudukas!
mustus28. märts 2017, 19:21
Olen elanud ja töötanud pikka aega Egiptuses giidina. Tuhandete kohatud inimeste hulgas (nende seas oli näiteks nii kerjuseid, kui ka kõrgharidusega mehi ja kõike-kõike, mis sinna vahele mahub) polnud ÜHTEGI (!) ausat!
!!!28. märts 2017, 19:39
Saates "4 x4" hoiatati Iraani sõitjaid: ärge uskuge nende juttu, ainult ja kogu aeg valetavad
Mofo28. märts 2017, 22:35
Uskumatutele võib ja tulebki valetada, pühakirjas olemas
parajad ise kah28. märts 2017, 22:40
kindlasti maksti neile, et teeksid propagandareisi, väga alatu, ise ei läheks kindlasti sinna ja oma naist hoopiski ei viiks. naised olid kaltsudesse mähitud reklaamis nägin, saadet ei vaata, põlgan selliseid, kes lähevad moslemitega sõbrustama.
krt, modereerivad28. märts 2017, 22:42
kindlasti propagandasaade, tellitud ja makstud värk, et islamit heas valguses näidata. reeturid. aga ei lähe läbi, ise ei läheks ja oma naist ka kunagi ei viiks j u n n i d e sekka. reklaamis näha naistel k a l t s u d pähe seotud. väga vastik vaadata.
palat nr.928. märts 2017, 19:18
nägin islamit juba 2008 a. Londonis töötades, kui tahavad eestimaal olla ,siis ainult Tallinna loomaaias
???28. märts 2017, 19:38
Mis kana Teil Tallinna Loomaaia asukatega kitkuda on?
Taat28. märts 2017, 19:18
Hoidke oma islam endile! Euroopas elavad kristlased,nii oli,on ja jääb!
.28. märts 2017, 19:33
Hoia teistest oma katoliiklikud rõvedused eemal ja ära sõima eurooplasi kristlasteks. Õnneks on enamus, vähemalt põhjamaalased, ateistid.
kas tahad islamit?28. märts 2017, 19:45
miks arvad, et see õigem on?Ateismi nad ei tunnista samuti muuseas.
tuleb 28. märts 2017, 21:08
neile ödelda - lohista oma iidol tänavale, kui ei suuda, siis järelikult valetad oma jumala õigsuse kohta ja kõik.
KillaH28. märts 2017, 21:44
Ateistina omaltpoolt lisaks, et kui valida millises kultuurilises ja usuvööndis elada tahan ,siis siiki eelistan kristliku elukorraldust islamile. Kristlased pole minu jaoks eemaletõukavate tavade ja elureeglitega, kuid moslemite käskude/keeldude laviin- no tänan ei, hoidke heaga eemale, teistkorda ütlema ei hakka.
?28. märts 2017, 23:18
Kristlaste tavad pole eemaletõukavad? Pedofiilia on seega normaalne elureegel? Valimatu sigimine vaatamata mõsituse ja raha puudumisel? Lastega abiellumine, orjapidamine, inimeste kividega surnuksloopimine on kõik Piibli järgi kiiduväärt tegevused.
"Väiksematest" pattudest, nagu naise ja looma ühele pulgale seadmine, ei hakka rääkimagi.
Tundub, et enamik siinsetest "kristlike traditsioonide" austajatest, pole kunagi Piiblit käes hoidnud ja teavad kristlusest sama vähe kui islamist.
!!!29. märts 2017, 00:55
Tüüpiline poolharitlase bluffimine. ee orjapidamine on kristlikus maailmas juba kauge minevik, läbikäidud etapp. Ja kividega surnuksloopimist pole kristlikus kultuuris kunagi kasutatud . see oli iidne JUDAISMI karistusviis. Vanade juutide tava, mitte aga kristlaste.
Moslemitel on see aga TÄNAPÄEV! Nii orjapidamine, mitmenaisepidamine, naiste õigusetus, väikeste lastega abiellumine ja vahekorda astumine, ihunuhtlus, kividega surnuksloopimine j.n.e.
Vahe on selles, et meie elame XXI sajandis, mislemikalendri järgi elavad nemad aga alles XV sajandis. Nii arvestuslikult kui ka tavade ja kommete poolest.
kuule29. märts 2017, 18:48
millises riigis sul praegu kristlased inimesi kividega surnuks loobivad!Islami ja kristluse vahe ongi see, et kristlased inimesi enam ei põleta,kuid moslemid loobivad inimesi kividega või põletavad siiamaani,kui arvavad, et keegi on sobimatult käitunud
Vanasõna28. märts 2017, 19:17
Võõrasse kloostrisse oma kombeid kaasa ei võeta! (vene vanasõna)
Seda peaksid arvestama ka moslemimi.grandidki. Ja et eurooplane, kes sinna läheb, peab kohalike kommete järgi käituma, hinnaalandust talle ei tehta. Katsugu eurooplane näiteks Saudi-Araabias alkoholi pruukida! Mullu või tunamullu mõisteti näiteks ühele seal elavale vanemale inglise härrasmehele 300 kepihoopi, kui ta üritas oma korteris iseenda jaoks endale kodveini kääritada, pani koduveininõu mulksuma. Ja mis juhtub seal naistega, kes julgevad katmata peaga, poolpaljalt ja miniseelikus tänavale ilmuda? või bikiinides avalikku randa ilmuda? Iraanis tehtaval riigivisiidil pidi isegi meie välisminister Marina Kaljurand ent musta rätikusse mässima, kui ta kohtus sealsete liidritega. Seega, miks peaksid siia saauvatel moslemitest pagulastel mingid eriõigused olema? Sest kui siinne kultuur, tavad, kombed ja seadused on neile vasuvõetamatud, millega nad ei suuda kohaneda. Mingu siis kuhugi araabiamaale, kus kultuurišokki ei oleks.
kusjuures28. märts 2017, 20:31
Saudi-Araabias pole mingit probleemi lääne naisel käia tavalises riietuses ja hotellides müüakse alkoholi täitsa legaalselt.
????28. märts 2017, 21:20
Kui meie lähem sinna peame käituma nende tavade järgi aga kui nemad tulevad siia siis käituvad nad ikka oma kommete järgi ( vaadake presidendi vastuvõttu) ei mingit austust siinsetele kommetele
eksid28. märts 2017, 22:44
ei pidanu mässima, ise tahtis. on naisi, näiteks le pen, kes ei mässi. sültjas mass aga mässib.
to kusjuures29. märts 2017, 01:37
Nüüd sa levitad küll täielikku valeinfot.
Nn. tavalise riietusega lääne naine Saudis küll käia ei saa ning alkoholi seal ei müüa. Seal on väga range kõik.
xxxl28. märts 2017, 19:14
jälle üks vihaõhutamise artikkel. kõik artiklid on sellised, kui pagulastest jutt, siis hakkab see rüve kommenteerimine pihta. mõned saavad end nii välja elada siin. jõudu, kuidas muidu ikka rahuldatud saate.
a kui28. märts 2017, 19:22
viha otsa saab, siis on aeg kohalikud välja tõrjuda, vastu nad enam ei jaksa hakata...
Huvitav küsimus .28. märts 2017, 19:10
kas peab oma mõtteid avaldama nii ,nagu ÕL,soovib ,sest mitte ühtegi roppu ega neg, sõnu ,aga ikka läheb kontrolli ja läbi ei lasta ,
isver28. märts 2017, 19:08
moslem pole veel sissegi elanud, aga juba näitab selgroogu, kuidas SIIN riigis tegelikult asjad peavad käima ja KES siin riigis peavad elama.
dgfg28. märts 2017, 19:14
Nii on kogu aeg olnud ja igasugused inimõiguslased kiidavad takka. Meie peame kohanema pagulastega, mitte pagulased meie kommetega !
Pista 28. märts 2017, 19:07
james28. märts 2017, 19:03
mis hakkavad samamoodi ukselt uksele käima nagu need Jehoova soperdised
skd28. märts 2017, 19:31
Need hakkavad sul nugadega näo ees vehkima, mitte vahitorniga, nagu jehoova tunnistajad.
valus28. märts 2017, 19:01
Lihtsalt valus on vaadata, milliseid rumalaid kommentaare te, eestlased, siia pildunud olete. Tõsi ta on, et eestlane ei salligi kedagi peale iseenda. Lihtsalt valus.
! 28. märts 2017, 19:22
Valus? Valuson lääne tolerandil, kui ta näiteks Saudi-Araabiasse läheb ja seal oma kombeid rakendab. Poolpaljalt miniseelikus ringi lippab või bikiinides avalikku randa läheb. Või alkoholi pruugib. Abielurikkumisest rääkimata. Sest et need kaeoihoobid, mida kaadi sellisele kommet rikkujale mõistab on tõesti kindlasti väga valused.
To valus 19,0128. märts 2017, 19:22
Oioi kuidas ikka sildid ja solvangud lendavad. Tubli seltsimees valus 19,01
Argumendid suht olematud aga millal on see pisiasi eurumarksiste seganud?
Hale tegelikult.
max28. märts 2017, 19:22
Ära muretse, on teada tuntud fakt, et eestlased ei salli ka rahvuskaaslaseid.
Ja28. märts 2017, 19:27
üldse ei ole valus nii ullikene olla vä? Pole viga, tuleb neid rohkem, siis saad ka aru - kui teiste vigadest õppida ei taipa
Vanasõna28. märts 2017, 21:17
Vigadest õpitakse!
Kuid siin on siiski mõningad nüansid.
1.Tark õpib teiste tehtud vigadest.
2. Ru.mal õpib ainult enda vigadest, peab iseenda turjal hoope tundma, alles seejärel hakkab asju taipama. teiste varasmatest vigadest selline ei õpi.
3. Aga see, kes on päris l#o#l#l, , tema ei suuda isegi enda vigadest järeldusi teha. Astub ikka ja jälle ühtesama ämbrisse, endal õppis naeratus näol.
eu 28. märts 2017, 19:30
Lp. valus, eestlased on ülimalt sallivad, kuid ülimalt ettevaaltikud, sest eelnevad ajad on näidanud, et sisseimbujad või kotipoisid on ise ülimalt sallimatud põliselanike suthes. Ei austust, ei soovigi jälgida kohalikke tavasid ,seadusi. Mis on saanud 1/3 50 aastat tagasi kohaejõudnud sisserändajatest? Uued tuijad on veelgi ülbemad, hoolimatumad, mittesallivad.
skd28. märts 2017, 19:34
Kõige rumalam kommentaar siin, on sinu kommentaar. Mine islamiriiki ja hakka seal oma kultuuri ja kommete esikohale seadmist nõudma--kui hing sisse jääb, ehk tuleb siis mõistus pähe.
Võõrale maale minnes tuleb omaks võtta võõra maa tavad või lahkuda--niisama lihtne see ongi.
to valus28. märts 2017, 22:45
ma nii loodan, et saad omal nahal tunda, mis on islam. no nii loodan, sina ja su lapsed.
29. märts 2017, 01:07
okse-mari , sina või ?
Ruts28. märts 2017, 18:59
mind ei ole kunagi häirinud mis usku keegi on, olgu ta siis hindu, juut, vanausuline, moslem, jne. Kui nad mind ei häiri, siis ei häiri ka mina neid. Lihtsalt kurb oli lugeda artikli viimast lõiku, kus keegi Alice vihjas eestlastesse kui "rassistidesse", tema enda suhtumine näitab tema olekut, tema suhtumist. Igas rahvuses on selliseid kes rikuvad üld pilti, on neid kristlaste, moslemite ja teiste hulgas, on ju ütluski selline, et tilk tõrva rikub meepurgi. Antud hetkel Alice suhtumine on täpselt selline, inimene kes soovitab eestlastel rännata ja avardada enda maailma, on täpselt vastand antud olukorrale ja teda võib nimetada kitsarinnaliseks rassistiks, viha õhutajaks.
Mofo28. märts 2017, 22:30
Terve Salliv Eesti on Aliceid täis
jär eldus28. märts 2017, 22:48
r ut s on ise ka p e do f i iI, miks m uidu pe do f ii Iia teda ei hä iri. ok s e oled, r ut s.
no mis ei sobinud?28. märts 2017, 22:48
no mis ei sobinud?28. märts 2017, 22:48
ruts siis sobis. pedofiil ei sobinud?
no mis ei sobinud?28. märts 2017, 22:49
sobis pedofiil, okse ei sobinud?
no mis ei sobinud?28. märts 2017, 22:49
okse ka sobis, no mis ei sobinud siis? muud ju puhta tavalised sõnad? mis teil selle modereerimisega on, aru ma ei saa?
Fakiir28. märts 2017, 18:52
Fakiir soovib Stockmanni kaubamajast tuhat naela osta.
"Miks teil nii palju naelu vaja on?" imestab müüja.
"Ah, naine tahtis jõuludeks linu vahetada," lööb fakiir käega.
28. märts 2017, 18:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ainult et28. märts 2017, 19:28
EU-puurivalvurid ei tee oma tööd
to inimene28. märts 2017, 22:50
ei ole sa inimene, inimeselaadne toode oled, pigem af.
teine ärkamisaeg28. märts 2017, 18:46
Pole mõtet, me juba teame mida islam tähendab. See informatsioon on kõigile kättesaadav, kes silmi kinni pigistada ei püüa.
sergei28. märts 2017, 18:44
Ma võiksin peaaegu uskuda, et islam on rahumeelne usk, moslemid on head inimesed ja, et iga moslem ei ole terrorist. Kuid Ali, miks on iga terrorist justnimelt moslem ja veel tähtsam, miks ei tõrju see rahumeelne moslemikogukond terroriste endi seast välja?
.28. märts 2017, 19:35
Iga terrorist? Tutvu pisut nt. viimase 20 aasta terrorismi statistikaga ja sa üllatud kõvasti. Milleks selliseid lollusi faktide pähe välja kaia?
Oraakel29. märts 2017, 05:22
tänan 28. märts 2017, 18:40
ei taha näha midagi ega kuulda midagi sellest islamist jääge koju ja näidake seal kui toredad te olete me juba teame kui tore see islam on aitab.
naine28. märts 2017, 22:58
olge oma kodumaal hästi toredad ja kui mõni eestlane soovib, siis võib ta turismireisile tulla ja nautida teie toredust, Eestisse ei tule ka kogu lugu, siin ei taha teid keegi näha.
Trevv28. märts 2017, 18:39
Mind ei huvita sinu islam...mine ja kooguta kõrbes oma savionnis kui soovid.
.28. märts 2017, 19:37
Süüria asub Aafrikas, jaa, me juba teame, sinusugused eluylikooli õppurid on sellest palju rääkinud.
Hel28. märts 2017, 22:37
Kas sinu jaoks tähendab kõrb ja savionn automaatselt Aafrikat?? Oijah... paistad ise eluylikooli õppur olevat :D
oot?28. märts 2017, 22:54
mis savi? ei mingit savi, ikka lehma seest ja oma püksist on see pärit, millest onn ehitatakse.
oot?28. märts 2017, 22:55
mis savi? ikka le hma seest ja oma pü ks ist on see pärit, millest onn ehitatakse.
lihtne28. märts 2017, 18:38
ise ei suuda oma usukaaslastest kõrilõikajaid korrale kutsuda ja siis tahab veel midagi näidata. Kuskil sätitakse Marsile lendamist aga klounid, nagu ajasid tuhat aastat tagasi taguotsa urvi ja lõikusid kõrisi, nii panevad ühe soojaga edasi
eri 28. märts 2017, 19:31
islami harud on täieõiguslikud rasside ja "nazioonide" analoogid, mis korralekutsumist seal oodata
Koorik28. märts 2017, 18:37
Parim koht on sel moslemil ikka oma kodu ja harrastagu seal mida soovib,ära tule oma "tarkusi " siin jagama ja nöudma.Käi vaatamas ja ole viisakas
schöne eduard28. märts 2017, 18:36
11.09.2001 me juba nägime,mida islam tähendab. Ja hiljem ka !! Hoidkem oma rahvast ja maad.
Nii kergeusklik oled?28. märts 2017, 19:38
Moslemid korraldasid 9/11?
heh28. märts 2017, 22:56
pane oma vandenõuteooria omale pimedasse kohta, eks? tegelikult tornid ei kukkunudki kokku ju. ainult et vaata, ma olin ise kohal.
19:3829. märts 2017, 15:33
No kes siis veel, eestlased või, nagu sulle meeldiks süüdistada? Kes siis Pakistanis oma urust leiti, Eesti kristlane?? Tule taivas appi, kes siin esinevad veel.
Solei28. märts 2017, 18:35
Elage oma usuga.Meil on enda usud, mida kas usume või mitte.See meie wndi vaba valik.Pole meil vaja siia mingit rohkemat usku.
kõik28. märts 2017, 18:35
Mina ei taha ka nädalakest nende seltsis viibida.
No jah!28. märts 2017, 18:35
Me näeme seda Euroopa kaadritest mis see tegelikult tähendab ! Tere Youtube on seda košmaari täis!!
zeppelin28. märts 2017, 18:34
See töug puht füüsiliselt ja moraalselt ei sobi siinsesse nn. komberuumi.
O tempora, o mores29. märts 2017, 12:25
Mitte libapresidendi juurutatud komberuumi, vaid kristlikusse kultuuriruumi.
A.L.28. märts 2017, 18:33
Seda,mida islam tegelikult tähendab on juba terve maailm näinud.
Koleopter28. märts 2017, 18:31
Veel hiljuti veetsid paljud eestlased oma puhkuse Türgis, veel sagedamini aga Egiptuses. Minul jäi see etapp vahele. Mitte rahapuudusel, vaid kultuurilistel põhjustel.
Soov on veeta niigi lühike puhkus ikka (lääne)euroopalikus keskkonnas. Minna aga islamiriiki euroopalikke kombeid avalikult harrastama on ebaviisakas. Sama sooviks ka vastupidises suunas.
tegelikult28. märts 2017, 20:55
nad puhkasid reservaatides..
Kui nad28. märts 2017, 18:30
tulevad rahu ja heasoovlikkusega, siis tulgu ja elagu nagu inimesed muiste. Aga kui tulevad, pomm hõlma all, siis jäägu sinna, kust nad tulnud on.
28. märts 2017, 20:05
Aga nad ei tule heasoovlikkusega.Nad tulevad sind vägisi islamisse pöörama!
Heldur7228. märts 2017, 20:31
Tead, parem ärgu nad siiski tulgu. Levitagu oma usku mujal.
ei 28. märts 2017, 23:03
Ärgu tulgu siia ja punkt. Hea olla võib ka oma maal.
28. märts 2017, 18:29
Täname väga...28. märts 2017, 18:28
...aga me oleme seda juba näinud seal kus neid on juba rohkem. Parem mitte.
/28. märts 2017, 18:28
Kui mina lähen Türki või mujale idamaale, siis ma austan kohalikke seadusi ja ei hakka tõestma mis kristlus tähendab. See ei oleksgi võimalik. Aga meil ???
Austad sa muidugi28. märts 2017, 19:42
Näha on olnud neid "austajaid", käitutakse nagu valged loomad ja kõik kristlikud väärtused lendavad nurka. Või tegelikult pole neid kunagi olnudki. Loodetavasti ei ürita sa ka Eestis tõestada, mida kristlus tähendab, ole koos oma ristiusuga vaikselt kodus.
K28. märts 2017, 18:27
Elagu oma kodus ja nõudku seal. Aga ei, neil on igalpool vähe
kilavatesilmadegaküürakas28. märts 2017, 18:26
Ei pea siin rohkem elama selleks et mulle midagi näidata. Kel huvi, sõidab teie kodumaale teid vaatama.
Heldur7228. märts 2017, 18:26
128. märts 2017, 18:24
ei huvita, ela omas savionnis, me oleme käinud läbi Siberist ja okupatsioonist, islam ei kuulu siia maalapile!
Kete 28. märts 2017, 18:20
Mees võib väita mida tahab, ei saa kohe uskuda...kuidagi sinisilmne.
hans28. märts 2017, 18:19
.28. märts 2017, 21:43
kahtlanevanamuttmustakohvriga28. märts 2017, 18:09
tänan, aga ei taha seda näha ega sellest midagi kuulda, moslemid võiksid oma koduauulidesse jääda
Sama mõte. 28. märts 2017, 18:24
Nad võiksid oma koju jääda ja ma sõidaksin meeleldi turistina vaatama mida islam tegelikult tähendab. Arvan, et nädalakesest piisab.
öäk28. märts 2017, 23:03
ei soovi sinna sõita ka päevaks. aga sina siis oledki see, kes käib oma raha neile viimas, et nad saaksid oma vä rd usku propageerida üle maailma. on ikka aju mõnel, toetada nüüd sel moel terrorismi.
..29. märts 2017, 14:06
Tasuta reisi siis Dubaisse pole sulle vaja saata:)
14:0629. märts 2017, 15:36
Jee, sa saadad , küll aga Süüriasse, et omad tulla saaks.
Täpselt 28. märts 2017, 21:08
Ei taha midagi kuulda ega näha sellest. Need põhitöed ei muutu neis peredes kunagi kodune kasvatus ja mozeed teevad oma töö.miks meie riigis peab purkasid kandma???kas moslemi riigis võin paljalt ringi käia,vaevalt nemad seda ei austa .
suvekleit29. märts 2017, 14:41
Mis, paljalt? Milleks liialdada. Me vôime käia paljalt ainult meie metsas, naabritest kaugel asuval talus. Nende juures isegi suviselt dekolteeritud kleit on vastuvôetamatu ja sinu jaoks eluohtlik.
külamees29. märts 2017, 06:32
mis tausta kontrollist te räägite, kui esimene mõrtsukas on juba kohal ???