Maailm

Trump allkirjastas Obama kliimapoliitikat muutva määruse (6)

LISA KOMMENTAAR

kõik hea tuleb hävitada29. märts 2017, 10:00
Donald Trump - peale mind tulgu või veeuputus!
See mind ei huvita kuidas edaspidi elavad ja millist õhku meie lapselapsed ja nende lapsed sisse hingavad (kui siis seda sissehingatavat õhku üldse veel on!)
See on Trumpi järjekordne ämbrisse astumine.
Jah, Põhja-Korea mentaliteet 29. märts 2017, 10:03
Trump ei ole enam mitte ainult oma impeeriumi boss,
vaid terve Ameerika boss,
kes
keelab, käsib, poob ja laseb.
No ja siis28. märts 2017, 23:25
Las Trump teeb, mida heaks arvab. Väga paljus on tal õigus. Meil tuleks jätta teise riigi presidendi arvustamine.
see Trump28. märts 2017, 23:21
kirjutagu pigem avalikult sellest , kui palju CO2 või metaani plaanib herr Trump õhku paisata per nägu, siis arvutab edasi seda, et mitu genoomi mul viltu kasvab - äääkiii ei paljunegi enam
on28. märts 2017, 23:06
usa rohke energia kasutaja- 10 aastat tagasi kasutas usa 80 prossu maailma energiast, las-vegases põlevad tuled ööpäev läbi jne, üksi vegase ühe ööpäeva energiaga elaks eesti terve nädala ja peale, nüüdsel ajal on hiina tulnud konkurendiks usa majandusele aga ega meilgi see roheline muudkui kaob- miljonid tihud puitu lendavad väljamaale paldiski ,pärnu jt. sadamate kaudu, meile jäävad lagedad kännustikud- kust me lõpuks hingamise jaoks hapnikku saame kui nüüd on juba õhus seda vähemaks jäänud...lastelapsed tahavad ka normaalset õhku hingata!Trump on nagu potitrump...teeb mustaks kõik.
to: on29. märts 2017, 06:34
USA ei kasuta nüüd küll eesti sadamate kaudu väljaveetavat puitu kuskil energiatootmiseks. Kui ei tea midagi energia tootmisest usa-s, siis ära näita välja oma võhiklikust.