City24 Kinnisvarauudised

Mustamäe linnaossa plaanitakse 29-korruselist kõrghoonet (9)

LISA KOMMENTAAR

Sylg4. aprill 2017, 10:16
Mina läheks küll sinna elama.. miks mitte.
Ja need rõvekoledad punased majad.. see on ühistute asi, et need korda ja kenaks teha. Miks ei tehta? Sest seal elavad inimesed, keda see omakorda ei huvita. Minge veenge neid.
uuri kõigepealt mis see maksma läheb...4. aprill 2017, 10:29
siis vaata kas sul on ikka rahakotis niipalju raha olemas.
Ja veel - see punane on telliskividest tehtud välisvooder. Ehk siis renoveerimine tähendab uue telliskivi voodri ladumist. Mitte ei panda penoplasti sinne ümber.
Sylg4. aprill 2017, 10:47
eks peab hinnad ära ootama.. küllap seal kotis midagi ka on ; )
Ja punase kohta.. kui tahe on olemas, küll siis tehtud ka saaks.. kasvõi niisama värvida..
selle koha peal on võsa ja garaažid4. aprill 2017, 09:27
Nii, et garaažide omanikud teenivad kindlasti sama hästi kui teenisd need kes oma garaažid Mustamäe Keskuse ehitajatele maha müüsid.
mõtlik3. aprill 2017, 07:28
kurb, ikka ei saa linnaametnikud ja ka arhitektid sellest ´"lastehaigusest" - kõrghoonete vaimustusest lahti. Milleks meile kõrghooned? Tallinna siluett muutub päev-päevalt tänu kõrghoonetetele aina koledamaks. Pirita teest ei taha kohe rääkidagi. Kus on linnaruumiga,-kekkonnaga ja inimesega arvestamine? Tühipaljad sõnad. Planeerimisega ei tegele keegi, see, mida tehakse , on kaugel planeerimisest.
Absurdne teema1. aprill 2017, 13:12
Antud maatükk oli kunagi enne meie aega talumaa, isegi piirikivi võis näha. Praegu on seal metsik loodus, vanad puud-põõsad alles (omal ajal kutsuti seda kanti ''võsaks'' - parmude kogunemiskoha järgi). Vägisi tahetakse aegu olnud loomulikku haljastust siit Mustamäelt välja juurida.. MILLEKS 29 korrust??? Niigi teevad juba praegused punased tornid tuska oma rõveda välimusega! Kümnest ei piisa? Rahaahnus teeb inimesed lolliks.
....31. märts 2017, 13:30
arusaamatu, MIKS! Meil ei ole vabast maast puudust, et peab kõrghooneid tegema. Me elame kliimas, kus suur osa aastast käib päike madalalt, seega venivad ka varjud väga pikaks. Nii muudavad kõrgemad majad päris suure osa naabrusest pimedaks, kus kevadel sulab maagi oluliselt kauem ümbruskonnast, kuhu päike paistab. Kellele neid torne vaja on?
Ft2. aprill 2017, 18:07
Vaja on neid kinnisvaraärikatel, kes siis üritavad korterid enne kv kukkumist maha parseldada
MGM30. märts 2017, 08:30
Kui kellegil ikka väga sügeleb, peab rahvas kokku tulema ja ära sügama.