Jose MourinhoFoto: Anthony Devlin
Jalgpall
30. märts 2017, 16:21

Jose Mourinho: ma olen täielikult maavõistlusmängude vastu

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho pole rahul, et peab see nädalavahetus hakkama saama kahe olulise mängijata. 

Phil Jones vigastas trennis varvast ning Chris Smailing lahkus sõpruskohtumises Saksamaaga platsilt vigastusega. Mõlemad kaitsjad jätsid vahele Inglismaa MM-valikmängu Leedu vastu, kus saadi küll 2:0 võit, kuid Mourinho küsitleb kohtumite vajalikkust, kus pole mitte midagi kaalul. 

"Ma olen täiesti maavõistlusmängude vastu," rääkis Mourinho telekanali Sky Sportsi jalgpallisaates. "Minu arvates on rahvuskoondiste sõpruskohtumistel mõtet ainult paar nädalat enne EM- või MM-finaalturniiri. Aga keset hooaega peetavatel matšidel pole mingit mõtet. 

Need kohtumised pole üldse olulised ning seega ma neid ka ei fänna. Aga arvan, et kunagi jõuan nii kaugele ehk väga kriitiline ma ei saa olla." 

Tervelt 13 Unitedi mängijat esindasid koondisepausi ajal oma koduriike, kui samas ManU järgmisel vastasel West Bromwich Albionil käis tiimi juurest ära ainult üks jalgpallur. 

"Me oleme viie mängijata. Võrreldes meie situatsiooni nendega, on meil väga palju raskem. Neil oli aega töötada, puhata ja valmistuda," meil mitte.