Kergejõustik

HÄMMASTAV! Keenia jooksja purustas ühel võistlusel neli maailmarekordit (6)

LISA KOMMENTAAR

Aasta hiljem10. aprill 2017, 00:42
Pauk! Keenia jooksja tarvitas dopingut!
HP3. aprill 2017, 10:56
No kui palju kirjavigu küll saab ühes artiklis teha!??!
!!!2. aprill 2017, 15:43
Kuigi me pat.rame rassside täielikust võrdsusest, näib siiski, et vanajmal on siiski oma ande ebaühtlaselt jaotanud. Näiteks valdav enamik tippjooksjaid on mustanahalised. Aga samuti väga suur osa hüppajaid, korvpalli ja ka muud pallimängude tippmängijaid. Aga ka näiteks poksijad j.n.e.
Seevastu aga, kui palju on tulnud Aafrikast tippteadlasi, suurete läbimurrete ja epohhiloovate avastuste tegijaid? Suuri kunstnikke ning kirjanikke, filosoofe ja heliloojaid? Nobeli preemia laureaate?
aafriklastel1. aprill 2017, 16:26
jooksmise geen veres ,proovi lövi eest plehku panna,nad sellega harjunud.
1.aprillil jooksevad ka loomad/murdjad kiiremini!2. aprill 2017, 07:19
Nali naljaks3. aprill 2017, 11:01
Aga tegelikult on see ikka väga paljuski sõltuv ka sellest, et seal hakkavad lapsed juba väga noorelt palju liikuma ja eriti jooksma. T.Nurme ka kirjeldas oma blogis Keenias lapsi, kes hommikul jooksevad kooli ca. 10km kaugusele, lõunast tulevad jooksuga tagasi, siis käivad jooksuga naaberkülas sõbral külas jne. Meie jooksjad hakkavad jooksuga tegelema kui trenniga ja märksa vanemas eas ja selline põhi ikka mõjutab ka tulevikus ikka meeletult. Samuti treenivad euroopa jooksjad väga palju staadionil ja siledal maal samas kui mustal mandril on vägagi hinnas ju treenimine maastikul ning lisaks veel ka mägedes. Kui see kompott kõik kokku panna, siis meil polegi siin väga lootust :)