Muidu tõsise Gregg Popovichi ajas Portlandi võidukorv naermaFoto: Sue Ogrocki
Korvpall
11. aprill 2017, 11:57

VIDEO | Portlandi õnnelik viimase sekundi võiduvise pani legendaarse Gregg Popovichi naerma

Möödunud ööl pakkus hooaja ühe õnnelikuma viimase sekundi viske Portland Trail Blazers. 

San Antonio Spursi võõrustanud Portland pani kuus sekundit enne neljanda veerandi lõppu palli mängu olles ise punktilises kaotusseisus. Imekombel jõudis mänguvahend aga Noah Vonlehi jalgade juurde, kes palli rahulikult üles noppis ning koos sireeniga Portlandile 99:98 võidu kinkis. 

Õnnelik korv pani naerma isegi ka NBA ajaloo legendaarsema peatreeneri Gregg Popovichi mis sest, et tema hoolealused kaotasid. 

Läinud öösel kaotas järjekordse kohtumise tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers, kes alistus lisaajal Miami Heatile 121:124. LeBron Jamesi, Kyrie Irvingu ja Tristan Thompsonita mänginud Cavs juhtis veel viimasel veerandil 11 punktiga, kuid sarnaselt eilsele, kukuti kokku (ööl vastu esmaspäeva juhiti Atlanta vastu pärast kolmandat perioodi tervetl 26 punktiga). 

Miami võit tähendab, et idakonverentsi viimasele kahele play-off kohale on veel kolm pretendenti. Indiana Pacers on praegu seitsmes (41 võitu, 40 kaotust, viimane mäng vs Atlanta), Chicago Bulls kaheksas (40 võitu, 41 kaotust, viimane mäng vs Brooklyn) ja Heat üheksas (40 võitu, 41 kaotust, viimane mäng vs Washington). 

Play-off'i pääsemiseks peavad Pacers ja Chicago võitma, Heat peab võitma ja lootma Indiana või Chicago kaotusele. 

Möödunud öö tulemused: