Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. aprill 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 22. aprill (14)

Jäär

Sind võib tabada mingi veider kiirustamise ja hajameelsuse kombinatsioon, mis võib lõppeda sekelduste, äraeksimiste või asjade kaotamisega. Aga aeg sobib kokkupuutumiseks kunsti ja müstikaga.

Sõnn

Milline roll on sinu elus sümbolitel? Kas oskad lugeda märke ja endeid enda ümber? Vahel võiksid püüda vaadata seda, mis on silmale nähtamatu. Täna ongi see päev, mil su meel on tundlikum.

Kaksikud

Kui oled pereinimene, siis tasuks täna kindlasti koos perega midagi eksootilist või isegi veidrat ette võtta. Minge külla tuttavale mustkunstnikule või vandenõuteoreetikule. Jagage muljeid!

Vähk

Kuu ja Neptuuni ühenduse tõttu avastad endas uusi sügavusi. Pinnavirvendused jätavad sind külmaks, sind tõmbab salapäraste ja isegi natuke ohtlike paikade ja olukordade poole. Loe müstilist kirjandust.

Lõvi

Hoolitse selle eest, et sa ei satuks esinema olukorras, kus sul pole eriti midagi öelda. Arvesta, et täna vajavad inimesed midagi rohkemat kui vaid kõnepuldis säramine. Pead avama oma sügavama sisu.

Neitsi

Kuigi sa armastad süsteemi ja korda, köidab sind hetkel pigem müstiline ja salapärane reaalsuse dimensioon. Seega mine sinna, kus saaksid kogeda vastavaid elamusi.

Kaalud

Tervise või argipäevaste pisiasjadega seotud asjaolud nõuavad suuremat tähelepanu ja pühendumist. Ürita süüa vähem, aga mitmekesisemalt. Su lemmikloom võib olla rahutu.

Skorpion

Mingi sündmus võib hakata sinu elus olulist rolli mängima. Samuti aktiviseerivad võnked kõike salapärast sinu ümber. Sul on tunne, et midagi erilist on õhus – see võib olla ka armastus! Või inspiratsioon!

Ambur

Hetkeseis loob sinus nostalgilise meeleolu. Mõtted minevikust tekitavad kummastava tunde. Hing oleks justkui veidi haige, kuna sa ei suuda oma meeleolule vastavat partnerit leida.

Kaljukits

Hetkel oled tundlik teiste inimeste negatiivsete mõttevormide suhtes. Püüa ka ise vähem vandesõnu kasutada – üldse kontrolli oma mõtete ja sõnade puhtust.

Veevalaja

Täna eelista võimaluse korral mõne kunstniku, boheemlase või vandenõuteoreetiku seltskonda. Nimelt võib sellistel tegelastel täna vaim peale tulla ning sellisel juhul kuuled kindlasti palju põnevat või isegi šokeerivat.

Kalad

Kuu ja Neptuuni ühenduse tõttu Kalades võid olla ülitundlik nii ilmastiku, keskkonna kui ka teiste inimeste energeetiliste väljade suhtes. Hea päev unistamiseks ja loominguliseks tegevuseks.