Lionel Messi (vasakul) ja Luis EnriqueFoto: Manu Fernandez
Jalgpall
24. aprill 2017, 11:42

Barcelona peatreener: Lionel Messi on läbi aegade parim jalgpallur

Barcelona peatreener Luis Enrique jagas pärast Real Madridi alistamist ohtralt kiidusõnu Lionel Messile. 

Messi sai Barcelona 3:2 võidumängus kirja kaks tabamust, nende hulgas ka 92. minuti võiduvärava. Argentiina koondislane jõudis ka märgilise tähiseni, kui lõi Barcelona särgis 500. värava. 

"Ta on läbi aegade parim jalgpallur ning ma olen vaadanud palju jalgpalli ja näinud väga palju videosid," kiitis Enrique Messit. "Ta lõi Barcelonas juba 500. värava ja see on kõikide fännide suur rõõm, et ta mängib just meil. Klubi on aastaid imeline olnud, aga Messi moodustab ajaloost väga olulise osa."

Võit oli Barcelonale ülimalt vajalik ning tõstis nad Hispaania liiga liidriks. Siiski on neil mäng Realist rohkem peetud, kellel on sama palju punkte. Luis Enrique sõnas, et kõik pole veel läbi ja kohtumine iseloomustas põnevat hooaja lõppu. 

"Pidime võitlema. Mõlemad meeskonnad omasid ohtralt võimalusi ja tempo oli väga kõrge. Keegi ei kahtle Madridi potentsiaalis. Tegu on maailma ladvikusse kuuluva võistkonnaga, kes jätkuvalt tiitleid võidab. 

92. minutil löödud võiduvärav annab meie meeskonnale ülimalt suure vaimse tõuke. Ees ootavad nõudlikud matšid, mis vajavad väga head füüsilist ja vaimset ettevalmistust. Tiitlivõitlus kujuneb väga põnevaks."