City24 Kinnisvarauudised

Reidi tee teine etapp sai ehitusloa (6)

LISA KOMMENTAAR

Uudishimulik28. aprill 2017, 11:43
Mõni võiks panna Reidi tee plaani siia ülesse
Heyx26. aprill 2017, 13:53
Palju parem ja kiirem lahendus oleks ja mis tuleks ka koheselt ära teha kui sealt Medodisti kiriku juurest see neljarealine lõik otse ühendada Lasnamäe kanaliga kahte olemasolevat tänavat pidi ja suured masinad kõik sealt linnast otse ilma surema vaevata ringteele suunata...
Tundub, et kellegile on kasulik tekitada linnas ummikuid ja pikalt suurte masinate müra ning tossu, eriti kui lähevad sealt mäest ülesse lasnamäele seiklema ???
Pärast seda teed võiks ümber ehitada ja juurde teha mid teid aga see otse sadamast kanalisse oleks tulnud ehitada juba 25a. tagasi ja kohutavalt palju probleeme oleks olematta olnud !!!
25. aprill 2017, 14:09
Hea teede võrgustik on edu alus. Vähem stress, rohkem vaba aega, kõik sujub kiiremini. Üks pidev vingumine viskab üle. Ei mõista loogikat, ehitada Reidi tee 2+2 rajaliseks, Narva mnt linnapoolene osa 2+2 kokku 8 rada , Pirita tee 3+2, Narva mnt 3+2 kokku saame 10 rada. Loogiline oleks olnud teha Reidi tee 3+3 rada nagu algul plaaniti, kuid kahjuks on mingi mõjuv hulk inimesi kes naudib ummikus istumist. Tallinnas tuleb ehitada magistraalteede võrgustik nagu mujal maailmas.
Hommikud Ummikus25. aprill 2017, 12:34
No palju õnne Pirita kandi inimestele, ummikud suurenevad Russalka ristmikul. Ajuvaba on Tallinna liikluskorraldus küll, selle asemel, et vähendada liikluskoormust probleemsetes kohtades, tuuakse sinna liiklust juurde. Huvitav, kust need põmmpead välja võetakse, kes Tallinna liiklust korraldavad?
Tiit25. aprill 2017, 12:05
Huvitav et Taivar Aas meeldib jaluta kus liiklusmüra, Kas Tallinnas ei ole keegi kes oskab veel kui kommunisti aegset liiklus planeerimisoskuse???
Heyx25. aprill 2017, 10:55
No kuulge olge ometi inimesesõbrad ja ehitage enne Lasnamä ja Pirita vaheline jupikene valmis.
Muidu tuleb jälle meeletutes ummikutes seigelda...!
Kas tõest ei ole siin Pirita pool ühtegi asjaplka kes suruks läbi kõigepealt selle koselõigu ehituse mis vähendaks oluliselt Rusalka ristmiku koormust ???