city24 piltFoto: city24
City24 Kinnisvarauudised
26. aprill 2017, 14:43

Väikelao üürimine lahendab koduse ruumikitsikuse (5)

Tegelikult on kirjeldatud muredele juba mõnda aega paindlikud lahendused väikeladude näol olemas ja paljud eraisikud ning firmad seda võimalust ka edukalt kasutamas.

„On inimesi, kes kolivad ja vajavad laoboksi lühiajaliselt ja on väikefirmasid kes vajavad laopinda pidevalt, et oma varusid või siis näiteks reklaammaterjale kuskil hoida. Paljudel vanematel kortermajadel pole korralikke kuivi, soojustatud ja turvalisi panipaiku ja nii

ladustavad eraisikud peamiselt oma hobiga seonduvaid asju nagu sukeldumisvarustust, rattaid, tsikleid ja muud taolist. Tihtipeale on nii eraisikutel kui ka firmadel vajadus kolimisel tekkinud vara ladustamiseks,“ kommenteeris Panila OÜ juhataja Juhan Erik.

Tema sõnul pakub nende ettevõte üürimiseks 200 laoboksi, suurusega 1,5m²-20,5m². Kõik hoiuruumid on lukustatavad, soojad ning puhtad, osa neist on juba pikemaks ajaks kasutusse antud. Hoiuruume saab rentida nii tähtajalise kui ka tähtajatu lepingu alusel ning inimestel on oma asjadele isikliku kiirpkaardi ja võtmega juurdepääs seitse päeva nädalas ööpäevaringselt.

Laoruumide turvalisuse eest hoolitsevad valvekaamerad ja alarmsüsteem.

Väikseimgi pind mahutab palju

„Kliendile, kel pole minilao rentimise kogemust, võib tunduda, et meie boksid on küllalt väiksed, aga tegelikult mahub sinna üllatavalt palju – 1,5 või 2 ruutmeetrisesse boksi võib vabalt mahutada mõne jalgratta koos surfivarustuse ja muu kraamiga,“ rääkis Erik.

Hoiuruumi saab broneerida interneti või telefoni teel, vajadusel saab broneeritud ruumi suurust ka hiljem muuta.

Kui te päris täpselt ei tea kui kauaks hoiuruumi vaja läheb, tasub sõlmida tähtajatu leping. Tasumine toimub kuutasu alusel ja saate lepingu lõpetada kui te hoiuruumi enam ei vaja.

Kui on teada kauaks teil hoiuruumi vaja läheb siis tasub kindlasti mõelda tähtajalise lepingu peale. Nii saab Panila pakkuda soodsamat kuumakset sest ruumikastust on võimalik paremini planeerida. 

Mida saab Panilas hoiustada?

Toome mõne näite, mida on mugav väikeladudes hoida:

Mootorsõidukitega seonduv: suusaboksid, varuosad, mootorrattad, rollerid, muruniidukid.

Hobivarustus: suusad, jalgrattad, süstad, telgid jms.

Kodune kraam: mööbel, raamatud, kodutehnika, tekstiil.

Ettevõtete vara: büroomööbel, reklaammaterjalid, kontoritehnika.

Vaata rohkem infot www.panila.ee