Kergejõustik

Erki Nool otsusest kergejõustiku rekordid kustutada: Soomes söödaks need inimesed ära, kes julgeksid öelda, et Nurmi tulemused neile enam ei sobi (3)

LISA KOMMENTAAR

meie mees3. mai 2017, 08:59
ootan esimest ausat sportlast,kes julgeks midagi ka tunnistada,aga vaevalt,kes ikka end märtriks tahab tuua.arusaadav.
Anton2. mai 2017, 20:14
Niimoodi siis, mina ole nõus ära sööma sellised tegelased, kes tahaksid ära võtta Palusalu Kristjani olümpiavõidud või Jaan Taltsi või Erika Salumäe omad!
tühja sest2. mai 2017, 17:15
Nurmist. Mulle ei meeldi idee rekordeid kustutada samuti. Kergejõustik muutub alana mõttetuks. Kes garanteerib ja kuidas, et 10 aasta pärast uuesti rekordeid ei hakata kustutama. Võistlustel rekordi sünni juures osalemine
on vahetu emotsioon. Kui siis võistluse lõpus öeldakse, sorry, me praegu kohe medalit ei anna, sest pissiproovi vastust veel ei ole. Andke andeks, mina sellisele võistlusele küll enam ei lähe. Veel parem, kui öeldakse, et medalit ei saa enne, kui 10 aasta pärast, sest siis on WADA laborid samale tasemele jõudnud, kui dopingu arendajate omad. Ja kui siis on sportlane puhas, vaat siis anname talle medali!
Edasi võtke jalgpall. Nii mõttemänguna. Kuidas jalkafännidele seletada, et nende võistluste tulemusi me praegu ei arvesta, sest enne tuleb dopinguproovid analüüsida?
Aga kergejõustiku peal on ideaalne katsetada. Fänne niikuinii palju ei ole. Keegi vähemalt ei tule maha lööma WADA ja IAAF ametnikke. Ka raha, mis ala sportlastele makstakse, on jalgpalluritega võrreldes pisike.