Foto: AP / Scanpix
Suhted
24. mai 2017, 16:09

PALJASTAME SALADUSED: 7 asja, mille poolest naiste masturbeerimine meeste omast erineb (25)

Naised ja mehed rahuldavad end ise päris erinevalt. Mehele sobib iga aeg ja koht, naine vajab natuke rohkemat.

Mis juhtub suletud uste taga siis, kui naine otsustab natuke endaga tegeleda? Men´s Health loetleb üles seitse erinevust meest ja naiste käsikiimluse vahel.

Ta on sinuta kiirem

Naistel läheb meestest kauem, et orgasmi saada. 15-20 minutit eelmängu on täiesti normaalne keskmine. Aga sinuta tegutsedes võib naine võib olla palju kiirem mõnulaine vabastaja. Põhjuseks  on see, et siis pühendub ta vaid endale ega pea muretsema sinu rahulolu pärast. Lisaks teab naine täpselt, kuidas endale mõnu teha. Nii võibki naine jõuda masturbeerides orgasmini 2-3 minutiga. Kui tal selleks vaid soovi on...

Ta ei masturbeeri väga tihti

Väidetavalt masturbeerib 25 protsenti meestest vähemalt kolm korda nädalas. 55 protsenti meestest teeb seda vähemalt korra kuus. Naiste puhul on numbrid palju madalamad. Ainult 10 protsenti naistest rahuldab end kolm korda nädalas. 38 protsenti teeb seda korra kuus.
 
Ta valmistub selleks
 
Mehed võivad pihku lüüa kas või bensiinijaama vetsus, kuid naistele loeb ümbritsev ja keskkond väga. Võibolla süütab ta kodus mõne lõhnaküünla või paneb peale maheda muusika. Paljud naised peavad masturbeerimisel osalema ihu ja hingega.

Ta puudutus on pehmem ja õrnem
 
Kui mees masturbeerib, siis eelistab ta tugevamat ja kindlamat haaret. Naised eelistavad aeglasemat ja õrnemat lähenemist.
 
Ta avastab tervet oma keha

Kui mehed hellitavad end rahuldades enamasti vaid peenist, siis naised stimuleerivad sageli kogu oma keha. Nad silitavad kaela, rindu, kõhtu, häbet jne.
 
Ta ei hooli alati vaid orgasmist
 

See võibki olla kõige suurem erinevus. Kui mees masturbeerib, siis on tal kindel siht, milleni tahab jõuda. Aga naine lihtsalt kulgeb. See on aeg iseenda ja oma keha jaoks, mis on juba orgasmita meeldiv vaheldus.

Aga kui ta saab orgasmi, siis see kestab...

Kui mees saab orgasmi, siis on see tohutu füüsiline vabanemine. Kui asi korras, siis mõtleb mees vaid sellest, kuidas end puhtaks pesta ja eluga edasi minna.

Naiste orgasm on samuti füüsiline, kuid nemad ei vaja taastumiseks nii palju aega. Nii võivadki ka pärast orgasmi kogu protsessi korrata ning kogeda mõnu veel ja veel.