O'Learys Stockholmis.Foto: O'Learys
Spordivaria
29. mai 2017, 13:44

FOTOD | Tallinn saab spordirestorani ja meelelahutuskeskuse (1)

Järgmise aasta 1. märtsil avatakse Kristiine keskuses massiivne, ligi 4000 ruutmeetril laiuv Baltimaade esimene O'Learys spordirestoran ja meelelahutuskeskus.

"Tallinna O'Learys hakkab koosnema USA restoranist, mida täiendavad baarid, boolingurajad, piljardilauad, pallimänguväljakud, interaktiivsed mängud, üle saja ekraani spordivõistluste vaatamiseks, seminariruumid ürituste korraldamiseks ja ka täiesti ainulaadne kinosaal," kirjeldab Apollo Grupi omanik Ivar Vendelin.

"See võtab enda alla pea kümnendiku kogu keskuse tänasest rendipinnast, mis tähendab ka omajagu ümberehitusi ja uuendusi kogu keskuses,” selgitab Kristiine keskust haldava Cityconi Baltikumi tegevjuht Mati Pops ja lisab, et ehitustöödega alustatakse juba augustis.

See kett on üks kiiremini kasvavaid frantsiise maailmas, millel all tegutseb 120 meelelahutuslikku spordirestorani tosinas riigis üle maailma. Nii on O'Learys esindatud täna näiteks Dubais, Shanghais, Pekingis, aga ka Stockholmis (fotodel), Oslos ja Kopenhaagenis.

O'Learyse arendusjuhi Claes Königi sõnul on see O'Learyse jaoks investeering, millesse nad väga kindlalt usuvad.

Tallinnas 1. märtsil 2018 avatav spordirestoran ja meelelahutuskompleks võtab enda alla suure osa keskuse väliparkla poolsest küljest ja hakkab laiuma läbi kahe korruse.