Ott TänakFoto: MIGUEL RIOPA
WRC
2. juuni 2017, 19:43

Ott Tänak Sardiinia rallist: plaanin seda nautida (5)

Järgmisel nädalavahetusel sõidetakse WRC-ralli järgmine etapp Sardiinia saarel. Eesti parima piloodi Ott Tänak sõnutsi tuleb see raske.

"Tunnen, et lähme kogu aeg paremaks ja iga kord autosse istudes õpime selle kohta üha rohkem ja rohkem", sõnas Tänak M-Sporti pressiteenistuse vahendusel. "Portugalis oli masin suurepäraselt seadistatud - selle aasta parimas - ning pärast väga head testimist lähme Sardiiniasse positiivses meeleolus. 

Saar hoiab minu jaoks palju erilisi mälestusi," lisas Tänak, kes jõudis 2012. aastal Sardiinias esimest korda karjääris poodiumile. Mehe sõnul lähevad nad seekord tegema vähemalt sama head tulemust. 

"Sellisel keerulisel rallil peab meeles pidama väga palju asju ning seega tuleb esimesest päevast täielikult keskenduda. Kiiruskatsed on kitsad, aga kohati väga kiired. Alati võib midagi rajalt viia. 

Nagu sellest vähe oleks, siis Sardiinias on terve aasta kõige kõrgemad temperatuurid, mis võivad rehve rohkem kulutada. Seda peab ka meeles pidama. Testiga tekkis meil arusaam, mida võib oodata, ning loodetavasti heitleme taas kõrgete kohtade pärast.

Plaan on minna sõitma ja seda nautima, mis pole uutes autodes raske."