Martti Juhkami vasakult teine. Foto: volley.ee
Võrkpall
3. juuni 2017, 16:12

Tuleval hooajal Prantsusmaal palliv Martti Juhkami mängis Eestis rannavollet, samal ajal kui rahvuskoondis Maailmaliigas müttab

Samal ajal kui Eesti võrkpalli rahvuskoondis peab Montenegros Maailmaliiga kohtumisi, pallis vabariigi üks parimaid nurgaründajaid kodusel rannavolle etapil. 

"Nõo Lihavürsti karikasarja meespaaride avaetapile tuli külma ilma trotsides mängima 12 paari," kirjutab volley.ee. 

Plussringist mängisid ennast poolfinaali Ronald Järv ja Markus Uuskari ning Rain Raud ja Karl Jaani, läbi miinusringi said poolfinaali Olari Venno ja Martti Juhkami ning Dmitri Korotkov ja Ragnar Kalde. 

Poolfinaalides olid võidukad Raud - Jaani ning Venno - Juhkami. Finaalis suutsid suurema kogemustepagasiga Raud ja Jaani enda paremuse maksma panna. Pronksimängus võitsid rannavõrkpalli noortekoondise taustaga Korotkov ja Kalde Bigbank Tartu ridades saalivõrkpalli mängivaid Järve ja Uuskari.

Teadupärast sõlmis mullu Austrias Innsbruckis mänginud Juhkami lepingu Prantsusmaa kõrgliigasse tõusnud Tourcoingiga. Küll aga jäi nurgamees eemale ebaselgetel asjaoludel eemale rahvuskoondise tegemistest. Nii Juhkami kui ka peatreener Cheorghe Cretu teatasid, et põhjus on isiklik.