Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. juuni 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 23. juuni (15)

Jäär

Kui teekonna ette võtad, varu aega ja kannatust – viivitusi võib hommikupoolikul liikluses ette tulla. Vabas õhkkonnas võid tutvuda inimesega, kes on sulle töises plaanis kasulik.

Sõnn

Veenuse ja Pluuto trigoon loob soodsa pinnase suhete alustamiseks ja arendamiseks. Jaaniööl võid tutvuda inimesega, kes tundub olevat su hingesugulane ning kellega kauaks kokku jääd.

Kaksikud

Kui otsid midagi uut, võid siiski avastada, et uus on unustamatu vana. Kunagine kallim võib justkui juhuslikul kombel välja ilmuda. Tuleb tunnistada, et teie tunded polegi jahtunud.

Vähk

Hästi hea on lähedaste sõpradega koos olla. Jututeemad võivad minna õige tõsiseks ja sügavaks. Mõistate üksteist hästi, see loob tugeva sideme ja ühtekuuluvustunde.

Lõvi

Hommikused lahkhelid teiste inimestega tasub kiiresti selgeks rääkida, et õhtul täiel rinnal ja rahuliku südamega pidustusi nautida saaks. Küllap saad peol olla tähelepanu keskpunktis.

Neitsi

Jaaniõhtu kujuneb seiklusrikkaks juhul, kui oled kodust eemal ning on võimalusi tutvuda uute inimestega. Sulle võivad silma (või isegi südamesse) jääda õige põnevad ja eksootilised tüübid.

Kaalud

Minevik, nähtamatu ent ometi nii tuntav side eelnevate põlvkondadega on su jaoks väga oluline. Eriti selgelt tunnetad seda juhul, kui saad olla oma lapsepõlvekodus või koos sugulastega.

Skorpion

Armastuse jõud on tugev, sellest kantuna saab teha imesid. Selle aasta jaaniöö võib olla erakordne, võid kogeda eriti tugevaid tundeid, hingelist ühendust ja põletavat kirge.

Ambur

Ehkki hommikupoole tundub, et su plaanid äparduvad, on paha tuju õhtuks justkui käega pühitud. Oled toimekas peo hing, korraldad lustlikke mänge, lõbutsed ise ja naerutad teisi.

Kaljukits

Kui sa end üksildasena tunned, on täna küll ülim hetk selleks, et seltskonda minna ning astuda tutvust sobitama selle imelise olevusega, kes sulle juba kaugelt esimesest pilgust silma jääb.

Veevalaja

Ehkki oma olemuselt oled reeglite rikkuja ja piiride ületaja, annab praegu sulle hea tunde just kindla seljataguse ja traditsioonide olemasolu. On aeg saada lähedaste inimestega veelgi lähedasemaks.

Kalad

Keegi sõpradest võib pühendada sind vägagi isiklikesse saladustesse. Meeleolu kisub salapäraseks ja müstiliseks, ehk tekib sinul ja su kaaslastel soov teha maagilisi armurituaale.