Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. juuni 2017, 13:32

ANDUD KIIRELT: 4 sodiaagimärki, kes suudavad end võluvalt su hinge ja ihusse rääkida (4)

Kui mõtleme romantikale ja flirdile, siis need neli sodiaagimärki on loodud flirtimiseks ja võlumiseks. Nad on selles nii meeletult osavad, et sa ei saa isegi aru, et heidad heldinult omalt riideid seljast.

Nad on mängulised ja meelad ning Your Tango väitel suudavad need neli sodiaagimärki lihtsalt sul jalad alt lüüa!

Kaksikud

Talle meeldib suhelda ja end väljendada. Kui asi puudutab kohtingut, siis on ta suurepärane suhtleja ja vestleja, kes püüab su tähelepanu hoobilt!

Ta on väga hooli ja armas. Ta on juba loomult väga sõbralik. Mõnikord tekitab see segadust, sest inimesed kipuvad arvama, et ta jahib alati midagi enamat. Tegelikult on Kaksikud lihtsalt lahked! Kaaslased arvavad, et ta flirdib, aga tema tahab lihtsalt kena olla.

Lõvi

Lõvi armastab teha ja öelda asju, mis näitaksid teda positiivses valguses.

Kui ta läheb kohtama, siis üritab ta end eriti võluvana näidata. Ta toob esile oma edu ja positiivsed isikuomadused. Ta oskab olla väga karismaatiline ja atraktiivne.

Ta toob kiirelt esile need põhjused, miks sa hakkad tundma, et ta on üks kobe saak. Aga kui teda paremini tundma õpid, siis taipad, et ka Lõvi ei ole täiuslik. Aga see ei loe, sest selleks ajaks on juba liiga hilja... Oled konksu otsas!

Kaalud

Kaalud on äärmiselt rahulikud ja graatsilised.  Selle tähtkuju esindaja on alati viisakas ja silmatorkav. Inimesed peavad teda meeldivaks inimeseks, kellega suhelda.

Ta teeb alati kõik, et ajada sind naerma. Ta on tähelepanelik ja romantiline, ostab lilli, kingitusi.

Kui asi jõuab armastuseni, siis Kaalud teavad, et tuleb teha kõik, et partneril oleks hea. Ja sellega võidab ta peaaegu iga südame!

Ambur

Amburil on hämmastav huumorimeel. Ta paneb su naerma ja naeratama! Ta on positiivne isiksus, kes tekitab teistes hea tunde.

Ta on väga seikluslik ja tuleb alati pööraste ideedega välja.

Tema omapära võlub peaaegu igaüht! Kuigi paljud inimesed teda imetlevad, siis kahjuks ei pühenda ta end just paljudele. Ta võlub sult riided seljast ja sokid jalast, kuid tõenäoliselt ei taha ta sinuga sõprusest enamat.