Mitmesugust

IMELINE MUUTUS: rasvunud naine kaotas 76 kilo ja vabanes ka löntis nahast (3)

LISA KOMMENTAAR

to xyz22. juuni 2017, 09:56
Inimene, kelle arvates tervislik toit koosneb: kanafilee, lõhe, avokaado, oliiviõli, värsked marjad jne, jääbki eluaeg teisi süüdistama. Tervislik on looduslik, töötlemata toit, ehk siis pigem räim kui kasvanduse lõhe, pigem kohalikud õunad ja ise korjatud mustikad, kui poe talvised (plastmass)maasikad, ühesõnaga kohalik (talu)toit. Ära tule ütlema, et kartulit-porgandit osta ei jaksa ja kanakoivad on tunduvalt kasulikumad kui filee.
abi22. juuni 2017, 09:47
Polütsüstilised munasarjad on tagajärg, mitte põhjus. Põhjus on valest söömisest paigast läinud insuliin ja muud hormoonid. Sama pere kõik lapsed ei ole geneetiliselt identsed, temal juhtus olema selline geenikombinatsioon, mis ilmselt süsivesikuid ei talunud. Kahjuks pole inimesed hormoonidest veel tänagi teadlikud, veel vähem olid 15 a tagasi.
xyz21. juuni 2017, 19:01
Kas need opid olid talle tasuta? Vanemad maksid kinni? Meie maal on tavakodanikul selline muutumine ainult unistus. Ka tervisliku toidu ostmine (kanafilee, lõhe, avokaado, oliiviõli, värsked marjad jne) käib üle jõu. Tema puhul oli põhjus terviserikkes, mitte ülesöömises. Meil aga lüüakse igale ülekaalulisele kohe tempel otsaette "õgard".