Korvpall

Meeskonna boss: korvpalliliit ei põhjendanud meile, mis valesti on

Korvpalliliidu karm otsus: uus Rakvere klubi jäi meistriliiga kohast ilma (5)

LISA KOMMENTAAR

Kuidas8. juuli 2017, 20:58
on võimalik jääda ilma milestki, mida pole olnudki ?
Pole minu asi3. juuli 2017, 22:33
aga mis printsiibi alusel on Meistriliigas see Audentese lastevõistkond??
Ei mäleta, et oleks tulnud 3-da ja 2-e liiga kaudu...
mänguga22. juuni 2017, 12:29
peaksid tõusma meistriliigasse, aga selline põhjendus on väga ebasportlik ja veider.
EKL22. juuni 2017, 09:04
Vastavalt juhendile, saab uus klubi osaleda küll Eesti korvpalli meistrivõisltustel, lihtsalt tuleb alustada madalamast liigast ning aastatega ennast meistriliigasse võitlema. Väga selge ja aus.
Andrus21. juuni 2017, 20:47
See "korvpalliliit" võiks peeglisse vaadata! Eesti korvpall, ma ei karda seda öelda, on sügaval pe.ses ja seda tänu sellele stagneerivale "korvpalliliidule". Lätis on hetkel 4 tegevat NBA pallurit, eestis on üldse olnud vaid üks ja seegi tulnud Sõbra käe alt. Ütlete, et lätlasi on rohkem, ok, aga kas neid on 4 korda rohkem? Vat ei ole.
Rääkimata korvpalli üldisest tasemest, mis minumeelest on allpool igasugust arvestust. Siin on ilmselgelt "korvpalliliidu" tegemata töö, mul on selline tunne, et see "liit" korjab vaid makse. Ma ei näe, et välismängijate eest saadud rahade eest oleks piisavalt kodumaist korvpalli arendatud. Peaks hakkama üldse uurima, kuhu need keiud, allikod ja salumetsad selle pappi "investeerinud" on. Ei imestaks kui omale kinnisvara kokku krabanud, nagu autorikaitse teeb autoritele kuuluva raha eest.
See stagnapesa tuleks laiali saata ja korralik uurimine läbi viia, vennad pokri pista ja uus liit luua. Siis võib-olla paarikümne aasta pärast on oodata ka eesti korvpalli tõusu. seni aga kui see "liit" jätkab samamoodi, pole lootustki.