Venemaa - PortugalFoto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
21. juuni 2017, 19:53

GALERII | Cristiano Ronaldo kurvastas kõiki Venemaa kodanikke peale ühe ratastoolis tüdruku (1)

Portugali jalgpallikoondis jätkas Konföderatsioonide karikaturniiri 1:0 võiduga võõrustaja Venemaa üle. Kohtumise ainsa värava lõi 8. minutil Cristiano Ronaldo, kes realiseeris peaga Raphael Guerreiro tsenderduse.

Siinkohal tasub taas märkida maailma ühe parima pallivõluri muljetavaldavat statistikat aastal 2017 (koondis + Real Madrid): 32 mängu, 32 väravat ja 7 väravasöötu.

Kohtumine ise kulges suures osas valitseva Euroopa meistri taktikepi järgi. Suurema skoori hoidsid ära vaid täna 100. korda Venemaa koondist esindanud väravavaht Igor Akinfejevi tõrjed.

Venemaa - Portugal statistika.

Kui kõik vähegi toimunuga kursis venelased on loogiliselt võttes tulemuses pettunud, siis 10aastast Polinat ei morjenda skoor ilmselt karvavõrdki. Ratastoolis tüdruku päev läks enam kui korda, sest ta pääses Ronaldo käe kõrval maskotitüdrukuna hümnideks platsile, mis ta silmanähtavalt rõõmsaks tegi.

Aga see polnud veel kõik, lisaks niigi vahvale elamusele sai Polina Portugali staarilt kingituseks tema soojendusdressi ning hella suudluse laubale.

Venemaa - Portugal Foto: Reuters / Scanpix

Sportliku poole juurde naastes, Portugalil on kahe mängu järel tabelis neli punkti, Venemaal kolm. Samasse alagruppi kuuluvad Mehhiko ja Uus-Meremaa kohtuvad omavahel täna kell 21.