Galeriid

GALERII | Jaanipralle mõnusas vabaõhumuuseumis (8)

LISA KOMMENTAAR

Uunu24. juuni 2017, 20:28
Ühed nutunaised olete ikka küll. Üks hala ja soig. Küll ei kummarda keegi teie ees maani, küll on järjekord pikk, küll ei tõsta keegi pillilugudega teie santi meeleolu, küll teeb hobuses itt liiga. Käisin ja jäin rahule, ja lähen järgmisel aastal uuesti ja tore on kui ei kohta seal virisejaid, sest teie jääte ju koju.
kati24. juuni 2017, 13:15
Ah, ärge virisege koguaeg. Mis te lootsite tasuta sööki saada? Me võtsime enda snäkid kaasa, ei pidanudki end seaks sööma. Ka vee võtain ise kaasa. Kuna alkot ei tarbi, siis ka see mure murtud. Teadagi, et neil üritustel on kallis süüa ja juua. Sisse saime ka ruttu, tulime veidi peale kella seitset. Meie jäime rahule.
Külastaja jaaniõhtule järjeks24. juuni 2017, 11:22
TÄdi Maaliga täiesti nõus, võttis praktiliselt meie seltskonnal sõnad suust ! Esiteks sisenemiseks oma raha ees 14euri järjekord ligi pool tundi, teiseks jube igavad pasunamehed pea-peplatsil , saslõkk 10-15 euri ja tavaline kraanivesi 2euri ? (mis ka restoranides tasuta ) ! Edasi sammudes rahvatantsijate suurel tantsuplatsi ansamlil järjekordselt võimendus puudus nii et väikse koera haukumine oli üle platsi kuulda !? Piinlik oli välismaalaste ees kelle olime kaasa kutsunud ja nüüd on üks asi vähemalt selge---SINNA enam mitte kunagi oma jalga jaanipäeval ei tõsta !!!
24. juuni 2017, 11:31
olgu veel lisatud et tagasiteel oli tegu käies et jalakijate teedel hobuse väljaheide koristamata ja näha inimeste poolt kogematta sisseastumisi !?
24. juuni 2017, 11:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
see asi läheb seal igat kanti aina hullemaks24. juuni 2017, 19:59
Sügisestel laadapäevadel hind aina tõuseb, aga eelmisel aastal oli müügirida vaid 100 meetrit peaväravast. Rohkem ei lähe, kuigi pea igal aastal käidud.
Kati24. juuni 2017, 10:58
väga hea et ei läind-selge see kus eesti h...r oranisreerib seal on probleemid ja sissepääsupileti hind 14€ .Tahaks küsida organiseerijatelt, kas nendel tampeksi jaoks ei ole raha☻☻☻
Tädi Maali24. juuni 2017, 10:38
Nii haledat jaanipäeva tähistamist vabaõhumuuseumis ei mäletagi. Alates juba sissepääsust oli tuju rikutud - piletimüüjaid, -kontrollijaid oli kelle poole seitsme ajal õhtul ainult kaks inimest tuhandete sissepääsu ootavate inimeste teenindamiseks. Edasi siirdusime kiigeväljakule, kus eelnevatel
aastatel on rahvast vastu võtmas olnud meeleolu tõstavad rahvamuusikud. Sel aastal valitses vaikus. Nö peo juhatasid sisse mittemidagi öeldavate sõnadega sisse tujutud keegi proua ja Kalev Kallo Haabersi linnaosa esindajatena. Esimesed muusikud - puhkpilliorkester alustas alles veidi enne kella kaheksat. Ja ei ühtegi tujutõstvat rahvalikku pala, mida oleksime jaanipäeval oodanud. Selle asemel pakuti meile melanhoolset, nö taustamuusikat. Lõkketule süütamine äranähtud ja kuna peomeeleolu ei tekkinudki, lahkusime platsilt kella poole üheksa ajal. Väljunud läbi värava avanes uus ootamatu vaatepilt. Kuigi oli lisandunud väravate kõrvale kaks piletimüüjat, looklesid kaks mitmekümnemeetrist järjekorda sissepääsu ja pileteid ootavaid pidulisi, neist tundus enamus olevat meie väliskülalisi. Kahju küll, aga sel aastal jäime jaaniõhtust oodatud rahvast ühendavast tundest väga palju puudu.
küll24. juuni 2017, 09:34
selles tanki riigis ikka peetakse pidusid