Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. juuni 2017, 14:55

DRAAMADEST VABA: 3 sodiaagimärki, kes on kõige vähem armukadedad (6)

Me kõik oleme tundnud armukadedust, kuid mõned suudavad sellega teistest paremini toime tulla. Sa ehk ei usu, aga väga olulist rolli mängib selles ka sinu sodiaagimärk.

Raevukas kaklus, solvangud ja võibolla isegi laks vastu põske – armukadedust talitseda ei olegi väga lihtne. Your Tango toob välja kolm sodiaagimärki, kes suudavad end ka kõige karmimates ja emotsionaalsemates olukordades kontrollida. Nad on armukadedusest üle ja seetõttu on nende lähisuhetes vähem pingeid.

Jäär

Jäär muretseb ainult enda pärast. Teised alle pähe ei tule. Jääral on tihe graafik, mis täidetud pidude, töö ja erinevate kohtumistega. Lihtsamalt öeldes –  tal ei ole aega armukadedaks saadagi.

Ta teab, et elus tuleb muudkui areneda, muutuda paremaks ja liikuda edasi. Ta mõistab ka seda, et kellegagi koos söömine, kingituste tegemine või ilusate sõnade ütlemine ei pruugi midagi sõprusest enamat tähendada.

Jäär usub, et armukadedus tähendab ebakindlust. Kui sa ei saa enda ja oma suhte osas olla kindel, siis midagi peab muutuma. Enamgi veel, sa ei kontrolli teisi inimesi ja nende tegusid.

Ambur 

Ambur elab päev korraga. Ta ärkab ja naudib päeva kuni tudile minekuni. Armukadedus tähendab Amburi jaoks nautimise katkestamist ja ta ei suudaks hetkes elada. Sa seda ta ei taha, talle meeldib elada nüüd ja praegu!

Ambur on vaba ja piirideta hing ja seda ka suhtes. Kui teda peaks ruineerima armukadedus, siis astub ta suhtest lihtsalt välja. Ambur tahab negatiivsusest kaugel olla ega soovi oma ellu stressi.

Veevalaja

Veevalaja on iseseisev inimene, kes naudib aega endaga. Ta kohtleb kõiki sõbrana ja ei näe vajadust olla armukade isegi siis, kui sõprusest areneb midagi enamat.

Veevalajale ei meeldiks, et keegi tema järel nuhiks või kahtlustaks, mistõttu ei taha ta ka teistega samamoodi käituda.

Veevalaja lihtsalt ei muutu armukadedaks, sest ta ei näe selleks ühtegi loogilist põhjust. Nii lihtne!