Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
28. juuni 2017, 12:56

MEHEL VESI AHJUS: seks naise õega pani uue elu tärkama (9)

Mees kurdab, et lustis oma naise noorema õega, kuid asi jõudis selleni, et vahvatel kirehetkedel on tagajärg: õde on nüüd rase. Mees ei tea, mida edasi teha.

Murekirjas The Sunile kurdab mees, et ei saa oma naiselt mingit tähelepanu ega kirge. Nii juhtus, et mehel tekkis afäär oma naise õega.

33-aastane mees pettis oma 32-aastast naist, kelle energia kulub mehe sõnul kodule, 6-aastasele tütrele ja tööle, kus ta käib neljal päeval nädalas. Mehe sõnul üritas ta kallimat kodutöödes ka aidata, aga sellest jäi ikka väheks. Või ei sobinud pakutud abi naisele ja ta asus kohe tehtud töid ümber tegema.

Mees kurdabki, et naine on pidevalt hõivatud ja seks nende pereellu ei mahu. Naise vastand on aga temast kuus aastat noorem õde, kes on energiline ja naudib voodis hullamist.

Kõik sai alguse õhtust, mil mees läks naise õe juurde torutöödega abistama. Noorema õe abikaasa oli ise kodust ära. Õde libistas oma õe mehele käeb ümber, naeratas ja erutas meest. Nii nad kallistasid, suudlesid ja asi jõudis seksini. Mehe sõnul ei suutnud ta oma õnne uskuda. Sealt alates on tema afäär jätkunud.

Nüüd on aga jama käes, sest armuke on väidetavalt rase ja mees hädas, sest ei tea, mida tegema peaks. Nii otsib õnnetu mees abi The Suni suhtenõustajalt. Ta armastab armukest, kuid ei tahaks hüljata ka oma naist ja last.

Mida soovitaksid nõutule mehele sina?