Foto: Aldo Luud
Eesti uudised
29. juuni 2017, 12:41

Seeder: Ratas ei ole meiega Toomi nõudmistest rääkinud (10)

IRL-i esimees Helir-Valdor Seeder ütles, et Keskerakonna esimees Jüri Ratas ei ole tema ja SDE juhi Jevgeni Ossinovskiga eurosaadik Yana Toomi nõudmistest Keskerakonnale rääkinud.

"Eile me nendel teemadel tõesti ei rääkinud, mis puudtab Keskerakonna siseelu, ega ka võimalikke Keskerakonna siseseid ideoloogilisi küsimusi või liikmete nõudmisi ja soove," ütles Seeder ERRi uudisportaali vahendusel kolmapäeval toimunud kolme valitsuserakonna kohtumise kohta.

"Seni kuni praegusel koalitsioonil on 54 häält, seni see koalitsioon toimib ja see valitsus tegutseb edasi," rääkis Seeder.

Seeder ei soovinud spekuleerida selle üle, mis saab siis kui valitsuskoalitsioon peaks kaotama ka Olga Ivanova ja Oudekki Loone hääled. "Kas on 56, 54 või 52 häält, ma arvan see koalitsioon praegu jätkab," lisas ta.

Edgar Savisaare toetajad - Yana Toom ja kompanii võtsid aja maha ja peitsid väidetavalt juba valminud alternatiivse valimisnimekirja kolmapäeval Kolmes Ões toimunud pressikonverentsil ajutiselt kalevi alla. Kui Jüri Ratase leeriga suudetakse rahu teha, siis sinna see jääbki.