Kalamaja ummikud.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
6. juuli 2017, 12:40

Anna teada, mis sind häirib!

Lugejad on ummikute pärast vihast rohelised: miks ei võiks inimeste ees vabandada? (86)

Õhtulehe lugejad pahandavad Eesti Euroopa Liidu nõukogu eesistumise halva liikluskorralduse pärast, mis häirib tavakodanike igapäevaseid tegemisi. Samuti leitakse, et kehva korralduse pärast võiks inimeste ees vabandada.

Inimesed hindavad praegust eesistumist kui suurt töövõitu Eesti diplomaatidele, aga neid nörritab kehv logistika ja liikluskorraldus. Suhtlusvõrgustikes kirutakse, kui kaua kellelgi kulus täna aega tööle jõudmiseks –  kellel tavapärase tosina minuti asemel tund, kellel isegi üle selle.

"Ei olnud mingeid rohelisi laineid ega muudetud fooritsüklit. Logistiliselt enam keerukamat kohta kui Kultuurikatel lihtsalt vist Tallinnas ei leitud? Kombineerituna trammiteede ehitusega on see tõeline jackpot! Ja miks peavad nad sõitma vastassuunavööndis? Miks pole paigaldatud suletud sõiduridade kohta liiklusmärke?" leiab üks postitaja.

"Äkki oleks aeg seitsmendal eesistumise päeval tunnistada, et saaks ka paremini asju korraldada, vabandada ebamugavuste pärast ja vähemalt püüda edaspidi Tallinnas elavatele ja töötavatele inimestele asja natukenegi talutavamaks teha?" on Merle nördinud.

Hea lugeja, anna teada e-mailile [email protected] kas sind häirib praegune liikluskorraldus, sireenitamine?