Belglased pole kodusel turniiril kaotanud geimigi! Foto: VDB / Bart Vandenbroucke
Võrkpall
22. juuli 2017, 22:10

ÕHTULEHT BELGIAS | Klaar: Belgia lülitas Saksamaa konkurentsist ja võitleb homme Eestiga viimase MMi koha nimel (4)

Võrkpalli MM-kvalifikatsiooni turniiri kolmandas eelringis on viimase pileti nimel konkurentsi jäänud kaks meeskonda: võõrustaja Belgia ja Eesti! 

Kui Eesti tegi oma töö Slovakkia vastu eeskujulikult ära, siis järgnevas mängus ei jätnud midagi juhuse hooleks Belgia. Kodumeeskonnal piisanuks ka 2:3 kaotusest, et eelmise MMi hõbe Saksamaa konkurentsis lülitada. Sellega saadi probleemideta hakkama, veel enam - vastastele loovutati vaid 16, 16 ja 17 punkti, tasuks ülikindel 3:0 võit. Kusjuures belglased pole sel turniiril geimigi kaotanud! 

Tabeliseis on virtuaalselt järgmine: Belgial 12 , Eestil 10 ning Saksamaal kolmandana kõigest 5 punkti. Seega selgitavad viimase MMile pääseja Belgia ja Eesti. Kodumeeskonnale piisaks ka 2:3 kaotusest, mis tähendab, et meie mehed peavad mäng võitma 3:0 või 3:1. Pall mängu kell 21.40! 

Hispaania on viie punktiga neljas, Slovakkia kolme silmaga viies ning Valgevenel kuuendana kirjas üks punkt. Homme kohtuvad veel omavahel Slovakkia - Hispaania ning Saksamaa - Valgevene.