Nicolai Müller (paremal). Foto: FABIAN BIMMER
Jalgpall
20. august 2017, 12:59

VALUS VIDEO | Hamburgi ründaja lõi meeskonna võiduvärava, kuid vigastas tähistades põlvesidemeid

Hamburgi jalgpalliklubi hooaeg sai ilusa alguse, kui mullu rohkem väljalangemistsooniga võidelnud klubi alistas Saksamaa kõrgliiga avakohtumises Ragnar Klavani endise leivaisa Augsburgi 1:0. Paraku pole aga kõik nii roosiline, kui esmapilgul tundub. 

Kohtumise ainsa värava eest hoolitses 29aastane Nicolai Müller. Mees viis Hamburgi juba 8. minutil juhtima, kui võttis pikaks läinud tsenderduse vastaste kastis rahulikult omaks ning palli ette posti kõrvale virutas. 

Ilus algus sai aga veel kiirema lõpu, kui mees väravat tähistades keerutusi tegema hakkas. Kontrolli alt väljunud rõõmutants lõppes Mülleri jaoks saatuslikult, pirueti tagajärjel rebestas mees oma ristatisidemeid ning peab järgmised pool aastat platsi kõrval veetma. 

Hamburgi meeskonna spordidirektori Jens Todt sõnas, et kogu meeskond on juhtunust šokeeritud. "Selline diagnoos on meie jaoks suur šokk. Tegemist on suure hoobiga meie klubile ning eriti Nicolaile. Soovime talle kiiret paranemist ning toetame teda sellel raskel teel," sõnas mees. 

Endine Mainzi ja Fürthi ründaja on tippseltskonnas pallinud vaid kuus aastat ning pikk vigastuspaus jätab mehe mänguvormile kindlasti suure jälje. Möödunud hooajal sahistas mees Hamburgi eest väravavõrke kümnel korral. 

Värava ja selle tähistuse video: