Lugejakiri

Kiri | Milline valitsus toob õnne õuele? (7)

LISA KOMMENTAAR

reede21. august 2017, 16:12
Kui palju raha tuulde on lennanud tänu Palo laevandus afääri Kus nüüd on kapo silmad kõrvad Häbilugu isegi voodis topiti mikrofon jalge vahele Savisaare protsess on reformistide tellimus kapole
Aja Lugu21. august 2017, 10:20
Puhtus ei ole kunagi absoluutne. Mõni kübeke mustust on kõigi kätel. Kuid võrreldes Reformierakonnaga ( Burkhardtilt küsitud 1 000 000 euri, Michali kilekotirahad, Tallinna sadama lüpsmine, VEB fond jne.) võib Savisaare puhtust tõepoolest võrrelda prillikiviga. Keegi pole ütelnud, et prilikivi peab puhas absoluutselt olema.
Veendunu21. august 2017, 15:38
Su jutt on tühi kui pang, sest erinevalt Keskerakonnast pole Reformierakond kordagi süüdi mõistetud. Lisaks ka erinevalt kümnetest ja kümnetest keskerakondlastest (kes loomulikult tegutsesid oma partei ja juhi teadmisel), kes on juba kinni pandud või uurimise all, pole Reformierakonnal sellist kindlaks tehtud "kuritegevuspagasit" ette näidata. Samas ma ei eita, et on KUULDUSI levimas ka Reformierakonna osas, kuid need on hetkel ikkagi kahjuks/õnneks vaid kõmu ja kuuldused - ei midagi enamat.
Kuuldusi ja kõmu on kosta ka IRL-i osas.
Seega ma ootan personaalselt põnevusega, kas kurjategijateks ja kuritegevuse toetajateks saab pidada tulevikus ka REF ja IRL parteiliikmeid ning toetajaid? Vastuse annavad siin uurimisorganid.
Täna on aga kuriteo sooritamise tõttu põhiseadusliku tegutsemise keelu all vaid ÜKS partei - Keskerakond.
Selle partei liikmed on kuritegeliku ühenduse liikmed ja selle partei toetajad ning valijad on kuritegevuse toetajad ja -sallijad.
Juura Velosiped on hunnik õnnetust.21. august 2017, 06:22
Ilma valimisteta valitsuse vahetus oli valijatele mõnitus.
Äi ollnut kah 22. august 2017, 01:01
Algu lubasiva teha midagi aga sinnapaika jäigi , tulivad aksiidide kõrgenduse ja muu maksuleiutise ei midagi uut ja kõikse jää samamoodi, tööinime elä edõsi peost suhuun ja varsti pole neidki, tule odava tööjövdu karjakaupa iinariigist ja saame kolmekeele riigi, kes veel siis alles jäänu
Veendunu21. august 2017, 01:39
Keskerakond on kriminaalkuriteo sooritamises süüdi mõistetud erakond ja tema eksistents on põhiseadusega seepärast keelatud.
Siit järeldub, et Keskerakonna osalemine valimistel (isegi nende valimisnimekirjade registreerimine) on põhiseadusega vastuolus olev.
Eeltoodust järeldub veelgi vastikum asi - ainuke legaalne keskerakondlik seltskond on see kamp, kes astub valimistulle Savisaare valimisnimekirjaga ega ole ametlikult Keskerakonna valimisnimekiri.
Seega keskerakondlus ei too seaduslikkust ega õnne. Kõik teised valikud selle võivad tuua. Kasvõi ajutiselt.
T.Mets20. august 2017, 21:08
Õnne meie õuele ei too ükski valitsus, kuid suuna majanduslikule tõusule ja rahva elujärje tõusule aitaks kindlasti parteideväline ja spetsialistidest koosneva valitsuse moodustamine, mis kahjuks siiski jääb meile kõikidele arusaadaval põhjusel teostamatuks