71aastane Julius Foto: Politsei
Krimi
23. august 2017, 16:52

Mehel on probleeme tervisega!

Politsei otsib Võrumaal kaduma läinud 71aastast Juliust (4)

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile õhtul oma sõbra juurest teadmata suunas lahkunud 71aastase Juliuse asukohta.

Võrumaal Haanja vallas Kääraku külas asuvas talus sõbra juures külas viibides lahkus Julius eile õhtul ootamatult majaperemehele sõnakestki lausumata. Ka oma sõiduauto jättis mees sõbra õuele maha. Julius lahkus teadmata suunas.

Politseile teadaolevalt esineb eakal mehel terviseprobleeme, mistõttu vajab ta regulaarselt ravimeid ning ei pruugi nende puudumisel iseseisvalt toime tulla. Seetõttu on eluliselt tähtis mehe võimalikult kiire leidmine.

Politsei on seni kontrollinud talu ümbritsevat ala ja metsasihte. Otsingutele kaasati ööhakul ka teenistuskoer, ent tihedas vihmasajus koeral jälge leida ei õnnestunud.

Politsei suhtles nii mehe tuttavate kui ka perega, ent ka neil ei ole teada, kuhu mees võiks liikuda.

Ühes vabatahtlike ning koostööpartneritega jätkavad korrakaitsjad mehe otsinguid. Tema isikukirjeldus on edastatud kõikidele patrullidele, kes oma tavapärastel patrullkäikudel kadunud meest leida püüavad.

Julius on umbes 175 cm pikk ning kõhna kehaehitusega. Tal on hallid lühikesed juuksed ja ta kannab kõrvas kuuldeaparaati. Viimati olid mehel seljas helehallid töötunked ja punane tööjope, jalas kandis ta madalaid pruuni värvi nööridega saapaid.

Kõigil, kes märkavad kirjeldusele vastavat meest, andke palun sest hädaabinumbril 112 teada.