Auto-Moto uudised

Lõuna-Eesti rallit juhib avapäeva järel põhjanaaber, Gross parima eestlasena teine (6)

LISA KOMMENTAAR

Max26. august 2017, 00:09
Poleks olnud vaja ja ka edaspidi tõsta esile Gross. Muidu tuleb Asmeri sündroom.Rahaga tippsõitjaks,ei saa. Küll aga nn.rahastusega.
Georg on harrastaja, seda on maininud ka isa Oleg. Ja kes Rovanpera vanuses ei teadnud rallisõidust midagi26. august 2017, 02:13
Sõitis vahel mu taksos Rakveres reisijana sõpradega koos hängides ja juhilube selles vanuses ju polnudki. Rovanpera seevastu on koolitatud soomlasest rallimaailmameistri Juha Kankkuneni Ralli Akadeemias ja juhib autot vist seitsmeaastasest saati.
Ja veel 26. august 2017, 02:34
Soomes on ikka Rallidünastiaid olnud , meelde tulevad isa-poeg Grönholmid ,Latvalad, nüüd siis Rovanperäd . Poiss on 10 aastat autoga sõitnud erinevate meistrite juhendamisel kaardilugejad kaasa arvatud, üks neist meistritest oma isa. Saama näha milliseks soorituseks edasine areng noorte rallimeeste pikas reas välja annab.
26. august 2017, 07:15
Võta hoopis ise auto, sõida mööda Viimsit, Meriväljat, Piritat, Tiskret ringi ja vaata, kui palju viilaktusega majasid näed. Ja ära jäta Tallinnat kõrvale, sest me ei ela enam kolhoosides. Tallinnas elab 1/3 Eesti rahvastikust.
Kui viilkatusega majasid on ehitatud 100 aastat, siis teistsuguseid ainult viimased 25 aastat.
Lisaks mine vaata, millised autod seisavad viilkatustega majade ees ja millised tänapäevaste majade ees.
Polnud su nõukogude aeg nii helde midagi, nagu sa ette kujutad. Maja majaks, aga üldine vaesus oli rusuv. Kuskil kolhoosis asuv maja maksis ka nõukogude ajal sama palju, nagu praegugi - hea, kui 10 000 eurot saad ehk aastapalk.
...25. august 2017, 22:54
Nägin kohapeal seda Rovanperä lõikamist oma silmaga, kindlasti järgneb karistus.
H2O25. august 2017, 22:27
kõik jahvatavad sama uudist,ei saa kuidagi Rovanperä juhtida seda rallit ,kuna sõitis linna katsel teistest lühema raja ja kindlasti järgneb sinna karistus ,mis kukutab ta ilmselt 20-aks