Jürgen Kloppil on pärast tänast kohtumist mõtlemisainest küll ja veel. Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
9. september 2017, 18:45

Jürgen Klopp Mane eemaldamisest: tegemist ei olnud punase kaardi olukorraga

Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool pidi täna tunnistama Manchester City 0:5 paremust. Lisaks resultaadile pakub palju kõneainet ka Liverpooli palluri Sadio Mane punane kaart. Peatreener Jürgen Kloppi hinnangul ei olnud tegemist ilmselge punasega. 

"Meil polnud tänases kohtumises õnne," sõnas Liverpooli loots vahetult pärast kohtumist. "Küll aga ei saa me selle taha peitu pugeda. Peame keskenduma asjadele mida edaspidi parandada saame, näiteks enda mängule."

"Tean, et oleme meeskonnaga paremaks suutelised. Plaanin pärastpoole täpselt sama ka meestele öelda ning loodame tänase tulemuse kiirelt selja taha jätta. Just resultaat tuleb unustada, vigadest aga õppida," lausus Klopp. 

Liverpool mängis suurem osa kohtumisest täna kümnekesi, sest 37. minutil saadeti väljakult minema Sadio Mane. "Minu arvates ei olnud tegemist punase kaardi olukorraga," sõnas sakslane vahetult pärast mängu. "Tegemist oli õnnetusega, väga kurva õnnetusega. Sadio [Mane] ilmselgelt ei näinud väravavahti, ta ei tõstnud kordagi pilku ning tal puudus ilmselgelt võimalus Edersoni märgata. Ta üritas lihtsalt pallini jõuda ja siis juhtus see."

"Praeguseks on punane kaart tõsiasi ja me ei saa seda fakti enam muuta. Loodan ainult, et väravavaht pole tõsiselt vigastatud," lausus peatreener. 

Mane punane kaart tähendab, et senegallane peab Inglismaal vahele jätma kokku kolm kohtumist. Jürgen Kloppi sõnul Liverpool peakohtunik Jon Mossi otsust edasi ei kaeba. "See lihtsalt raiskaks kellegi aega, täpselt nagu tänane kohtumine," lausus mees. 

Olukorra video: