Seisukoht

Seisukoht | Rahulik süstlapunkt (6)

LISA KOMMENTAAR

Sander22. september 2017, 03:26
Arumaeisaa, kas narkomaania on legaliseeritud, et selle saastakarjaga nunnutatakse??? Nemad saavad tasuta süstlaid, kui diabeetikud peavad omad välja ostma, kuigi soodusega, kuid ikkagi.
õudus kuubis21. september 2017, 14:53
Vased õnnetud õrnakesed narkarid. Kuidas te küll ilma maksumaksja raha kulutamisega hakkama saaksite. Kahju kohe teist. Ajab naerma ja ühtlasi tekib lausviha nende narkarite ja neid soosivate (Kaliokova koos oma pojaga) vastu. Paljud lapsed on poolnäljas, nendele ei tehta söögipunkte, aga narkarid peavad saama oma hommikuse doosi ja uue süstla. Kellele neid vaja on? Las süstivad ja levitavad oma haigusi, normaalne inimene ju nendega ei suhtle ega kasuta nende süstlaid. Samuti ei käi need narkarid midagi kõik oma süstlaid sinna toomas, neid vedeleb igal pool.
Arvan.21. september 2017, 13:09
Et paadunud narkar ei vaata süstlavahetuspunkti poolegi.Kui paljud neist sellest uuest "terviseasutusest" Sitsi tänaval üldse teavad?
No kui hea ja rahulik21. september 2017, 11:39
Miks seda yldse tarvis on?
Oi aegu!21. september 2017, 11:17
Väga kirutud nõukaajal pisteti iga jorss, kes narkost midagi teadis, otsekohe puuri. Ei pidanudki müüja ega ostja olema. Kui teadsid, kus liigub, või keegi tarbib, ja ei teatanud võimudele, olid kuriteo varjaja ja istusid kurjategijaga sama sroki. Nüüd soositakse narkot avalikult seadustega. Mina ei usu, et kirikud on õpetanud rahvale nii maadligi kummardama.
Narkomaanid seal elavad ja keerlevad..21. september 2017, 08:05
Miks nad süstla järgi bussiga peavad sõitma?