Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
22. september 2017, 12:36

ABIELUSEKSIST TÜDINENUD: 23 aastat abielus olnud naine leidis mehe kõrvale huvitava hobi... (58)

23 aastat abielus olnud naine on seksit oma abikaasaga tüdinenud, kuid avastanud tänu sellele uue ja põnevust pakkuva hobi. Üht võib öelda, seksita ta ei ole!

49-aastane naine kurdab The Suni suhteportaalis, et on oma 55-aastase mehega 23 aastat abielus olnud, kuid suhtest on kadunud kirg ja armurõõmud.

Paarikesel pole viimased viis aastat mitte ainult olnud erinevad voodid, vaid nad elavad suisa erinevates tubades.

Tegu oli naise enda valikuga, sest ta ei tunne oma mehe vastu mingit kirge ega atraktiivsust. Pole mingit intiimset lähedust, vaid pigem kaks sõpra kodu jagamas.

Ometigi ei olnud see alati nii, sest varem oli seks nende igapäevaseks kaaslaseks. Nüüd on mees vanusega intiimelu vastu huvi kaotanud, kuid naine tunneb end sama kirglikuna nagu äsja abiellunu.

„Ma vaatan end. Ma olen aktiivne ja hoian end vormis. Ma tahan lõbutseda ja elu nautida," kirjeldab 49-aastane naine end.

Seetõttu hakkas ta veebis võõraste meestega suhtlema, et oma külma ja üksildasse voodisse väheke soojust leida. Üks asi viis teiseni. Nüüd käib ta juba võõraste meestega kohtumas ja seksimas.

„Mul on vapustavalt hea," kiidab ta ja on veendunud, et ta mees tõenäoliselt sama lõbusalt ei ela.

„Ta pühendub tööpäevadel tööle ja nädalavahetusel müttab aias," selgitab ta.

Paarikese lapsed on suured ja kodus ei ela. Nii ongi naisel suur mure oma abikaasaga. 

„Ma olen oma abikaasa pärast ummikus. Ta on kõige igav inimene, keda ma tean," tahaks naine lahutada, kuid muretseb, sest viimastel aastatel on palju perekondlike sündmusi olnud.

Nüüd uurib ja otsib ta abi, sest muretseb, et tal on midagi viga.

„Ma tunnen, et ma ei ole mõeldud oma elu vaid ühe mehega veetma," avaldab ta.

Abielu nõuab tööd ja vaeva

Nõustaja Deidre selgitab, et abielu ei saagi püsida, kui selle nimel tööd ja vaeva ei nähta. 

„See nõuab palju aega, tähelepanu ja armastust - ma tunnen su abikaasale kaasa. Ta tundub olevat tore mees, keda sa halvasti kohtled," uurib nõustaja, et miks naine üldse eraldi voodit tahtis.

Ta lohutab, et seks abielus muutubki ajaga ja vajab aktiivset sekkumist. Vanusega võib meestel aga tekkida probleeme erketsiooniga, mistõttu nad seksist hoiduma asuvad. Ometigi on abi ja ravimid olemas.

Kuna kaotada on palju, siis soovitab nõustaja asjad korralikult läbi mõelda, et hiljem ei tuleks abielust loobumist kahetseda.