Philippe Coutinho tegutsemine päästis Liverpoolile täna võidupunktid. Foto: Mike Egerton
Jalgpall
23. september 2017, 21:25

VIDEO | Liverpool võttis hullumeelses mängus liigakarika kaotuse eest magusa revanši

Kui alles teisipäeval pidi Liverpool liigakarikas tunnistama Leicesteri 0:2 paremust, siis täna väljus platsilt võitjana just Ragnar Klavani leivaisa. Eestlane jälgis oma kodumeeskonna 3:2 võiduga lõppenud kohtumist pingilt. 

Arvestades, et alles neljapäeval ringlesid Briti meedias jutud, et meeskonna peamised keskkaitsjad Joel Matip ja Dejan Lovren maadlevad pisivigastustega, oli parajaks üllatuseks, kui just nimetatud mehed Leicesteri vastu tagalapaari moodustasid. 

Võõral väljakul pallinud Punased asusid kohtumist juhtima 15. minutil, kui väga terava nurga alt toksas Coutinho jalalt tulnud palli peaga väravasse meeskonna suvine täiendus Mo Salah. 

Kõigest kaheksa minutit hiljem oli Liverpooli eduseis juba kaheväravaline. Ligi 30 meetrilt keerutas karistuslöögi oivaliselt väravasse nende brasiillasest superstaar Coutinho. 

Avapoolaja lõpus kasutas Leicester nurgalöögijärgselt ära vastase kastis tekkinud segaduse ning lahtiselt värava ette põrganud palli torkas üle väravajoone ka nädala alguses Liverpoolile värava löönud Shinji Okazaki. 

68. minutil nõelas Liverpool osavalt kontrarünnakus. Kuigi esialgu tundus, et Jordan Henderson suutis kiirrünnakuolukorra luhata, suutis osav inglane palli ikkagi võrku sepistada. 

Pidu Punaste leeris ei kestnud aga kaua. Minut hiljem vähendas Leicesteri kaotusseisu taaskord minimaalseks Jamie Vardy ning 72. minutil oli samal mehel ka suurepärane võimalus penaltipunktist ka kohtumine viigistada.

Liverpooli õnneks suutis Mignolet' inglase 11meetri karistuslöögi tõrjuda. Sealjuures on belglase Premier League's alates 2013. aastat tema poole teele saadetud 15 penaltist suutnud tõrjuda 7. 

Kohtumise väravad:

Liigatabel: