Maailm

Venemaal vahistati inimsööjate perekond (57)

LISA KOMMENTAAR

vaga head26. september 2017, 16:22
ning täpsed ja ilusad pildid , isegi kunst
qwerty26. september 2017, 12:46
Hannibal Lecter26. september 2017, 12:03
Ei tea, mis osad seal purgis on?
Venemaa kuldne tulevik26. september 2017, 07:39
Inimliha on seal olnud populaarne juba Ivan Julmast saadik. Too lasi endale keeta oma armsast abokaasast valmistatud puljongi.
26. september 2017, 10:08
aga need sõstrasilmsed vast hea lihaga
Potrokvazino26. september 2017, 04:34
Vanglas on söödavat rohkem,selleks sinna viidigi.Need kes on saanud surmanuhtluse süüakse lihtsalt ära.
???26. september 2017, 01:08
Veemaal ei näi veganlus just eriti populaarne olevat.M Aga mda teha, kui elu on nii kallis? Aga tahaks ikkagi liha süüa?
25. september 2017, 22:56
vöimalik ainult venemaal vöi siis usas.
:)26. september 2017, 13:03
Sakslased armastavad kainimesi süüa
26. september 2017, 16:23
see toitev ja neil neid pagulasi jätkub kümneteks aastateks
venelased25. september 2017, 22:05
on ju ajast aega oma kaasmaalasi tapnud ja neid söönud. Pole midagi uut siin ilma peal.
peale sõda töötas26. september 2017, 10:10
terve vabrik tehes inimlihast vorsti ja konserve , see on tõesti tõsi
KGB-lane26. september 2017, 16:24
pärilik25. september 2017, 21:59
Venelased on eluaeg tegelenud kellegi surnuksnäljutamisega või siis keetmise ja ärasöömisega, vt.dokumentaalfilmi.
omg25. september 2017, 19:41
25. september 2017, 21:12
Justnimelt, vahi seda pilti, kuni meelde jääb, kuidas inimjäänuseid ja mõrtsukaid ära tunda suvaliselt fotolt või tänaval.
Ivan25. september 2017, 19:38
See vene omapära. Leningraadi blokaadi aegu söid kah ja räägitakse et Ida Ukrainas donbassis venelased pildid ukrainla söjavange tapma ja siis panevad nahka!
Kohutav!25. september 2017, 18:52
Et veel tänapäeval toimuvad nii jubedad kuriteod!
ilmselt 25. september 2017, 18:51
on Venemaa venelased juba nii kohutavas näljas, et muutuvad juba kannibaalideks
samad lood olid ka ju Leningradi blokaadi asjal…ainult et siis oli sõda…
praegu on aga puutja…
Taat25. september 2017, 18:01
Kokatädi 25. september 2017, 17:59
Sellest rümbast oleks saanud pool tonni head sinki
25. september 2017, 17:51
35 aastane ja tegutses 18 aasta jooksul? Alustas siis kokandust 17 aastaselt??? Ja keegi ei pannud miskit tähele? Ca 1,6 seltsimeest aastas.
Hirmu külvamine25. september 2017, 17:01
Nüüd tulevad need kursandid ja söövad vaenlased lihtsalt ära, kuna lihahimu ei kao enam eales. Jälle üks põhjus venelasi karta.
see teaduslikult tõestatud25. september 2017, 18:53
paraku , see ongi kurb tõde
Kris25. september 2017, 15:35
Ja elukaaslased on juhuslikult sarnase liignimega :)
25. september 2017, 15:56
kapitalismis kõik võimalik ja inimsööjad ehtsad gurmaanid ka siin ja neid parasjagu veel alles ...
Russisch kulturisch ??25. september 2017, 15:57
A hulisch! Kui palju selliseid gurmaane peale sõda Eestisse asus. Nende peredele enamuses on kingitud isegi teenete eest Eesti pass. O tempora o mores.
25. september 2017, 18:54
25. september 2017, 15:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
25. september 2017, 15:57
väga eksootiline roog gurmaanidele ja ka kadettidele ...
ei olje25. september 2017, 15:59
ei olje olnuid seda, ei olje!
parem era komentaarigi25. september 2017, 17:06
see provokatsiooni olema. meie rahvas nii ei tegema. meie vabastajad olema. kangelas-rahvas meie. ameerika ja europa vsjo eto delali.
seega meeldib25. september 2017, 18:55
seega26. september 2017, 23:22
kui meil sama valitsus ja sama poliitikat ajab oleme ise sama kaugel inimsöömisest
vanaema 1.25. september 2017, 15:12
mul ka kümme lugu täis...andke ruttu nänni...
PAADIALUNE.25. september 2017, 14:52
Hea ikka küll, kui leidub paik, kust õppida.
25. september 2017, 18:55
Palju õnne! Kümme lugu on loetud!!25. september 2017, 14:47
Sellise teate sain..
Mis ma sellega peale nüüd hakkan?
Kas saan selle hoidisepurgi autasuks, mis pildil?
kui tahad25. september 2017, 15:58
tont25. september 2017, 17:22
konservi sa ei saa, aga retsepti saadavad kindlasti-tooraine muretsed ise.
25. september 2017, 18:56
ka nii võib sest toorainest puudust pole ...
Mulle26. september 2017, 20:12
Mulle kinkis Õhtruleht paar aastat tagasi 2013.a.PIIP ja TUUT etenduse pääsme.
Nii oli25. september 2017, 14:41
Viis hommikul koka katte lihakäntsaka...
25. september 2017, 15:59
nii tehakse gurmaanidele roogi meil ainult kolmes restoranis
Õõvastav25. september 2017, 14:36
Kuidas saab metõde kursantidele inimliha sisse sööta? Ta ei olnud ju kokk!
Noh25. september 2017, 14:45
võimalik ikka Venemaal.
algharidusega jobule 14:3625. september 2017, 15:23
Kes see "metõde" on ....? Või oli äkki medõde...?
vikatimees25. september 2017, 15:32
arvan, et õde tegi sanitari ja hooldaja tööd nt. intensiivpalatis ning saumixeriga saab ju peenestada ja kasvõi kanüüliga patsiendile nämmat manustada...
25. september 2017, 16:00
nii tehakse kõikjal kus olid puudujäägid ... liha kohe seal saadaval
gg26. september 2017, 20:04
Lennukoolis ei ole mingisuguseid intensiivpalateid, tavaline kraadiklaasitädi, ei saa aru mismoodi ta neile seda sisse söötis.
gg-le27. september 2017, 11:24
mingi laatsaret ikkagi ju on, kus kursante turgutada väärt kraamiga...
Ja siis?25. september 2017, 14:36
Eile või üleeile Jakuutias kiskus pruunkaru 6a poisi lõhki, tema õel õnnestus rünnakupaigast minema joosta ja külaelanikud hiljem karu surmasid.
Ka oli eile itaalias õhushow kus meie paljukiidetud "töökindel" EF2000 prantsatas vahemerre ja surmas ka 36a piloodi..
Maailmas juhtub igasugu asju, mitte ainult venemaal, meil neist lugudest aga miskipärast ei räägita
k25. september 2017, 15:32
Jakuutia on ka venemaal.
ei räägita25. september 2017, 16:01
no siis,25. september 2017, 17:03
et inimsööjatest räägitakse ka siis, kui juhtum venemaast väljas. Ja neid karude poolt tapetuid (näiteks loomaaias mõni laps või talitaja) mainitakse ka alati, vastavalt juhtumise järjekorras. Pole miskit parata, et neil sinu meeleheaks polnud võtta analoogset lugu praegu saksast või eestist.
25. september 2017, 14:27
Kas see on tõesti võimalik?
jep26. september 2017, 00:35
liha nagu liha. mis vahet seal on, peaasi, et on õigesti tehtud. ei tohi olla üleküpsenud.