Jürgen Klopp. Foto: Ivan Sekretarev
Jalgpall
25. september 2017, 22:00

VIDEO | Võimalik vaid Venemaal: Meistrite liiga kohtumise eel peetud üliveider pressikonverents šokeeris Jürgen Kloppi

Homme õhtul peavad Meistrite liigas omavahelise kohtumise kohalik Moskva Spartak ning Liverpool. Tänane mängueelne pressikonverents kujunes aga tõeliselt kummaliseks ürituseks. 

Liverpooli peatreenerilt Jürgen Kloppilt küsiti järjepanu kummalisi küsimusi, kuniks sakslase kannatus katkes. "See on hämmastav, et Meistrite liiga kohtumise eel räägime sellistest asjadest. Ma ei saa enam üldse sotti," oli ta esialgne reaktsioon kohaliku ajakirjaniku küsimusele: "Kas sa mõnda oma meeskonna mängijat ka armastad?" 

Pärast väikest sisemist võitlust endaga lisas Klopp siiski, et ta armastab kogu Liverpooli meeskonda. 

Lisaks eriskummalistele küsimustele oli muresid teisigi. Tõsises hädas oli kohalik tõlk, kellele Klopp pidi tihtipeale abiks olema. Näiteks ei teadnud neiu, kuidas kirjutatakse Spartaki ühe põhimängija Quincy Promesi nimi ning võõras oli ka Harry Kane´i persoon. 

Samuti tekitasid furoori kohale saabunud fotograafid, kes oma pildistamisest tekkinud lärmiga nii mõnegi küsimuse summutasid. "See on ajaraiskamine," jäid Kloppi viimasteks sõnadeks. Vaata videost, kuidas tragikomöödiline pressikonverents välja nägi: