Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. oktoober 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Näed, et inimene, kes on sulle oluline, vajab abi. Oled tema pärast mures. Ära karda oma hoolimist välja näidata, toeta teda, sest tal hakkab kergem ning ka sul on hea tunne.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunnustada võivad ju paljud, aga tark oleks hoida selle ligi, kes sind tõeliselt hindab ja hoiab. Mis siis, et ta sulle alati takka ei kiida ja vahel lausa kritiseerib – see tuleb hoolimisest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ulata käsi sellele, kes sul aina rohkem meeles mõlgub. Ta ootab seda kannatlikult juba ammu ning kui sa ühe sammu tema poole teed, astub ta kaks vastu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tuleb kokku puutuda tõsiste teemadega ja rääkida neist ka inimestega, kes on sinust pädevamad. Et sellest oleks kasu, tee põhjalikult eeltööd.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tahaksid ühendada töö ja lõbu, kuid paraku kipub minema nii, et töö kasvab üle pea. Ettearvamatuid probleeme tekib üha juurde ning lõbutsemiseks ei pruugi aega jääda.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahad kangesti organiseerida ja asju oma käe järgi paika panna. Tunned näiteks piduliku sündmuse ettevalmistamisest sama suurt rõõmu kui teised pidutsemisest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Miski muu ei pane sind niimoodi õnnest särama kui vastassoo tähelepanu. Naudid ka seda, kui teised uudishimulike või lausa kadedate pilkudega jälgivad, kellega sa suhtled.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned suhtlemisest mõnu. Tunned rõõmu, kui näed, et inimesed sinu tähelepanu nimel konkureerima hakkavad. Ole ettevaatlik, see võib viia ka konfliktideni.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui tahad kõigile ühtviisi meeldida, võib juhtuda, et jääd parimast võimalusest ilma. Parim neist, kelle hulgast sul valida on, et kavatsegi sind kellegagi jagada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid näha kummalisi unenägusid, mis on mingil määral seotud sinu kõige sügavamate salasoovidega ja näitavad mingil moel, kuidas nende täitmiseni jõuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tänane päev võib kujuneda selle nädala kõige töisemaks ning olla ka täis arusaamatusi. Sind võidakse panna tegelema millegi niisugusega, mida sa veel väga hästi ei oska.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Meeldiv päev, mil teised on sinu suhtes viisakad ja abivalmid. Eriti hea on  läbisaamine naisterahvastega. Mõistad teiste emotsioone ning oskad õigel hetkel tuge pakkuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval aastal suudad hakkama saada raskemate ülesannetega, kui ise ette oskad kujutada – jõudu on tohutult! Kasuta aega uute projektide hooga käima lükkamiseks ja muudatuste tegemiseks. Kui oled õnnelikus suhtes, söösta kallimaga koos peadpööritavatesse seiklustesse. Kui oled vaba, tekib põnevaid, kiiresti arenevaid tutvusi vastassoost iludustega.