Bamba Falli Rapla korralikult kinni ei saanudki. Foto: Alar Truu
Korvpall
11. november 2017, 20:51

Kalev/TLÜ ja Rapla mängisid täiesti ebareaalse poolaja, ent Klandorfi võiduseeria ei katkenud (2)

Täna pidasid Eesti korvpalli meistriliigas kohtumise medalinõudlejad, kui Kalev/TLÜ alistas koduväljakul Rapla 76:70. 

Eelmise nädala hakul peatreenerit vahetanud kalevlaste saldo oli enne tänast Kalle Klandorfi käe all kolm järjestikust võitu. 

Tänasegi mängu algus Sõle spordikeskuses ei näidanud võõrustajatele mingit ohumärki. Avaveerand võideti kuue punktiga ning sama suures eduseisus mindi ka kontrollitult pikale pausile. 

Riietusruumist naasis Rapla aga totaalselt uue hingestatusega ning alustas kolmandat veerandaega 19:0 spurdiga. Kalevlased said oma esimese punkti alles siis, kui mängitud oli 5 minutit ja 55 sekundit. Kogu neljandik kuulus koguni 32:7 külalistele, mis andis eduks +19. 

Kuid siis tabas mõõn Raplat! Kalev alustas otsustavat veerandaega 23:2 spurdiga ja pääses omakorda kahega juhtima. Kindlat kätt näidanud kodumeeskond enam tagasi ei vaadanud ning võitis viimase neljandiku 34:9 ja ühtlasi kogu mängu 6 punktiga. 

Üleplatsimehena viskas Bamba Fall 28 punkti, võttis 11 lauapalli ja blokeeris 3 vastaste pealeviset. Rapla poolelt sai Nolan Cressler kirja 22 silma, 9 lauapalli ja 8 resultatiivset söötu. 

Kalevil on nüüd tabelis kirjas 4 võitu ja 3 kaotust. Rapla saldo on täpselt sama.