Foto: Teet Malsroos
Tennis
13. november 2017, 17:43

GALERII JA VIDEO | Kaia Kanepi värskelt ilmunud raamatust: poleks osanud arvata, et nii hästi läheb (56)

Täna esitleti Tallinnas tennisisti Kaia Kanepi biograafiat «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel». Raamat on tekitanud palju huvi, sest Kanepi räägib oma elust ja karjäärist üsna avameelselt.

Täna tunnistas Kanepi, et raamatu avaldamise mõte oli tema peas juba pikka aega. "Arvan, et isegi aastaid. Tahtsin oma kogemustest rääkida," tunnistas ta. 

Raamatu autorid on Kalle Muuli ja Helen Sulg, kuid otseselt sõnastuse eest võttis vastutuse mitmete poliitikateemaliste raamatute autor Muuli.

Kuidas Kanepi tulemusega rahule jäi? «Tulemus on ootamatu. Ma poleks osanud arvata, et nii hästi läheb,» sõnas Kanepi. Muuhulgas uuriti Kanepilt, kas tema sportlike tulemuste paranemise ja raamatu kirjutamise vahel võib leida seoseid. "See (tagasi maailma tippu jõudmine - toim) pole ainult tänu raamatule. Aga võimalik, et väike osa küll."

Publiku hulgas uuriti Kanepilt, kuidas suhtus ta reaktsioonidesse, kui meedia oli avaldanud raamatust paar katkendit.

«Olin Prantsusmaal võistlustel. Unustasin ära, et pressiteade läks välja. Tegin ühel päeval uudised lahti ning vaatasin pealkirjast, kuidas Kanepi treeneriga magas. Siis sain aru, et okei, ma enam meediat ei vaata. Ma pole väga kursis, millised artiklid on ilmunud. Ja samuti Facebooki kommentaare ei hakanud ma igaks juhuks lugema. Nüüd olen ma natuke rohkem vaadanud. Kuna kõik on maha rahunenud, siis olen juba rahulik.»