Eesti uudised

TEADLASED: depressiooni ja ärevushäirete ravimine kaotab neli korda rohkem inimeste kannatusi kui vaesuse vastu võitlemine (10)

LISA KOMMENTAAR

kriuks22. november 2017, 22:21
Võin kindlalt väita,et vaesus põhjustab samuti depress.ja ärevush.
Need tekivad kas sellest,et ajukeemia on korrast ära või lööb ajukeemia korrast ära pidev viletsus ja häiriv elukeskkond ja hirm ning turvatunde puudumine - mida vaesus just tekitabki.
depressioon on22. november 2017, 21:05
lootuse puudumine. ehk lootusetus. Täielise eesti wabbariigi ajal on eesti demograafiline seis ja rahvuse püsima jäämise tingimused oluliselt kehvemad kui seda oli NL ajal (see väide ei tähenda automaatselt NL ülistamist, kaugel sellest).
Sisuliselt oleme pääsenud vihma käest räästa alla...
....22. november 2017, 11:48
see, mis põhjustab depressiooni, on seni veel kindlakstegemata - tegu on ajuhormoonide häirega ja tabab see kõikide gruppide inimesi, ka hea haridusega kõrgetel positsioonidel tunnustatud ja kindlustatud stabiilse eluga inimesed ei ole sellest pääsenud. Ei ole tegu vaid stressist läbipõlenutega ja eluheidikutega. Jama veel selles, et nende raviks kasutatavatel ravimitel kipub olema väga ränk kõrvaltoime - nimelt soodustavad enesetapumõtete tekkimist, ei ole välistatud ka soovi täideviimine.
kuup22. november 2017, 15:02
deprssiiooni kui haigust organismis ei eksisteeri. Ainult paberil. Sellise nähtuse "põhjust" ei saagi teadlased välja selgitada. Tegu on ravimitööstuse poolt loodud mõistega mida ullikestele kaela määrida.
N23. november 2017, 00:05
Ära pabista,küll jõuab sinunigi.
S.22. november 2017, 18:15
Tablettide ja käraka koksiga eriti onju..
22. november 2017, 09:01
Pole probleemi, vaesuse vastu ei võitle Eestis keegi, kes juba läbi toimetuleku süsteemi vajuvad neid aitab ainult põgenemine sellest riigst, see ongi tegelikult ainus universaalne vaesuse vastu võitlemise moodus Eestis. Ad-sid määravad juba perearstid peoga, aga kui ui töövõimereformi jaoks tehtud arvutiprogramme veidi veel kohendada saavad kõik paugupealt terveks.
ka22. november 2017, 13:01
depressiooni vastu mitte.
Tädi Maali22. november 2017, 08:38
Aga millest siis nii laialdaselt tekib see depressioon ja ärevushäired? Peamine põhjus ongi vaesus ja ebastabiilne elu-olu! Elame juba terve ühe inimpõlve aja jooksul igasuguste poliitilise- ja majandusliku olukorra lainetuses. Nõrgema närvisüsteemiga inimestel pole lihtsalt ilma spetsialistide abita jaksu kõige sellega hakkama saada. Meie arstiabi muutmine äriühinguteks, mis peab aina suuremat kasumit tootma, on üks peamine põhjus! Inimestel aga raha eriti ei ole, et saada seda nn. hinnalist ravi, põhjus ikka meie üüratu vaesus! Isegi rikkad nutavad, kui vähki jäävad!
22. november 2017, 09:04
Sotsiaalne ebastabiilsus ja solgi söömine vaesuse tõttu juba ligi 30 aastat, lisa veel skisofreeniline ajupesu, rohkem ei olegi tarvis, et organism vastu ei pea.