Oliver Venno.Foto: Martin Ahven
Tugitoolis sportlane | Õhtulehe raadio
16. oktoober 2020, 12:51

„TUGITOOLIS SPORTLANE“ | Oliver Venno Katarist ja koondisest. „Mul ei ole vaja ennast kellelegi tõestada.“

Õhtulehe sporditoimetuse raadiosaade „Tugitoolis sportlane“ võttis seekord Skype’i vahendusel ühendust kuuma Katariga, kuhu on end vähemalt üheks hooajaks sisse seadnud Eesti võrkpallikoondise üks võtmemängijaid Oliver Venno.

Mais oma 30. sünnipäeva tähistanud võrkpallur tunnistab, et Katari liigas mängiva Doha Police SC-ga liitudes oli tal endalgi eelarvamus, et ega sealne liiga midagi väga tõsist ei ole, kuid esimesed mängud on tõestanud, et vähemalt Katari tippklubid on oma tasemelt üllatavalt tugevad. Esimene karikaski on Vennol juba käes, kui Police’iga võideti eelmise hooaja edasi lükatud otsustav mäng ning triumfeeriti eelmise hooaja Katari meistritena.

Saate teises pooles heidame pilgu lõppenud suvele ja Eesti koondise tegemistele. Venno sõnul nautis ta uue peatreeneri Cédric Énardi käe all harjutamist ning nagu tõestasid ka Lätiga peetud kontrollmängud, sai meeskond Énardi käekirjale ja nõudmistele päris hästi pihta.

Samas ei nõustunud ta väitega, nagu olnuks seekordne koondiselaager tema jaoks pärast mullusuvist Gheorghe Cretu silmis ebasoosingusse langemist kuidagi ekstra tõestamise koht.

„Mul ei ole vaja ennast kellelegi tõestada. Võtsin seda suve nagu naudingut – et saan võrkpalli mängida, saan teha seda, mis mulle meeldib. Oli väga meeldiv ja mõnus koondisesuvi,“ ütles Venno.