Foto: AFP/Scanpix
Maailm
10. detsember 2020, 18:09

PÜKSID MAHA! Brüsseli seksipeolised pidasid politseinikke samuti külalisteks (11)

„Brüsseli kambapaugu“ kõlava hüüdnime saanud üritusest ilmneb järjest uusi absurdseid seiku. Hullavaid mehi laiali ajama tulnud politsei pidasid pidulised hoopis sõuelemendiks ning üritasid korrakaitsjatelt pükse maha rebida.

Kuna Ungari europoliitik József Szájer (pildil) üritas esimesel võimalusel mööda vihmaveetoru alla libisedes põgeneda, võib oletada, et tema ehk nende sekka ei kuulunud, kes politseinike püksilukkude kallale läksid. „Isside orgia“ (Daddy orgy) võõrustaja David Manzheley kahtlustab, et politsei saatis talle kaela rivaal, kes samuti sarnaseid pidusid korraldab.

Peo korraldaja sõnas intervjuus Daily Mailiga upsakalt, et ega nemad sinna teed jooma ei kogunenud, ikka seksima. Ta selgitab, et varsti on ju jõulud ning et vabameelsema eraeluga inimesed igatsevad lähedust ja kontakti samamoodi nagu kõik teisedki. Samas möönab ta, et asi läks natuke käest ära küll. Algselt pidi orgiale tulema kümme inimest, ent mitu külalist võttis tuttavaid kaasa. Tema jutust koorub, et Szájer oli üks neist võõrastest, kes peole isikliku kutseta, kellegi avec'ina ilmus.

Geiorgia-skandaal raputas Ungari konservatiivset poliitmaastikku päris korralikult. Eurosaadiku töö maha pannud Szájer oli Euroopas peaminister Viktor Orbani poliitika kõige valjem häälekandja, lisaks ka tuntud geivastane poliitik, kes aitas korraldada Ungari vastuolulise põhiseadusmuudatuse, mis puudutas abielu kaitsmist.

Loe Brüsseli gei-orgiast ka SIIT.