Eesti uudised

LOE, ENNE KUI MAHA VÕETAKSE! ERR kustutas vana koroonauudise, kellelegi ei öelnud ja kui küsiti, siis sooviti kõike ilusat (8)

LISA KOMMENTAAR

Jaanus11. märts 2021, 08:24
Pada sõimab katelt, ühed ... mõlemad jne.😀 Õigustused, selgitused, teod ja stiil on kah neil sarnased. Mihärdune hale, samas ka alatu silmakirjalikkuse musternäide. Kuidas me saame sellist nn ametlikku substraadimeediat üldse usaldada.?🤔
lugeja10. märts 2021, 22:27
Mitte ainult ERR. Kõik väljaanded lasevad sõna- ja arvamusvabadusele kõrge kaarega. ERRi kiituseks tuleb öelda, et mõne eriti ogara riigiametniku statement võetakse mõne tunniga maha. Meenub üks hiljutine Harju Maakohtu kohtuniku lugu.
Anni10. märts 2021, 18:44
Kui olud ja teave nende kohta muutuvad, siis on kohane ka eksitav info kõrvaldada, sest ikka võib juhuslikult vanade uudiste peale sattuda. Sageli ei pane kohe tähele, mis ajast info pärineb.
Jaanus11. märts 2021, 08:29
Ilmekas näide sellest kui pestakse oma aju ülikangete desovahenditega. 😉 Sa igaks juhuks mõõda omal temperatuuri ja käi ennast ikka testimas kah veel.
10. märts 2021, 17:40
ERR.EE portalis on Irja Lutsari intervju kus ta ütleb, et "haigetel on soovitav avalikus kohas maski kanda". see on eelmise aasta hilissügisest. Seega on pigem „Maskiga peaksid avalikus kohas käima haigestunud, mitte terved.“ väga öige ja ennatlik soovitus.
10. märts 2021, 22:30
Vabas õhus, kus viibitakse hajutatult, ei peagi maski kandma. Need, kes kannavad, neile meeldib troppis trügida ja selga ronida.
Infot palun10. märts 2021, 17:39
Palun avaldage siis need uusimad teadusartiklid, kus on teaduspõhine info, millest lähtudes tuleb tervetelt inimestelt maski kandmist nõuda. Puust ja punaselt nagu te artiklis ise sõnastate! Viimase info järgi on 16 USA osariiki loobunud maskinõudest. Euroopas on riike, kes ei nõua maski kandmist, Sveits on tühistanud koroonapiirangud.
karla11. märts 2021, 00:24
Kõige parem kui austatud arst ise oma 'väärinfo' uue intervjuuga ümber lükkaks. Hetkel tundub tõesti, et peavool peab ennast targaks aga ei pea vajalikuks viidata oma tarkuse allikatele ja see tekitab usaldamatust. Eeldatakse et me peame uskuma kõike mida peavool ütleb. Lihtsalt aasta tagasi ütles peavool midagi muud ja see tuleb nüüd muidugi kustutada. Inimestelt oma peaga mõtlemist ei eeldata. See on väga ohtlik tee!