Sellised pildid avanevad kui tahta lugeda uudist, mida enam üleval ei ole. Üleval vasakul Õhtuleht, paremal Delfi ja all Postimees. ERRi kirje "Artiklit ei leitud" on nõnda väike, et oleks pildile ära uppunud.Foto: Kuvatõmmised
Eesti uudised
10. märts 2021, 15:31

LOE, ENNE KUI MAHA VÕETAKSE! ERR kustutas vana koroonauudise, kellelegi ei öelnud ja kui küsiti, siis sooviti kõike ilusat (8)

„Maskiga peaksid avalikus kohas käima haigestunud, mitte terved“ − sellise seisukoha esitas eelmise aasta 2. märtsil ehk koroonakriisi algusaegadel „Aktuaalse kaamera“ otse-eetris Põhja-Eesti regionaalhaigla infektsioonikontrollitalituse juhataja Mait Altmets. Intervjuust ilmus ka uudisnupp ERR-i veebiportaalis. Tänaste teadmiste valguses pole doktori seisukoht pelgalt ekslik, vaid lausa ohtlik. Aegunud infoga uudise avastasid maskivastased ja asusid sellega õigustama  kehtestatud piirangute eiramist. Rahvusringhääling tegi harukordse sammu ja kustutas loo oma portaalist. Mida teha uudistega, mis tänaste teadmiste kohaselt enam ilmavalgust ei kannata? 

Õhtuleht otsis lisaks enda portaalile veel ERR-i, Delfi ja Postimehe veebis eelmise aasta algusest ilmunud artikleid, mida täna enam lugeda ei ole võimalik.

Edasi lugemiseks: