Foto: Chine Nouvelle / Sipa / Scanpix
Tennis
25. jaanuar 2022, 09:39

ÄRATUSKELLAD VALMIS! Kanepi hakkab poolfinaali nimel võitlema sügaval öötunnil (16)

Kaia Kanepi jätkab oma fantastilist teekonda Austraalia lahtistel tenniseturniiril kolmapäeval ja Eesti televaataja seisukohast mitte just kuigi mugaval ajal. Tõenäoliselt tuleb väljakule astuda umbes kella 4 ajal öösel.

Enne kella nelja Kanepi (WTA 115.) ja poolatari Iga Swiateki (WTA 8.) kohtumine kindlasti ei hakka. Arvestades aga, et enne seda matši algab teine naiste veerandfinaal Danielle Collinsi (WTA 30.) ja Alize Cornet (WTA 61.) kell 2.00, siis ei tohiks Kanepi ja Swiateki matš alata just ka kuigi palju hiljem.

Poolfinaalis ootab Kanepit või Swiatekit ees just Collins või Cornet. Neljandas ringis võitmine võttis nii Kanepil kui Swiatekil sisuliselt sama palju energiat, sest Eesti teine reket vajas Arina Sabalenka alistamiseks 2 tundi ja 19 minutit, poolataril läks Sorana Cirstea vastu kaheksa minutit kauem.

Senise turniiri jooksul on Kanepi alistanud juba neli vastast – esimeses ringis 16. asetatud Angelique Kerberi (WTA 20.), seejärel Marie Bouzková (WTA 86.), Maddison Inglise (WTA 133.) ja viimati maailma teise reketi Arina Sabalenka.