Tallinna FC Levadia peatreener Marko Kristal.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
15. jaanuar 2015, 17:22

Marko Kristal: loodan, et Kink, Puri ja Luts jäävad Levadiasse

Kaks aastat järjest Tallinna FC Levadia Eesti jalgpallimeistriks juhtinud peatreener Marko Kristal loodab, et praegu meeskonnaga harjutavad Tarmo Kink, Sander Puri ja Siim Luts jäävad klubi juurde ka 2015. aasta hooajaks.

"Praegu nad kolm treenivad meiega edasi ja loodan, et nad jäävadki meeskonda. Kuigi tean, et nad kõik otsivad jätkuvalt klubi ka välismaalt," tutvustas Kristal olukorda. Kõik kolm tegid Levadia eest kaasa eelmise laupäeva treeningmängus Paide Linnameeskonnaga (4:3), kusjuures Kink lõi ka värava.

Samas kohtumises testitud kolm välismaalast – Ekokobe Ntumbanzondo (Kongo DV), Predrag Kaščelan (Montenegro) ja Vitalijs Smirnovs (Läti) – on praeguseks Levadia juurest lahkunud. "Huvi säilis Läti keskkaitsja Smirnovsi vastu, ent mitte selline, et tormame talle pea ees lepingut pakkuma. Aga ta on meie radaril," ütles Kristal.

Laupäeval kell 13 kohtub Levadia Lilleküla jalgpallihallis Sillamäe Kaleviga. Mänguks on oodata uusi testitavaid. "Sihtmärgid on meil paigas, nüüd tuleb need lepinguteks vormida," võttis Kristal praeguse olukorra kokku.