Video: Viljar Voog
Sport TV
28. veebruar 2015, 22:07

ÕHTULEHE VIDEO | Rainer Vassiljev: mul poleks midagi selle vastu, kui tiitlile mängiksid neli Eesti klubi

Tallinna Selveri võrkpalliklubi võttis täna Audentese spordihallis lätlaste Ozolnieki klubilt revanši neljapäevase kaotuse eest. Eesti klubi ülekaal oli ülikindel 25:15, 25:20, 25:19, ent sellest ei piisanud veel järgmise nädala ühisliiga nelja parima turniirile pääsemiseks, sest homme peetakse lätlastega otsustav lahing.

"Seis on 1:1. Homme algab uuesti nullist peale ja mõlemad meeskonnad on antud hetkel ühekaugel järgmisesse nädalasse jõudmisest," ei hakanud Vassiljev lubama, et homne duell juba samuti 75 minutiga läbi saab. "Meil on omad asjad ajada ja eelkõike on vaja neile tähelepanu pöörata ja nendest kinni pidada."

Veerandfinaalide avamängudes said kaotuse neljast favoriidist kolm ja vaid Pärnu klubi kindlustas täna endale pääsu nelja parema sekka. Selver, Tartu (vastaseks Riia tehnikaülikool) ja TTÜ (Rakvere) peavad oma pileti lunastama homme. "Minul ei ole midagi selle vastu, kui Eesti võistkonnad neljakesi järgmisel nädalal platsil on. Aga ainult ühel on see koht kindel," ei taha Vassiljev ennustada, kas kõik suurklubid ülesande kõrgusel on.