Raio Piiroja on talvel vormi hoidnud suusavõistlustega. Tartu maratonil saavutas ta 179. koha.Foto: ALDO LUUD
Jalgpall
5. märts 2015, 14:24

ÜLLATUS! Pärnu registreeris Raio Piiroja meistriliigasse!

Reedel algavaks 2015. aasta hooajaks jalgpalli Eesti meistriliigasse tõusnud Pärnu Linnameeskond registreeris koosseisu ka Raio Piiroja, kes peab 31. märtsil karjääri lahkumismängu. Mida see tähendab?

"Kirjas olen, kirjas olen tõesti. Kui hooaja lõpus peaks olema olukord, kus meil enam mängumehi pole või midagi tähtsat sündimas, siis tuleb äkki vorm selga panna. Aga tõenäosus selleks on väike. Ent kuna oli võimalik mind mängijana meistrivõistlusteks üles anda, siis kasutasime selle ära," selgitas Piiroja Õhtulehele.

Kui peagi liitub Piiroja Pärnu meeskonna trennidega, et end 31. märtsil toimuvaks Eesti - Island matšiks vormi saada, siis pärast lahkumismängu ta säärasest treeningrežiimist loobub. "Pigem ei hakka meeskonnaga harjutama. Treenin ikka omaette ja kestvusaladele orienteeritult," sõnas Piiroja.

Piiroja jaoks on 31. märtsi matš Islandiga karjääri viimane ja 114. koondisemäng. Ekskoondislastest kuulub Linnameeskonda ka 9 korda Sinisärke esindanud Karl Palatu. "Pärnu meeskonnas peab ikka internatsionaal olema. Meil on nüüd kaks tükki. Koondisemängude arvuga edestame meistriliigas päris mitut meeskonda, ma arvan!"

Pärnu Linnameeskond avab hooaja laupäeval, kui võõrsil kohtutakse Narva Transiga.